Yine aynı mesele

Gizliolsn0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
153
65
98
32
Merhaba arkadaşlar. Daha önce kaynımın bizde kalması ile ilgili konu açmıştım. Eşimle konuşmuştuk anladı tamam bi şekilde halledeceğim dedi sabırla bekledim. Neyse bunlar beraber çalışıyorlardı işleri bitti ve işsiz kaldılar 2 gün daha kaldı cuma günü evine gitti. O yokken ısrarla eşime tekrar gelmesini istemediğimi söyledim kavga ettik. Sonra oturup konuştuk karşılıklı özür diledik. Neyse fazla uzatmayayım bugün gezmeye gittik ve eşime telefon geldi arayan kaynımdı tekrar gelmiş 1 saate kadar eve geleceğim demiş tabi ben şok. Bi sinirle misafirlikten kalktık yolda tartışmaya başladık. Ben ona bakmak zorunda değilim şuan sen işsiz iken kendi karnımızı bile zor doyururken onun ne işi var o gelirse ben giderim rahat edemiyorum tv izleyemiyorum uzanamıyorum bırakın tüm bunları lavaboya gidemiyorum. Hamileliğimi bahane ettiğimi söyledi. Gerçekten istemiyorum. Abartıyormuyum? Şuan eşyalarımı hazırladım evden gitmeyi düşünüyorum boşanmayı düşünüyorum gidecek yerimin olmadığınıda biliyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık ağlamaktan mahvoldum

Neden zırt pırt geliyor kaynın?
Söylesene "hayırdır birşey mi oldu geldin?" Diye.
Ailen nerde yaşıyor
Gerekirse git 1 haftalığına
Giderken de 2 kardeş mutlu mesut yaşayın biz boşuna evlenmişiz baksana diyip öyle git
Azcık burnunu sürt
Şu halden anlamayan saygı duymayan adamlara neden çocuk yaparsınız ki yahu

Bu ne ya kayninin yaninda rahat edemezsin. Ben annemlere esim nobetteyken kalmaya gidiyorum hamileyim annem yat uzan diyor ama babam kardesim varken yatamiyorum kabizlik gaz cok oldu esim evdeyken bile rahat lavaboya gidemiyordum Allah yardimcin olsun ama esin tam bir okuzmus. Bence o varken cekinme istedigin gibi davran asil cekinmesi gereken o evde olmamasi gerektigini anlamasi gereken o ve esin. Yahu insan durduk yere kocasini opmek sarilmakta istiyor ne bilim ben istemezdim galiba. Esimin kardesleri 1 gece bizde kaldi evin icinde giyim hareket herseye dikkat etmek zorunda kaliosn ne sen ne esin yanasamiyor yanaktan bile opemiyorsun.

Ailem yok vefat ettiler eşime zaten herşeyi söyledim. Kaynım gelmeden önce böyle problem anlayışsızlık yoktu ki

Eşimin benden soğuduğunu düşünüyorum riskli bir hamilelik geçiriyorum ilişki bile yasak. Tüm düzenimiz alt üst oldu. Ne yapacağımı şaşırdım

Canım inan elimi hiç bişeye sürmedim ve eşim sesini çıksrmadan bulaşığı yıkadı evi temizledi yemek yaptı. Adamın karşısında istemediğimi açık açık belli ediyorum zaten

Eşimin benden soğuduğunu düşünüyorum riskli bir hamilelik geçiriyorum ilişki bile yasak. Tüm düzenimiz alt üst oldu. Ne yapacağımı şaşırdım
Kuzum bizde 4 aydir iliski yasamiyoruz risk yok ama ben korkuyorum esimde oyle ama baska sekillerde de insan cinsellik yasayabiliyor ki bence tek bu degildir. Oturup konus o halde esin nasil kardesinin yaninda rahat mi halinden memnun mu gorunuyor.

Kuzum bizde 4 aydir iliski yasamiyoruz risk yok ama ben korkuyorum esimde oyle ama baska sekillerde de insan cinsellik yasayabiliyor ki bence tek bu degildir. Oturup konus o halde esin nasil kardesinin yaninda rahat mi halinden memnun mu gorunuyor.
Eşim çok rahat. Hatta istiyor ki hiç gitmesin herşeyi ortak yapıyorlar şuan küstük konuşmuyoruz o odada tv izliyor ben odamda ağlıyorum bebeğe bişey olacak diyede korkuyorum

Canım inan elimi hiç bişeye sürmedim ve eşim sesini çıksrmadan bulaşığı yıkadı evi temizledi yemek yaptı. Adamın karşısında istemediğimi açık açık belli ediyorum zaten
Ay sinir oldum . Laftan anlamayana açık açık söylemek gerek , ama bu seferde kardeşi pek Kıymetli olur .. valla zor hayatım, gidecek bir yerin varsa aileden biri git biraz kafanı dinle .
Tabii ki aile gelir gider ona tamam , ama neymiş o gelip kalmak uzun uzun . Sinir oluyorum böyle anlayışsız abuk subuk insanlara

Ne dangalak insanlar var yahu...
Hadi eşin kıramıyor söyleyemiyor vs de o adam nasıl hamile bir kadının evinde gelip mal gibi yayılıp yatabiliyor nasıl aksini düşünemiyor ben anlamıyorum...

O zaman kaynın yokmuş gibi davrancaksın
Ayağını uzatarak otur
İstediğin kanalı izle
Kalk kendine meyve al ye
Rahatını bozma yani hiç
O rahatsız olsun

Keşke ailem olsada çekip gitsem şuan eşyamı hazırladım gitmeyi düşünüyorum ama nereye of Rabbime Sığındım

Ne dangalak insanlar var yahu...
Hadi eşin kıramıyor söyleyemiyor vs de o adam nasıl hamile bir kadının evinde gelip mal gibi yayılıp yatabiliyor nasıl aksini düşünemiyor ben anlamıyorum...
Adamda düşünce olsa zaten suratımdan anlar istemediğimi öğlene kadar yat yemek ye çık gezmeye git akşam gel yemek ye gezmeye git aaat 12 1 e kadar eve gelmesini bekle nasıl bi aileye düştüm bilmiyorum.

Keşke ailem olsada çekip gitsem şuan eşyamı hazırladım gitmeyi düşünüyorum ama nereye of Rabbime Sığındım

Bence eğer gitmeyeceksen ya da gidemeyeceksen öyle eşyanı filan hazırlama gülüm .. eşin bunu bilecek ve hiç bir zaman ciddiye almayacak .. allah kimseyi çaresiz bırakmasın . Fakat yok mu kardeşin ? Teyzen ? Halan ? Ne bileyim yakın aile dostu ...
Sokaklarda kalamayacağına göre , sakin ol . Gir odana , çıkma , ne hoşgeldin de ne başka birşey .

Bende bilmiyorum eşimde bilmiyorum dedi şuan gelmesini bekliyoruz. Temelli kalmaya geldiyse gideceğim ama bu evden gitmesi gereken ben değilim o bu da koyuyor bana
Ne anlayışsız, ne düşüncesiz insanlar var. Hayretler içinde kalıyorum. Hamile bir kadının evinde ne işi var acaba? Hamile olmamış olsanız bile uygun değil. Aslında esas suç eşinizde, kardeşinin karşısına alıp konuşması gerek. Bekar değil sonuçta. Allah akıl fikir versin eşinize de kaynınıza da.
Ayrıca KV, KP yok mu? Özellikle hayattaysa eğer KV ile konuşun. Oğlunu uyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…