Yine ailem ama farklı bir gelişme oldu

Siz cok güzelsiniz

Konu sahibinin cocugum para calıyor gibi bi baslıklı konusu var yazdıklarından buldugum bişey değil para calmak=hırsızlık aynı anlama sahip değilmidir
ki o zamanda üzülmüştüm cocugun durumuna yadırgamak icin yazmadım
Para çalıyor demek başka hırsız demek başka
Biz de biliyoruz aynı anlama geldiğini ama birşeyi söyleme tarzı vardır kırmadan direk hırsız demek arkadaşında yazdığı gibi çok çirkin ama tabi dediğim gibi terbiye meselesi

Kardeşimiz mi sağlıyor annenizin geçimini eğer öyleyse mutlaka tamamını vermesin annenizde tutsun bi ucundan
Annem çalışamam diyor bu yaştan sonra çalışamam diyor, para da isteyemiyor kardeşimden aslında şu an bulunduğu durum daha zor annem için

Ben de bir tek benim konuma mı terbiyesiz terbiyesiz yorumlar yazdınız merak ediyordum. Huyunuzmuş demek ki😏
Terbiyesiz mi siz maşallah baya terbiyelisiniz agzınızı bi toplayın edebinizi takının
Kim oldugunuzu bile hatırlamak icin mesajlarınıza bakmam gerekti
Sizin konunuzda aksi gibi cok iyi niyetlisiniz safsınız ama gözünüzü acın yazmısım ve sizde size katılmasamda dikkate alıcam demişsiniz

Ben de bir tek benim konuma mı terbiyesiz terbiyesiz yorumlar yazdınız merak ediyordum. Huyunuzmuş demek ki😏
Bazı insan öyle oluyor ne yapıcaksın işte, dediğini anlattığına pişman ediyorlar malesef

Bazı insan öyle oluyor ne yapıcaksın işte, dediğini anlattığına pişman ediyorlar malesef
Ben sizi eski konunuzdada bu konunuzdada yargılamadım ancak siz maşallah baskalarının lafıyla cok güzel gaza gelebiliyorsunuz
Birde bana terbiye dersi vermeye kalkıyorsunuz neyle ?

Ben sizi eski konunuzdada bu konunuzdada yargılamadım ancak siz maşallah baskalarının lafıyla cok güzel gaza gelebiliyorsunuz
Birde bana terbiye dersi vermeye kalkıyorsunuz neyle ?
Terbiye dersi verdiğim yok, kimsenin gazına geldiğim de yok, demek ki yazdığınız kelime düzgün değil
Kızının o(çalma) huyu ne oldu diye sorsan birşey demezdim ki bir bayan sormuştu ben de cevap verdim ama direk kızıma hırsız diyorsun kendine hırsız dendiğini düşün bir
Kimse kimseye burdan terbiye veremez anlayacağınızı da düşünmüyorum zaten
Bir de yargılamadım diyorsunuz daha ne yargılacaksınız kızıma hırsız diye hitap ederek zaten belli ettiniz

Ah evet ne oldu o yavrucak hırsızlık yapıyordu dimi en son :KK43:
Konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum ama bu yazdığınız, insalık dışı. Çocuklarda soyut kavram ve aidiyet duygusu geç gelişir, hiç yakışmadı bir çocuğa bu sıfat. Adınıza üzüldüm.

Terbiye dersi verdiğim yok, kimsenin gazına geldiğim de yok, demek ki yazdığınız kelime düzgün değil
Kızının o(çalma) huyu ne oldu diye sorsan birşey demezdim ki bir bayan sormuştu ben de cevap verdim ama direk kızıma hırsız diyorsun kendine hırsız dendiğini düşün bir
Kimse kimseye burdan terbiye veremez anlayacağınızı da düşünmüyorum zaten
Bir de yargılamadım diyorsunuz daha ne yargılacaksınız kızıma hırsız diye hitap ederek zaten belli ettiniz
Cocugunuzun yaptığını bilerek isteyerek değil dikkat cekmek ilgi görmek icin yaptığını o zamanda söylemiştim hala görüşüm o yönde
Kimseyi yaftalamıyorum yani

Konu kayınvalide olsa “sizi sömürüyor, para vermeyin”, kızın annesi olunca “rahatınızdan fedakarlık edin, ömür boyu bakın”.

Çalışmaya gönlü olmayan kadın, kocasını iyi kötü çekecek. Böyle çocukların üzerine çökmek seçenekler arasında yok, çocuklarımız gelecek sigortamız değiller.

Bi altta acıkladım
Hiçbir çocuğa bu sıfatı yakıştıramazsınız. Ben detayda değilim. Konunun detayı ailesini ilgilendirir. Bu başlıkta konu, bahsettiğiniz şey değil. Hiç yakıştıramadım, bir anne adayına ve çok üzüldüm. Keşke yazdığımızı okumasaydım.

Hiçbir çocuğa bu sıfatı yakıştıramazsınız. Ben detayda değilim. Konunun detayı ailesini ilgilendirir. Bu başlıkta konu, bahsettiğiniz şey değil. Hiç yakıştıramadım, bir anne adayına ve çok üzüldüm. Keşke yazdığımızı okumasaydım.
Konu sahibesi vaktiyle bize de danışmıştı konu acarak o yüzden zaten bilgi sahibiyiz
Neyse münakaşa etme niyetinde değilim kimseyle dedigim gibi yaftalama amacım zaten yok sadece ne oldugunu merak etmiştim gercekten

Konu sahibesi vaktiyle bize de danışmıştı konu acarak o yüzden zaten bilgi sahibiyiz
Neyse münakaşa etme niyetinde değilim kimseyle dedigim gibi yaftalama amacım zaten yok sadece ne oldugunu merak etmiştim gercekten
Ama çocuğa bir sıfat yakışırdınız ve o konu bu konu değil. Insanları evlatları ile vurmayın lütfen. Derdi kendine yeter. Çok gereksizdi o yazdığınız bari beni üzmeyeydiniz.

A
Belli bir nedeni yok geçmişin birikmesi ve patlamalar
Maddi açıdan daha rahat olucağı kesin ama böyle de mutsuz kardeşim evlenirse nasıl olucak düğününü yapmaya bile para yok nasıl olucak hiç bilmiyorum
Kardeşiniz babanızın da evladı düğünü boşandılar diye anneniz yapmak zorunda değil ! Babanız hala yapabilir.

Ne düğünü yahu? Kardeşiniz erkekti sanırım. Buraya biri “sevgilimle evlenmek istiyorum ama annesinin hiçbir geliri yok, beraber yaşayacağız” diye konu açsa ne diyeceksiniz? @yozmen85 sizin kardeş kolay kolay evlenemez. Umarım annenizle babanız da barışır, rahatlarsınız. Çünkü gencecik yaşlarına rağmen size dayıyorlar sırtlarını.

sonraki mesajlarınızda anlamaya başladım
anneniz hiçbir şartta mutlu olmayıp kolay pes edip hep mutsuz negatif bir kadın
babanızla barışacaksa bile çok çok iyi düşünsün bir daha bir daha üzmesin sizi
Annem çocuklarım üzülmesin diye güçlü görüneyim diyen bir insan değil, kendi mutsuzsa bunu gerek ses tonuyla gerek ağlamasıyla belli ediyor inan psikolojim bozuldu çünkü kendimi bildim bileli mutsuz
Artık gerçekten sıkıldım bu durumdan 30 yaşına geldim hala aynı, ben de barışsın bari en azından önceden para harcıyordu babamla bir yerlere gidiyordu diye düşünmeye başladım
Şimdi hayatı çok mu iyi, evden dışarı çıkamıyor para girmesin diye kardeşim sürekli yanında değil ben de fırsat buldukça gidiyorum yalnız yalnız oturuyor

Konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum ama bu yazdığınız, insalık dışı. Çocuklarda soyut kavram ve aidiyet duygusu geç gelişir, hiç yakışmadı bir çocuğa bu sıfat. Adınıza üzüldüm.
Özellikle çocuğa denmesi beni üzdü tabi

Cocugunuzun yaptığını bilerek isteyerek değil dikkat cekmek ilgi görmek icin yaptığını o zamanda söylemiştim hala görüşüm o yönde
Kimseyi yaftalamıyorum yani
Yorumunuz ile ilgili birşey demiyorum zaten hırsız demeniz hele bir çocuğa yakıştıramadım bundan bahsediyorum , neyse sonuca varamıcaz

Back
X