Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta kalitesi için
Red krill oil omega 3 sabah tok

Solgar Coenzyme Q10 200 mg

Solgar L-Arginine tb. 1000mg

Solgar Selenium 100 mg

Bunları kullanıyorum tavsiye ederim doktorunuzada danışın
Sağol canım hiç vermemişti benim doktorum aklımızda bulunsun

Sizde problem var mıydı canim

Gözü senden başkasını görmemiş işte ne güzel
Yok düğünde beni görmemiş aklı bendeymis sonra bugün feyse girin dedim baktım bı dünya tanışmak istiyo falan bende korkak biri olarak sen inmisin cinmisin katılmısin sapikmisin daha neler dedim varya ama hep alttan aldı sora tanıdıkları araya koydu ve aşkım hayatıma girdi çok şükür rabbime

Ne zamandır evlisiniz. Allah bozmasın inşallah

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım

Onlarıda kaydetmeliyim vallaha artık kullanmadık şey kalmadı resmen her şey çocuk için

Devlet doktorumu sıkıntı yok dedi canım bu degerlere
Hem devlet doktorları, hem özel doktorları, hem de tüp bebek doktoru. 6-7 farklı doktor gördü
Ben de anlamıyorum pek. Herkes sorun yok deyince önemsemedim. Haftaya filan gidecek eşim ürolojite devlet hastanesine. Devlette kruger testi yapılıyor mu?

Sizde problem var mıydı canim
3 yıldır istiyoruz 5 tane kaybım var ve 2 tane transfere bile gidemeyen tüp bebek denemem var.tüp bebek yaptırmamızın nedeni eşimin morfolojisi ve hız problemiydi ama olmadı.iki ay önce de 5 aylık bebeğimi kaybettim.nedeni yok genetik testleri temiz geldi bir zamanı var demek ki.ilk 1 yıl olmadı hiç bebeğimiz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…