Yine ailem, hatta yine annem.

Utanılacak bir şey yok idrak, çok insani duygular, çok haklı serzenişler seninkisi.
Büyüdün idrak, büyüdün evlendin, çocuk sahibi oldun ve anneliğin ne demek olduğunu anlayınca için daha çok acımaya başladı, ondan bu hallerin.

İnsanız sevilmek bizim yakıtımız gibi, her canlı bizim gibi değil mi? İnsanoğlu sevginin gücünü görebilmek için deneyler bile yaptı, 2 tane bitkiden birine her gün seni seviyorum tatlım, diğerine çok çirkinsin seni sevmiyorum dediler, sevilen coştukça çoştu, çiçekler açtı, sevilmeyen kurudu, bizde o bitkiler gibiyiz, sevildikçe daha çok serpiliyor çiçek açıyoruz, sevildiğimizi hissedemeyince karanlıkta yalnız kalmış çirkin ördek yavrusu gibi üşüyoruz.
Sevgisizlik insanın içini üşütüyor ama sen üşüme, içini ısıtacak, seni karşılıksız sevecek bir evladın var, onun sevgisi zamanla seni iyileştirecek bence, şimdi küçük, ele avuca da gelmiyor küçük afacan, pek anlamıyorsun o yüzden ama birkaç sene sonra ne demek istediğimi anlayacaksın, bu arada lütfen imkanların yettiği kadar uzman desteği almaya çalış.

Hem ben seni seviyorum be idrak, senin ve bazılarınızın konularını görünce içimden bir şeyler kopuyor, otomatikman kendimi konularınızda buluyorum.

Fakirle evlenınce noluyomus?anneye sorar mısınz?
Size bi ekle cvp veriyorm:)

Nekadar şanslısınız bir bilseniz.Bir abiniz var bir babanız ve bir anneniz,kızabilceğiniz,küsebilceğiniz,size yanlış cümleler kuran bi aileniz..diceksiniz deli misiniz,keşke babam kardeşim vefat etmeseydi de genç yaşta,bana en büyük hakaretleri yapsalardı,beni hiç sevmeselerdi,duvar diplerinde kalsaydım yine canları sağ olsaydı,belki de hayat böyle bişey birbirini sevmeyenleri ayırmıyor,sevenler hep gidiyor...

Anlatımınızda tarzınızda kendimi gördüm.
Maalesef insan ailesini seçemiyor. Sadece sabır demek gerekiyor bazı noktalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…