- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.121
Kız adımı soyadımıds yazıyım istersenOo sizin uzun sürmüş güzel birbirinizi iyi tanıyorsunuz artık üniyi nerde okudun canim
Kız adımı soyadımıds yazıyım istersenankara da okudum canım
İlahi kız güldürdün vallahi Allah ta seni güldürsünKız adımı soyadımıds yazıyım istersenankara da okudum canım
Sen anlat siz nasıl tanıştınızAyy canım sıkıldı ne yapım hem konu dağılsın dedik yahu AA iyilik de yaramiyo
Ayy canım sıkıldı ne yapım hem konu dağılsın dedik yahu AA iyilik de yaramiyo
Merhaba canım aramıza hoşgeldin Allah tez vakitte bebeğine kavuştursun insallahMerhaba
Bende 2 senedir deniyorum inşallah cuma günü eşime tedavi başlanacak bu forumu görünce bende katılmak istedim sevgiler herkese
Ben sana vericem özelden bilgileriAyy canım sıkıldı ne yapım hem konu dağılsın dedik yahu AA iyilik de yaramiyo
Kimliklerimiz belli olacak bu gidişle birde tanık çıktı mı toparlayamayizBen sana vericem özelden bilgileri
Anlatır şimdiBak bak kendi anlatmıyor hala
Sadece dördümüz olsak dökülürdüm herşeyiKimliklerimiz belli olacak bu gidişle birde tanık çıktı mı toparlayamayiz
Özelden grup kuralım en iyisi bizSadece dördümüz olsak dökülürdüm herşeyi
Hoş geldinMerhaba
Bende 2 senedir deniyorum inşallah cuma günü eşime tedavi başlanacak bu forumu görünce bende katılmak istedim sevgiler herkese
Güldük eğlendik valla
Ay bizimki de iste bir yıl benim feyste emliymis ara ara yazmış ama ben hep terslemisim ama ben hiç hayrlamiyorum ve hep yazmis hiç cevp vermemisim sonra bizim ortak tanıdık düğüne gelmiş bende gittim ve o düğünde 3 kızla tanistrmislar evlensin diye ama hep benle konuşmak istemiş ama benim dünyadan haberim yok tabiSen anlat siz nasıl tanıştınız
Evet ben de bunları 1 yıldır kullanıyorum.sadece sizden farklı olarak eşim selenyum e vit falan kullanıyor.benimkilerin markası farklı bi de.Ayrıca omega 3 ü ben de akşam yemeğinden sonra kullanıyorum.ben prowomen da kullanıyordum çok iyiydi.Yumurta kalitesi için
Red krill oil omega 3 sabah tok
Solgar Coenzyme Q10 200 mg
Solgar L-Arginine tb. 1000mg
Solgar Selenium 100 mg
Bunları kullanıyorum tavsiye ederim doktorunuzada danışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?