Yine ailem ama farklı bir gelişme oldu

Şöyle söyleyelim mutsuzluğa alışan insan mutlu olmayi bilmiyor. Babam gerçekten çok çektirdi anneme,annem bizim için boşanmadı. Yoksa kendi maaşı da vardı muhtacligi yoktu. 20 sene önce öldü ama hâlâ yüzü gülmüyor 1 gün bile mutlu olmadım diyor, boşansaydım beni suçlardınız herkes kocasından çekiyor sen neden çekmedin derdiniz diyor. Şimdi hem babamın maaşını alıyor hem kendi maaşını. ama dün tatlı dağıtalım babamın ölüm senesine dedim geberdi ne dağıtacağım ben gidene kadar ters dönsün mezarda diyor. yani ne boşansa mutlu olur ne de barışsa. Bırakın kendi seçiminin sonucunu yaşasın. Evlat olarak pek tabiiki birlikte olmasını istiyoruz ama herkes çektiğini bilir
Anneniz de baya çekmiş anlaşılan, evet herkes kendi yaşadığını bilir haklısınız ama mutlu olamıyor annem ne olursa olsun, hani diyorlar ya mutsuzlukla besleniyor diye sanırım öyle çünkü bu kadar çok boşanmaya isteyen birinin boşandıktan sonra mutsuz olması bana tuhaf geliyor
Geliri yok maaşı yok, anneniz gibi geliri olsaydı çoktan boşanırdı ama önünde çok fazla seçenek yok, ben de sürekli diyorum çeken bir çok insan var onlar niye boşanmıyor çocuğuyla torunuyla vakit geçiriyor diye, böyle kardeşimin eline bakmak daha mı iyi diyorum.

Back