- 4 Şubat 2019
- 4.212
- 9.023
- 158
Ben de bir tek benim konuma mı terbiyesiz terbiyesiz yorumlar yazdınız merak ediyordum. Huyunuzmuş demek kiAh evet ne oldu o yavrucak hırsızlık yapıyordu dimi en son![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bir tek benim konuma mı terbiyesiz terbiyesiz yorumlar yazdınız merak ediyordum. Huyunuzmuş demek kiAh evet ne oldu o yavrucak hırsızlık yapıyordu dimi en son![]()
Para çalıyor demek başka hırsız demek başkaSiz cok güzelsiniz
Konu sahibinin cocugum para calıyor gibi bi baslıklı konusu var yazdıklarından buldugum bişey değil para calmak=hırsızlık aynı anlama sahip değilmidir
ki o zamanda üzülmüştüm cocugun durumuna yadırgamak icin yazmadım
Annem çalışamam diyor bu yaştan sonra çalışamam diyor, para da isteyemiyor kardeşimden aslında şu an bulunduğu durum daha zor annem içinKardeşimiz mi sağlıyor annenizin geçimini eğer öyleyse mutlaka tamamını vermesin annenizde tutsun bi ucundan
Terbiyesiz mi siz maşallah baya terbiyelisiniz agzınızı bi toplayın edebinizi takınınBen de bir tek benim konuma mı terbiyesiz terbiyesiz yorumlar yazdınız merak ediyordum. Huyunuzmuş demek ki![]()
Bazı insan öyle oluyor ne yapıcaksın işte, dediğini anlattığına pişman ediyorlar malesefBen de bir tek benim konuma mı terbiyesiz terbiyesiz yorumlar yazdınız merak ediyordum. Huyunuzmuş demek ki![]()
Ben sizi eski konunuzdada bu konunuzdada yargılamadım ancak siz maşallah baskalarının lafıyla cok güzel gaza gelebiliyorsunuzBazı insan öyle oluyor ne yapıcaksın işte, dediğini anlattığına pişman ediyorlar malesef
Terbiye dersi verdiğim yok, kimsenin gazına geldiğim de yok, demek ki yazdığınız kelime düzgün değilBen sizi eski konunuzdada bu konunuzdada yargılamadım ancak siz maşallah baskalarının lafıyla cok güzel gaza gelebiliyorsunuz
Birde bana terbiye dersi vermeye kalkıyorsunuz neyle ?
Konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum ama bu yazdığınız, insalık dışı. Çocuklarda soyut kavram ve aidiyet duygusu geç gelişir, hiç yakışmadı bir çocuğa bu sıfat. Adınıza üzüldüm.Ah evet ne oldu o yavrucak hırsızlık yapıyordu dimi en son![]()
Cocugunuzun yaptığını bilerek isteyerek değil dikkat cekmek ilgi görmek icin yaptığını o zamanda söylemiştim hala görüşüm o yöndeTerbiye dersi verdiğim yok, kimsenin gazına geldiğim de yok, demek ki yazdığınız kelime düzgün değil
Kızının o(çalma) huyu ne oldu diye sorsan birşey demezdim ki bir bayan sormuştu ben de cevap verdim ama direk kızıma hırsız diyorsun kendine hırsız dendiğini düşün bir
Kimse kimseye burdan terbiye veremez anlayacağınızı da düşünmüyorum zaten
Bir de yargılamadım diyorsunuz daha ne yargılacaksınız kızıma hırsız diye hitap ederek zaten belli ettiniz
Bi altta acıkladımKonu sahibinin önceki konularını bilmiyorum ama bu yazdığınız, insalık dışı. Çocuklarda soyut kavram ve aidiyet duygusu geç gelişir, hiç yakışmadı bir çocuğa bu sıfat. Adınıza üzüldüm.
Hiçbir çocuğa bu sıfatı yakıştıramazsınız. Ben detayda değilim. Konunun detayı ailesini ilgilendirir. Bu başlıkta konu, bahsettiğiniz şey değil. Hiç yakıştıramadım, bir anne adayına ve çok üzüldüm. Keşke yazdığımızı okumasaydım.Bi altta acıkladım
Konu sahibesi vaktiyle bize de danışmıştı konu acarak o yüzden zaten bilgi sahibiyizHiçbir çocuğa bu sıfatı yakıştıramazsınız. Ben detayda değilim. Konunun detayı ailesini ilgilendirir. Bu başlıkta konu, bahsettiğiniz şey değil. Hiç yakıştıramadım, bir anne adayına ve çok üzüldüm. Keşke yazdığımızı okumasaydım.
Ama çocuğa bir sıfat yakışırdınız ve o konu bu konu değil. Insanları evlatları ile vurmayın lütfen. Derdi kendine yeter. Çok gereksizdi o yazdığınız bari beni üzmeyeydiniz.Konu sahibesi vaktiyle bize de danışmıştı konu acarak o yüzden zaten bilgi sahibiyiz
Neyse münakaşa etme niyetinde değilim kimseyle dedigim gibi yaftalama amacım zaten yok sadece ne oldugunu merak etmiştim gercekten
Kardeşiniz babanızın da evladı düğünü boşandılar diye anneniz yapmak zorunda değil ! Babanız hala yapabilir.Belli bir nedeni yok geçmişin birikmesi ve patlamalar
Maddi açıdan daha rahat olucağı kesin ama böyle de mutsuz kardeşim evlenirse nasıl olucak düğününü yapmaya bile para yok nasıl olucak hiç bilmiyorum
Annem çocuklarım üzülmesin diye güçlü görüneyim diyen bir insan değil, kendi mutsuzsa bunu gerek ses tonuyla gerek ağlamasıyla belli ediyor inan psikolojim bozuldu çünkü kendimi bildim bileli mutsuzsonraki mesajlarınızda anlamaya başladım
anneniz hiçbir şartta mutlu olmayıp kolay pes edip hep mutsuz negatif bir kadın
babanızla barışacaksa bile çok çok iyi düşünsün bir daha bir daha üzmesin sizi
Özellikle çocuğa denmesi beni üzdü tabiKonu sahibinin önceki konularını bilmiyorum ama bu yazdığınız, insalık dışı. Çocuklarda soyut kavram ve aidiyet duygusu geç gelişir, hiç yakışmadı bir çocuğa bu sıfat. Adınıza üzüldüm.
Çocuklar, şekil almaya müsait hamur gibiler. Sifatlandirmak, bir kalıba koymak beni çok üzüyor. Hangi çocuk olursa, olsun. Konunuzla ilgili yorum yapamam. Su akar yolunu bulur.Özellikle çocuğa denmesi beni üzdü tabi
Yorumunuz ile ilgili birşey demiyorum zaten hırsız demeniz hele bir çocuğa yakıştıramadım bundan bahsediyorum , neyse sonuca varamıcazCocugunuzun yaptığını bilerek isteyerek değil dikkat cekmek ilgi görmek icin yaptığını o zamanda söylemiştim hala görüşüm o yönde
Kimseyi yaftalamıyorum yani