- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.181
Malesef ki öyle canımÇok stresli bir süreç
Benim ki de hiç istemiyor ya bu neBizimki de istemiyor ama ben asker eşiyim yarın birgün doğu görevi gelecek oralarda şartlar nasıl tedavi göreceğim bi yer var mı hiç bilmiyorum canım o yüzden bir anca bişeyler yapmak istiyorum
Benimki de zar zor ikna oldu tekrar gidecek haftaya kısmetse ama bir şey sormak istiyorum. Şimdi bu spermlerin toplamında bakıyorlarmış ileri+yerinde+normal olarak. İleri hız %25-30 olsa daha iyi olur ama sıkıntı yok dediler bize. Ben bu testleri abartmadan yazıyorum gerçekten, 6 farklı doktora gösterdim. 1i devlet normal doktor, 3ü özel normal doktor, 1i araştırma hastanesi profesör, 1i Memorial’de tüp bebek uzmanı olmak üzere. Hepsi de değerlerinde problem olmadığını söyledi. Şu an şaşkınım.Canım pandemi girdi araya hiç birşey yapamdik sadece e vitamini çinko ve kuru yemiş tuketiyo eşim Allah büyük canım hepimize şifa versin inşallahamin
Allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun teez vakitteMalesef ki öyle canım
Ben gittim hemde evlenip balayını yapıp dönüşte kendimi hakkaride buldum.çok güzel anılar biriktirdim inanın oradaki samimiyet çok çok güzel oluyor hele bi de lojmanda kalırsanız çok keyifli oluyor.Allah gönlünüze göre versin.İnşAllah canım da hiç sanmıyorum bu şans bendeykenaslında canımı sıkan konu orası burası değil Benmde gidebileceğim yer olması ben ayrı kalmak istemiyorum
Amin canım inşallahAllah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun teez vakitte
Allah kabul etsin canımKızlar varis çekmeye başlamışken bizim içinde çektim 500 tane
Amin canımAllah kabul etsin canım
Peki canım merkezdemiydi inşallah bende güzel anılar biriktiririm hakkımızda hayırlısı olsunBen gittim hemde evlenip balayını yapıp dönüşte kendimi hakkaride buldum.çok güzel anılar biriktirdim inanın oradaki samimiyet çok çok güzel oluyor hele bi de lojmanda kalırsanız çok keyifli oluyor.Allah gönlünüze göre versin.
Canım eşimin yüzde 28 di yinede doktor düşük dedi 50 den fazla olmalı dediBenimki de zar zor ikna oldu tekrar gidecek haftaya kısmetse ama bir şey sormak istiyorum. Şimdi bu spermlerin toplamında bakıyorlarmış ileri+yerinde+normal olarak. İleri hız %25-30 olsa daha iyi olur ama sıkıntı yok dediler bize. Ben bu testleri abartmadan yazıyorum gerçekten, 6 farklı doktora gösterdim. 1i devlet normal doktor, 3ü özel normal doktor, 1i araştırma hastanesi profesör, 1i Memorial’de tüp bebek uzmanı olmak üzere. Hepsi de değerlerinde problem olmadığını söyledi. Şu an şaşkınım.
Ünlü bı doktordu ama devlet doktoru biraz düşük demişti çok üzerinde durmadı urolokCanım eşimin yüzde 28 di yinede doktor düşük dedi 50 den fazla olmalı dedi
Allah kabul etsin inşallah ağzına yüreğine sağlık canimKızlar varis çekmeye başlamışken bizim içinde çektim 500 tane
Allah Allah yaaa, neyse söyliyeyim de haftaya gidince göstersin tahliliniÜnlü bı doktordu ama devlet doktoru biraz düşük demişti çok üzerinde durmadı urolok
Merkezde oturuyorduk ama eşim geziyordu.bu arada yüksekova hakkariden güzeldi iki katı vardı.van çok güzel gerçekten doğunun merkezi ve her imkanı var.genelde oraya gidiyorduk hastane ve alışveriş için.Peki canım merkezdemiydi inşallah bende güzel anılar biriktiririm hakkımızda hayırlısı olsun
Anladım canım inşallah benim de gidebileceğim yer bilgin için teşekkür ederimMerkezde oturuyorduk ama eşim geziyordu.bu arada yüksekova hakkariden güzeldi iki katı vardı.van çok güzel gerçekten doğunun merkezi ve her imkanı var.genelde oraya gidiyorduk hastane ve alışveriş için.
Evet sen doktorun yanindamiydinAllah Allah yaaa, neyse söyliyeyim de haftaya gidince göstersin tahlilini
Stres yapma canım sen tedavi goruyisunuz nasılsa Allah şifa versinAllah Allah yaaa, neyse söyliyeyim de haftaya gidince göstersin tahlilini
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin inşallahKızlar varis çekmeye başlamışken bizim içinde çektim 500 tane
Eşim bu tarz konulara sinir olduğu için hep ben gösterdim zaten testleri. Yani sorun olmadığı benim suratıma söylendi doktorlar tarafından. Ama haftaya ürolojiye yalnız gider, tahminen beni istemez. O zaman eline not tutuştururum bunları yapmasını iste diye. Bakalım, kısmet...Evet sen doktorun yanindamiydin
Stres yapma canım sen tedavi goruyisunuz nasılsa Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?