Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım pandemi girdi araya hiç birşey yapamdik sadece e vitamini çinko ve kuru yemiş tuketiyo eşim Allah büyük canım hepimize şifa versin inşallah amin
Benimki de zar zor ikna oldu tekrar gidecek haftaya kısmetse ama bir şey sormak istiyorum. Şimdi bu spermlerin toplamında bakıyorlarmış ileri+yerinde+normal olarak. İleri hız %25-30 olsa daha iyi olur ama sıkıntı yok dediler bize. Ben bu testleri abartmadan yazıyorum gerçekten, 6 farklı doktora gösterdim. 1i devlet normal doktor, 3ü özel normal doktor, 1i araştırma hastanesi profesör, 1i Memorial’de tüp bebek uzmanı olmak üzere. Hepsi de değerlerinde problem olmadığını söyledi. Şu an şaşkınım.

İnşAllah canım da hiç sanmıyorum bu şans bendeyken aslında canımı sıkan konu orası burası değil Benmde gidebileceğim yer olması ben ayrı kalmak istemiyorum
Ben gittim hemde evlenip balayını yapıp dönüşte kendimi hakkaride buldum.çok güzel anılar biriktirdim inanın oradaki samimiyet çok çok güzel oluyor hele bi de lojmanda kalırsanız çok keyifli oluyor.Allah gönlünüze göre versin.

Peki canım merkezdemiydi inşallah bende güzel anılar biriktiririm hakkımızda hayırlısı olsun

Canım eşimin yüzde 28 di yinede doktor düşük dedi 50 den fazla olmalı dedi

Peki canım merkezdemiydi inşallah bende güzel anılar biriktiririm hakkımızda hayırlısı olsun
Merkezde oturuyorduk ama eşim geziyordu.bu arada yüksekova hakkariden güzeldi iki katı vardı.van çok güzel gerçekten doğunun merkezi ve her imkanı var.genelde oraya gidiyorduk hastane ve alışveriş için.

Merkezde oturuyorduk ama eşim geziyordu.bu arada yüksekova hakkariden güzeldi iki katı vardı.van çok güzel gerçekten doğunun merkezi ve her imkanı var.genelde oraya gidiyorduk hastane ve alışveriş için.
Anladım canım inşallah benim de gidebileceğim yer bilgin için teşekkür ederim

Evet sen doktorun yanindamiydin
Stres yapma canım sen tedavi goruyisunuz nasılsa Allah şifa versin
Eşim bu tarz konulara sinir olduğu için hep ben gösterdim zaten testleri. Yani sorun olmadığı benim suratıma söylendi doktorlar tarafından. Ama haftaya ürolojiye yalnız gider, tahminen beni istemez. O zaman eline not tutuştururum bunları yapmasını iste diye. Bakalım, kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…