- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.161
Canım sperm ileri hareket hızı düşük canımHem devlet doktorları, hem özel doktorları, hem de tüp bebek doktoru. 6-7 farklı doktor gördü
Ben de anlamıyorum pek. Herkes sorun yok deyince önemsemedim. Haftaya filan gidecek eşim ürolojite devlet hastanesine. Devlette kruger testi yapılıyor mu?
Benimde temmuz da 3 yıl olacakBizimde Eylül'de 3 yıl olacak
Benim eşimde öyle değeri ve doktor düşük dediCanım sperm ileri hareket hızı düşük canım
Geçmiş olsun canım Allah tez vakitte sağlıklı sihatli evladına kavuştursun3 yıldır istiyoruz 5 tane kaybım var ve 2 tane transfere bile gidemeyen tüp bebek denemem var.tüp bebek yaptırmamızın nedeni eşimin morfolojisi ve hız problemiydi ama olmadı.iki ay önce de 5 aylık bebeğimi kaybettim.nedeni yok genetik testleri temiz geldi bir zamanı var demek ki.ilk 1 yıl olmadı hiç bebeğimiz bu arada
Aynıyız desene bebişimizde olur inşallahBizimde Eylül'de 3 yıl olacak
Peki siz n’aptınız?Benim eşimde öyle değeri ve doktor düşük dedi
Çok yok aramizda Allah yardımcımız olsunBenimde temmuz da 3 yıl olacak
Ya bu erkeklerde hoz sorunu arttı sanki sürekli bunu okuyorumBenim eşimde öyle değeri ve doktor düşük dedi
Bilemiyorum bizim bulundugumuz yer küçük bir yer burda yoktu özelde yaptırdık canım.Allah yardımcımız olsunHem devlet doktorları, hem özel doktorları, hem de tüp bebek doktoru. 6-7 farklı doktor gördü
Ben de anlamıyorum pek. Herkes sorun yok deyince önemsemedim. Haftaya filan gidecek eşim ürolojite devlet hastanesine. Devlette kruger testi yapılıyor mu?
Amin canım inşallah yılı dolduruyoruz ben artık tedaviye başlanmalı diye düşünüyorum aşılama tüp bebek gibiÇok yok aramizda Allah yardımcımız olsun
Canım pandemi girdi araya hiç birşey yapamdik sadece e vitamini çinko ve kuru yemiş tuketiyo eşim Allah büyük canım hepimize şifa versin inşallahPeki siz n’aptınız?
Eşim hiç ama hiç istemiyo tüp bebek olacak doğal diyo inan olacak diyo adam bilmiyorum ablalarına arayacam araya koyacam artık iki ay da geçsinAmin canım inşallah yılı dolduruyoruz ben artık tedaviye başlanmalı diye düşünüyorum aşılama tüp bebek gibi
Ay insallah canım tek istediğim o duyguyu tadabilmekAynıyız desene bebişimizde olur inşallah
Bizimki de istemiyor ama ben asker eşiyim yarın birgün doğu görevi gelecek oralarda şartlar nasıl tedavi göreceğim bi yer var mı hiç bilmiyorum canım o yüzden bir anca bişeyler yapmak istiyorumEşim hiç ama hiç istemiyo tüp bebek olacak doğal diyo inan olacak diyo adam bilmiyorum ablalarına arayacam araya koyacam artık iki ay da geçsin
İnşallah tez zamanda Rabbim tattirsin bizlerde aminAy insallah canım tek istediğim o duyguyu tadabilmek
Aynen canım bende hazırlıyorum yavaş yavaş kendimi tedavi konusuyla ilgiliAmin canım inşallah yılı dolduruyoruz ben artık tedaviye başlanmalı diye düşünüyorum aşılama tüp bebek gibi
Hazırlamak lazım canımAynen canım bende hazırlıyorum yavaş yavaş kendimi tedavi konusuyla ilgili
Biz doğu görevini hakkaride yaptık inşallah siz güzel yerlere gidersiniz.Bizimki de istemiyor ama ben asker eşiyim yarın birgün doğu görevi gelecek oralarda şartlar nasıl tedavi göreceğim bi yer var mı hiç bilmiyorum canım o yüzden bir anca bişeyler yapmak istiyorum
Çok stresli bir süreçHazırlamak lazım canım
İnşAllah canım da hiç sanmıyorum bu şans bendeykenBiz doğu görevini hakkaride yaptık inşallah siz güzel yerlere gidersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?