Yine aynı mesele

Siz neden gidiyorsunuz? Yarın muhakkak ikisi dışarı çıkar. Onların çıktıkları saatte getirin anahtarcı kilidi değiştirin. “Bu eve ya tek girersin ya da sevgili kardeşini alıp ananın evine gidersin” deyin. Eşyalarını da koyun kapının önüne.

Kötü geliN olun

Sinir hastası gelin olacağınıza kötü gelin olun

Hatta ona buna değil direkt kaynınıza söyleyin birlikte olmuyor rahat edemiyorum ben sen ya annenlerle kal ya da arkadaşlarınla vs eve çık diye

Evet söylemek zor ama söylersen bir daha seninle muhatap olmaz

Anasini arayin alsin bebesini bu nedir ya sanki kucuk cocuklar esinizde kardesi de bu ne dusuncesizlik boyle ayıp kadin hamile demiyolar kaldi ki hamile olmasan bile yaninda rahat edememen gayet normal bi ince olun yaa nedir bu gelinlern sizden cektigiiii

Her zaman bu taktik işe yarar iyi ki gidiyormuş gibi yaptın böyle insanlar düz tavırdan falan anlamaz sen konuş gerekirse, kötü gelin ol ama eşin konuşsa sen yüz göz olmasan daha iyi olur koca adam diyemiyor mi biz evli çiftiz sürekli bizde ne işi var diye

Kaynının yanında gayet rahat takıl bence. Sen değil o rahatsız olması gereken. Ya bir insan hiç anlamaz mı? Sen hamileyim ve bu zor bir durum. Hadi kaynında akıl yok kocanda da mı yok

Gelişmeler çok güzel. Sizin adınıza sevindim. “Sen konuş” demiş ya artık tamam. Kötü gelin olun evet. Onlar düşünmüyorsa siz söyleyin de utansınlar biraz. İnşallah en yakın zamanda kurtulursunuz bu yüzsüz adamdan.

Siz her türlü kötü olacaksınız zaten ama kaynınızı karşınıza alıp rahatsızlığınızı dile getirseniz mesela. Deseniz ki sen evli olsan, eşin hamile olsa benim eşim gelip siz yerleşse senin eşin rahat eder mi ? Sen karınla ilgilenebilir misin evde huzurunuz kalır mı? vs gibi empati sorularını sorabilirsiniz. Belki o zaman anlar. Belli ki eşiniz bu konuda pasif ve bir şey diyemiyor. Baktınız anlamıyor annesi ve ablalarıyla konuşursunuz.

Hamile olmasaydın gerçekten bu adamı boşa derdim sana ama bu durumda maalesef diyemem bunu. Çok saçma hatta çok terbiyesizce kaynının yaptığı. Sen de onları rahatsız et gitmek zorunda kalsın. Yüksek sesle öğürerek kus yanlarında, bunu sürekli yap. Gece 20 defa lavaboya kalk kapıları vura vura. İnan ki rahatı kaçınca durmak istemez.

Kaynını evlendir diyecegim de yazik bir kadinin daha basi yanmasin.
Nacizane fikrim esinizin ablalariyla konusmasinin pek ise yaramayacagi... Sorun cozmek istiyorsa direkt sorun cikaran kisiyle yani kayninizla konusmali. Ya da sen acikca konusacaksin. Oyle ya da boyle siz zaten kotu gelin olacaksiiniz.

Canım git hastaneye yatış iste. Senın riskinin ciddiyetini anlar. Doktora anlat ev boyle cok geriliyorum ve erken dogumdan korkuyorum de. O zaman ciddiyeti anlar ve belkı gerirmez ailesini

Ne ayni siz şimdi kayınınız siz de kalmaya geliyor ve problemi aşamıyorsunuz diye mi boşanacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…