- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.101
Devlet doktorumu sıkıntı yok dedi canım bu degerlereAnladım, çok teşekkür ederim. Valla ben tüm tahlillerimi doktor doktor gezdirdim desem yeridir. 6-7 farklı doktor gördü. Tüp bebek doktoru da gördü. Sıkıntı yok dediler. Eşimin değerlerini atayım foto olarak. Ben pek anlamıyorum ama onun için de iyi diyorlar:
Nekadr sevgili kaldınız Nisan falan anlat kızGüzel günlerdi
Benide eşimle arkadaşım tanistirmistiNekadr sevgili kaldınız Nisan falan anlat kız
Eee hemen başladım sevgilimi oldunz ilk ne hissettinBenide eşimle arkadaşım tanistirmisti
Yok kız bizim şakayla başladı herşey eşim arkadaşımın dayısı olurdu olmazdı derken tanıştık konuştuk biraz bakmisiz sevgili olmuşuzEee hemen başladım sevgilimi oldunz ilk ne hissettin
Hadiya güzelmiş ee hemen evlendinizmiYok kız bizim şakayla başladı herşey eşim arkadaşımın dayısı olurdu olmazdı derken tanıştık konuştuk biraz bakmisiz sevgili olmuşuz
Biz aynı ünideydik canım fakültelerimiz farklıydı ama. Tesadüfen bir arkadaş grubunda tanıştıkNasi tanistin eşinle kızlar sizlerde nasıl tanıştınız
7 ay içerisinde bir bakmışım evliyimHadiya güzelmiş ee hemen evlendinizmi
Ben cok anlamam ama Morfoloji yok canım bunda.en önemli şey morfoloji.sana tavsiyem kruger testi yaptırın.benim eşim böyle normal bir test yaptırmıştı 1 buçuk yıl hiç birşey yok diye bekledik sonra bir doktorun önerisiyle morfolojisine baktırdık ve %1 çıktı.boşuna vakit kaybı yaşadık hatta tüp bebek bile tutmadı bizde.Anladım, çok teşekkür ederim. Valla ben tüm tahlillerimi doktor doktor gezdirdim desem yeridir. 6-7 farklı doktor gördü. Tüp bebek doktoru da gördü. Sıkıntı yok dediler. Eşimin değerlerini atayım foto olarak. Ben pek anlamıyorum ama onun için de iyi diyorlar:
Okul aşkı güzelBiz aynı ünideydik canım fakültelerimiz farklıydı ama. Tesadüfen bir arkadaş grubunda tanıştık
Maşallah allah bir yastıkta kocatsın canım7 ay içerisinde bir bakmışım evliyim
YaaaBiz aynı ünideydik canım fakültelerimiz farklıydı ama. Tesadüfen bir arkadaş grubunda tanıştık
Amin inşallah hepimizi canım herşey pat diye oldu bir bebiş bekletiyor bizi birazMaşallah allah bir yastıkta kocatsın canım
7 ay içerisinde bir bakmışım evliyim
[/QUOThangi ay tanıştınız hangi ay nisan hangi düğün oldu peki
7. Yılımızda evlendik canım biz 6 sy nişanlı kaldık 5 yıl bitti işteYaaabak şimdi ee ne kadar sevgili kaldinz nişan düğün falan anlat kız iste
Ay ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın7. Yılımızda evlendik canım biz 6 sy nişanlı kaldık 5 yıl bitti işte
Oo sizin uzun sürmüş güzel birbirinizi iyi tanıyorsunuz artık üniyi nerde okudun canim7. Yılımızda evlendik canım biz 6 sy nişanlı kaldık 5 yıl bitti işte
Amin canım hepimizinAy ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?