- 7 Mart 2018
- 153
- 65
- 98
- 32
- Konu Sahibi Gizliolsn0707
-
Ailem yok vefat ettiler eşime zaten herşeyi söyledim. Kaynım gelmeden önce böyle problem anlayışsızlık yoktu kiNeden zırt pırt geliyor kaynın?
Söylesene "hayırdır birşey mi oldu geldin?" Diye.
Ailen nerde yaşıyor
Gerekirse git 1 haftalığına
Giderken de 2 kardeş mutlu mesut yaşayın biz boşuna evlenmişiz baksana diyip öyle git
Azcık burnunu sürt
Şu halden anlamayan saygı duymayan adamlara neden çocuk yaparsınız ki yahu
Eşimin benden soğuduğunu düşünüyorum riskli bir hamilelik geçiriyorum ilişki bile yasak. Tüm düzenimiz alt üst oldu. Ne yapacağımı şaşırdımBu ne ya kayninin yaninda rahat edemezsin. Ben annemlere esim nobetteyken kalmaya gidiyorum hamileyim annem yat uzan diyor ama babam kardesim varken yatamiyorum kabizlik gaz cok oldu esim evdeyken bile rahat lavaboya gidemiyordum Allah yardimcin olsun ama esin tam bir okuzmus. Bence o varken cekinme istedigin gibi davran asil cekinmesi gereken o evde olmamasi gerektigini anlamasi gereken o ve esin. Yahu insan durduk yere kocasini opmek sarilmakta istiyor ne bilim ben istemezdim galiba. Esimin kardesleri 1 gece bizde kaldi evin icinde giyim hareket herseye dikkat etmek zorunda kaliosn ne sen ne esin yanasamiyor yanaktan bile opemiyorsun.
Canım inan elimi hiç bişeye sürmedim ve eşim sesini çıksrmadan bulaşığı yıkadı evi temizledi yemek yaptı. Adamın karşısında istemediğimi açık açık belli ediyorum zatenAynenM e g g ’ya katılıyorum .
Aa ben kendi aileme gideyim siz kalın beraber diyip çıkın evden, uğraşsın kardeşinin pisliği ilearkayı topladığınız için farkında değil şimdi . İş başa düşünce o da o kadar misafirperver olmayacaktır
Kuzum bizde 4 aydir iliski yasamiyoruz risk yok ama ben korkuyorum esimde oyle ama baska sekillerde de insan cinsellik yasayabiliyor ki bence tek bu degildir. Oturup konus o halde esin nasil kardesinin yaninda rahat mi halinden memnun mu gorunuyor.Eşimin benden soğuduğunu düşünüyorum riskli bir hamilelik geçiriyorum ilişki bile yasak. Tüm düzenimiz alt üst oldu. Ne yapacağımı şaşırdım
Bende bilmiyorum eşimde bilmiyorum dedi şuan gelmesini bekliyoruz. Temelli kalmaya geldiyse gideceğim ama bu evden gitmesi gereken ben değilim o bu da koyuyor banaNeden geliyor kaynınız, derdi neymiş?
Eşim çok rahat. Hatta istiyor ki hiç gitmesin herşeyi ortak yapıyorlar şuan küstük konuşmuyoruz o odada tv izliyor ben odamda ağlıyorumKuzum bizde 4 aydir iliski yasamiyoruz risk yok ama ben korkuyorum esimde oyle ama baska sekillerde de insan cinsellik yasayabiliyor ki bence tek bu degildir. Oturup konus o halde esin nasil kardesinin yaninda rahat mi halinden memnun mu gorunuyor.
Ay sinir oldum . Laftan anlamayana açık açık söylemek gerek , ama bu seferde kardeşi pek Kıymetli olur .. valla zor hayatım, gidecek bir yerin varsa aileden biri git biraz kafanı dinle .Canım inan elimi hiç bişeye sürmedim ve eşim sesini çıksrmadan bulaşığı yıkadı evi temizledi yemek yaptı. Adamın karşısında istemediğimi açık açık belli ediyorum zaten
O zaman kaynın yokmuş gibi davrancaksınCanım inan elimi hiç bişeye sürmedim ve eşim sesini çıksrmadan bulaşığı yıkadı evi temizledi yemek yaptı. Adamın karşısında istemediğimi açık açık belli ediyorum zaten
Keşke ailem olsada çekip gitsemAy sinir oldum . Laftan anlamayana açık açık söylemek gerek , ama bu seferde kardeşi pek Kıymetli olur .. valla zor hayatım, gidecek bir yerin varsa aileden biri git biraz kafanı dinle .
Tabii ki aile gelir gider ona tamam , ama neymiş o gelip kalmak uzun uzun . Sinir oluyorum böyle anlayışsız abuk subuk insanlara
Adamda düşünce olsa zaten suratımdan anlar istemediğimi öğlene kadar yat yemek ye çık gezmeye git akşam gel yemek ye gezmeye git aaat 12 1 e kadar eve gelmesini bekle nasıl bi aileye düştüm bilmiyorum.Ne dangalak insanlar var yahu...
Hadi eşin kıramıyor söyleyemiyor vs de o adam nasıl hamile bir kadının evinde gelip mal gibi yayılıp yatabiliyor nasıl aksini düşünemiyor ben anlamıyorum...
Yani giden kişi ben olmayayım değil mi?O zaman kaynın yokmuş gibi davrancaksın
Ayağını uzatarak otur
İstediğin kanalı izle
Kalk kendine meyve al ye
Rahatını bozma yani hiç
O rahatsız olsun
Keşke ailem olsada çekip gitsemşuan eşyamı hazırladım gitmeyi düşünüyorum ama nereye of Rabbime Sığındım
Ne anlayışsız, ne düşüncesiz insanlar var. Hayretler içinde kalıyorum. Hamile bir kadının evinde ne işi var acaba? Hamile olmamış olsanız bile uygun değil. Aslında esas suç eşinizde, kardeşinin karşısına alıp konuşması gerek. Bekar değil sonuçta. Allah akıl fikir versin eşinize de kaynınıza da.Bende bilmiyorum eşimde bilmiyorum dedi şuan gelmesini bekliyoruz. Temelli kalmaya geldiyse gideceğim ama bu evden gitmesi gereken ben değilim o bu da koyuyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?