- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Gizliolsn0707
-
Kızlar evden çıkacakken eşim geldi yanıma ağladı. ( ki 2 senedir ağladığını hiç görmedim) neyse ben arada kalıyorum niye böyle yapıyorsun dedi istemiyorum rahat edemiyorum eşşek kadar adamın kendi düşünmesi lazım onuda geç annenin ablalarının düşünmesi lazım dedim. Seni Çok Seviyorum ama bu şekilde evliliğimiz devam edemez o burda kalacaksa ben yokum dedim. Sabah memlekete gidecek ablaları ile konuşmaya. Bana sen konuş dedi ama ben konuşursam kötü gelin olurum kesin
Gelişmeler çok güzel. Sizin adınıza sevindim. “Sen konuş” demiş ya artık tamam. Kötü gelin olun evet. Onlar düşünmüyorsa siz söyleyin de utansınlar biraz. İnşallah en yakın zamanda kurtulursunuz bu yüzsüz adamdan.Kızlar evden çıkacakken eşim geldi yanıma ağladı. ( ki 2 senedir ağladığını hiç görmedim) neyse ben arada kalıyorum niye böyle yapıyorsun dedi istemiyorum rahat edemiyorum eşşek kadar adamın kendi düşünmesi lazım onuda geç annenin ablalarının düşünmesi lazım dedim. Seni Çok Seviyorum ama bu şekilde evliliğimiz devam edemez o burda kalacaksa ben yokum dedim. Sabah memlekete gidecek ablaları ile konuşmaya. Bana sen konuş dedi ama ben konuşursam kötü gelin olurum kesin
Siz her türlü kötü olacaksınız zaten ama kaynınızı karşınıza alıp rahatsızlığınızı dile getirseniz mesela. Deseniz ki sen evli olsan, eşin hamile olsa benim eşim gelip siz yerleşse senin eşin rahat eder mi ? Sen karınla ilgilenebilir misin evde huzurunuz kalır mı? vs gibi empati sorularını sorabilirsiniz. Belki o zaman anlar. Belli ki eşiniz bu konuda pasif ve bir şey diyemiyor. Baktınız anlamıyor annesi ve ablalarıyla konuşursunuz.Kızlar evden çıkacakken eşim geldi yanıma ağladı. ( ki 2 senedir ağladığını hiç görmedim) neyse ben arada kalıyorum niye böyle yapıyorsun dedi istemiyorum rahat edemiyorum eşşek kadar adamın kendi düşünmesi lazım onuda geç annenin ablalarının düşünmesi lazım dedim. Seni Çok Seviyorum ama bu şekilde evliliğimiz devam edemez o burda kalacaksa ben yokum dedim. Sabah memlekete gidecek ablaları ile konuşmaya. Bana sen konuş dedi ama ben konuşursam kötü gelin olurum kesin
Alınan alınsın senin strese girmenden rahatindan önemli miGörümcelerim var ama onlarda alınır diye korkuyorum söyleyemiyorum
Merhaba arkadaşlar. Daha önce kaynımın bizde kalması ile ilgili konu açmıştım. Eşimle konuşmuştuk anladı tamam bi şekilde halledeceğim dedi sabırla bekledim. Neyse bunlar beraber çalışıyorlardı işleri bitti ve işsiz kaldılar 2 gün daha kaldı cuma günü evine gitti. O yokken ısrarla eşime tekrar gelmesini istemediğimi söyledim kavga ettik. Sonra oturup konuştuk karşılıklı özür diledik. Neyse fazla uzatmayayım bugün gezmeye gittik ve eşime telefon geldi arayan kaynımdı tekrar gelmiş 1 saate kadar eve geleceğim demiş tabi ben şok. Bi sinirle misafirlikten kalktık yolda tartışmaya başladık. Ben ona bakmak zorunda değilim şuan sen işsiz iken kendi karnımızı bile zor doyururken onun ne işi var o gelirse ben giderim rahat edemiyorum tv izleyemiyorum uzanamıyorum bırakın tüm bunları lavaboya gidemiyorum. Hamileliğimi bahane ettiğimi söyledi. Gerçekten istemiyorum. Abartıyormuyum?Şuan eşyalarımı hazırladım evden gitmeyi düşünüyorum boşanmayı düşünüyorum gidecek yerimin olmadığınıda biliyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık ağlamaktan mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?