- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mucizemm222
-
- #4.221
Evet canım adet oldun şimdi ilerleyenler zamanlar da yaparsınŞimdi zaten yapamam
Aman gitsinde yeterki 1 ay sonra gitsinŞuan klasik bahaneleri canımneyse hayırlısı artık
Ben çok detaylı bilmiyorum ne diye niyet ediliyor bir de işe tarafımı acabaBende tuttum 7 günlük orucu
Adana’da oldukMerhaba şifa diliyorum ,benim eşimde azospermi tese düşünüyoruz siz nerede yaptırdınız rica etsem bilgi verırmısınız
Aman gitsinde yeterki 1 ay sonra gitsin
Beni de pas geç karın ağrım diyor hazırlanKızlar beni geçtik top sizde artık güzel haberler verin bana
Canım ben niyet ettim hayırlı bir evlat sahibi olmak için oruç tutmaya dedim. Bende bilmiyorum yani kendimce böyle niyet ettim. Dediğim gibi benim çocuğum olmadı ama ben ruhen çok huzurluydum. Ayrıca benimle birlikte eşimde tuttuBen çok detaylı bilmiyorum ne diye niyet ediliyor bir de işe tarafımı acaba
Rabbim gönlündekini en hayırlısı ile versin inşallah kucağımız boş kalmasın inşallahCanım ben niyet ettim hayırlı bir evlat sahibi olmak için oruç tutmaya dedim. Bende bilmiyorum yani kendimce böyle niyet ettim. Dediğim gibi benim çocuğum olmadı ama ben ruhen çok huzurluydum. Ayrıca benimle birlikte eşimde tuttu
Bir dahiki ay olur canım inşallah üzülmeÖnümüzdeki aya kaldı umutlar
Amin canım inşallahRabbim gönlündekini en hayırlısı ile versin inşallah kucağımız boş kalmasın inşallah
Aminn inşallah Allah hayırlısını versin cnm hepimizeBir dahiki ay olur canım inşallah üzülme
Ben oturuyorum canımKızlarr napıyorsunuz bakalım
Evet canım yoklar
Ben geldim
Ne güzel canımBen geldimpazartesi okulumuz açılacak yaşasın ayy patladım evde
Evet canım çok güzelNe güzel canım
Canım haber izleyemedim bugün hiç.okul mu açılıyormuşBen geldimpazartesi okulumuz açılacak yaşasın ayy patladım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?