- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.081
Bakarsın bu ay bebis ağrısıdır o kuzum göğüslerin ne durumda okuduğum topiklerde acıyor vs yazmışlardıBenim hep böyle oluyor canlar bir hafta kala ağrılarım başlıyor
Gögüs uçlarım çok hassas canım şuanBakarsın bu ay bebis ağrısıdır o kuzum göğüslerin ne durumda okuduğum topiklerde acıyor vs yazmışlardı
Yok kuzum sadece kadir gecesinde okudum salavati Tefriciye dua grubuna girdim anca onu okuyorum birde bir tane daha dua listesindeyim baslayadim onaMucizemm222 fetih suresine başladın mı
Ay hadi İnşallah en büyük belirti kasık batmasiyla goguslermis anladığım kadarıylaGögüs uçlarım çok hassas canım şuan
Sana bak bu güzel bı belirtiGögüs uçlarım çok hassas canım şuan
Onu 7 gün 9999 tane okuyorlarmış dilek içinYok kuzum sadece kadir gecesinde okudum salavati Tefriciye dua grubuna girdim anca onu okuyorum birde bir tane daha dua listesindeyim baslayadim ona
Hayırlısı canım mucizem seninledir inşallahSana bak bu güzel bı belirti♥
Ay hadi İnşallah en büyük belirti kasık batmasiyla goguslermis anladığım kadarıyla
Ahh canımlarım benim her ay böyle ama işteSana bak bu güzel bı belirti♥
Adet oncrsi göğüs ucun hassalaşiyomu hepAhh canımlarım benim her ay böyle ama işte
İnşAllah canım güzel bişeyler yaşamaya çok ihtiyacım var. Yoksa da zaten spora başlayacağımHayırlısı canım mucizem seninledir inşallah
Evet canım gögüslerim balon gibi oluyor nerden baksan bir beden büyüyorAdet oncrsi göğüs ucun hassalaşiyomu hep
Himm neyse canım hayırlısı olsun bekkiyelim daha var kafaları dagitalmEvet canım gögüslerim balon gibi oluyor nerden baksan bir beden büyüyor
Evet canım tam 1 hafta var benimHimm neyse canım hayırlısı olsun bekkiyelim daha var kafaları dagitalm
Anladım, çok teşekkür ederim. Valla ben tüm tahlillerimi doktor doktor gezdirdim desem yeridir. 6-7 farklı doktor gördü. Tüp bebek doktoru da gördü. Sıkıntı yok dediler. Eşimin değerlerini atayım foto olarak. Ben pek anlamıyorum ama onun için de iyi diyorlar:Sevindim çünkü okuyorum arkadaşlardan hep baharatçıdan aldım vs yazıyorlar ve kiminin düzeni bozuluyor kimi adet olamıyor bunlar çok hassas kullanılması gereken şeyler.benim prolaktinim 36ydı doktorum ilaç verdi o ay kimyasal gebelik yaşadım.sonra bir ara 102lere çıktı yine ilaç kullandım yine hamilelik oluştu.bu benim için önemli bir konuydu o yüzden sordum.bu konuda her doktora göre farklılık gösteriyor.kimi önemsiyor kimi önemsemiyor benim tüp bebek doktorumun en çok dikkat ettiği hormonlardan biriydi bu da.kalite açısından önemsiyordu.Eşinizin morfolojisi falan nasıl?mesela bazı doktorlarda bunu çok önemsemez ama bence çok çok önemli morfoloji ve hız.
Nasi tanistin eşinle kızlar sizlerde nasıl tanıştınızEvet canım tam 1 hafta var benim
Benim çalıştığım yere gelmişti canım orda görmüş beni fakat ben hatırlamıyorum sonra beni sosyal medyadan ekledi öyle tanıştıkNasi tanistin eşinle kızlar sizlerde nasıl tanıştınız
Ayy bizimkine benziyoBenim çalıştığım yere gelmişti canım orda görmüş beni fakat ben hatırlamıyorum sonra beni sosyal medyadan ekledi öyle tanıştık
Evet görmüştüm belirli sayılara boluyorlar Allah nasip ederse diğer aya okumak istiyorumOnu 7 gün 9999 tane okuyorlarmış dilek için
Ayy bizimkine benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?