- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.201
RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin inşeALLAHAllah iyilik versin1 hafta var canım 4 haziran
Hanımlar merhaba bende 2 senedir istiyorum ilaçlar aşılamalar iğneler herşeyi denedim olmadı bu oruca başlayacağım inşallah rabbim kabul eder isteyeniniz olurda buradan faydalanabilirBirbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu
Günaydın canımKızlar günaydın. ☀ benim kırmızılar geldi sabah sabah
GünaydınKızlar günaydın.benim kırmızılar geldi sabah sabah
Canım gebelik yoksa olsun zaten olmayınca insan daha çok stres oluyor hayırlısı olsun ayrıca inşallah bir daha ki ayaKızlar günaydın. ☀ benim kırmızılar geldi sabah sabah
Önümüzdeki aya artık nasip değilmişGünaydınyeni ay yeni umut demektir bu kez yumurtlama günü yapış kocana benim âdet belirtim başladı bile
Bende tuttum 7 günlük orucuHanımlar merhaba bende 2 senedir istiyorum ilaçlar aşılamalar iğneler herşeyi denedim olmadı bu oruca başlayacağım inşallah rabbim kabul eder isteyeniniz olurda buradan faydalanabilirEki Görüntüle 2640788
Doğru söylüyorsun canımCanım gebelik yoksa olsun zaten olmayınca insan daha çok stres oluyor hayırlısı olsun ayrıca inşallah bir daha ki aya
İnşallah canımGünaydın canımdiğer aya nasip inşallah
Ben okuyamadım kağıtta ne yazdığınıBende tuttum 7 günlük orucu
Hiç doktora gitmediysen keşke testlerini falan yaptırsan yarın adetin 2. GünüDoğru söylüyorsun canım
Canım bende okumadım da anladım.Ben okuyamadım kağıtta ne yazdığını
Yok canım ben gittim sorunum yok eşimde sorun çıkmazsa rahim filmi çekebilirim demişti drHiç doktora gitmediysen keşke testlerini falan yaptırsan yarın adetin 2. Günü
Duymamıştım daha önceCanım bende okumadım da anladım.
7 günlük oruç tutuyorsun o orucu açarken Musavvir baki Halik di sanırım bunları oruç açacağın suya 21 defa okuyorsun orucu o su ile açıyorsun
O zman eşin gidecek oda gitmek istemiyor tabiYok canım ben gittim sorunum yok eşimde sorun çıkmazsa rahim filmi çekebilirim demişti dr
İmkanın varsa yap canım ben hamile kalmadım ama ruhen iyi hissettim kendimiDuymamıştım daha önce
Pandemiyi bahane ediyor gittiğimiz hastane pandemi hastanesi oldu. Ortalık biraz düzelsin diyor.O zman eşin gidecek oda gitmek istemiyor tabi
Şimdi zaten yapamamİmkanın varsa yap canım ben hamile kalmadım ama ruhen iyi hissettim kendimi
Şuan klasik bahaneleri canımPandemiyi bahane ediyor gittiğimiz hastane pandemi hastanesi oldu. Ortalık biraz düzelsin diyor.giderim dedi ya gider o yan çizmez ama ne zaman gider o belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?