- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi Gizliolsn0707
-
Aynen, bak yapman gereken şey bu. Al kumandayı kurul uzan koltuğa onların abuk subuk bulduğu ne varsa onu izle. Sanki tek başınaymış gibi takıl keyfine bak.O zaman kaynın yokmuş gibi davrancaksın
Ayağını uzatarak otur
İstediğin kanalı izle
Kalk kendine meyve al ye
Rahatını bozma yani hiç
O rahatsız olsun
Yok canım kimse yok. Yani zaten bu halde kimsede kalamam o bunun farkında ama şaşırdım işte bi anlık sinirle topladım eşyalarımıBence eğer gitmeyeceksen ya da gidemeyeceksen öyle eşyanı filan hazırlama gülüm .. eşin bunu bilecek ve hiç bir zaman ciddiye almayacak .. allah kimseyi çaresiz bırakmasın . Fakat yok mu kardeşin ? Teyzen ? Halan ? Ne bileyim yakın aile dostu ...
Sokaklarda kalamayacağına göre , sakin ol . Gir odana , çıkma , ne hoşgeldin de ne başka birşey .
Kendi evi ailesi ana babası yok mu bunun. Ne saçmalık bu iyi dayanıyorsun yani..Adamda düşünce olsa zaten suratımdan anlar istemediğimi öğlene kadar yat yemek ye çık gezmeye git akşam gel yemek ye gezmeye git aaat 12 1 e kadar eve gelmesini bekle nasıl bi aileye düştüm bilmiyorum.
Kayınvalidem de burda iş bulup çalışmasını söylüyor. Onlar yokken yat dinlen akşam 1 2 saat dolanmayla bişey olmaz dedi hatta riskli hamilelik geçirdiğime bile inanmayıp o kadar kişi hamile kalıyor sende neden böyle dediNe anlayışsız, ne düşüncesiz insanlar var. Hayretler içinde kalıyorum. Hamile bir kadının evinde ne işi var acaba? Hamile olmamış olsanız bile uygun değil. Aslında esas suç eşinizde, kardeşinin karşısına alıp konuşması gerek. Bekar değil sonuçta. Allah akıl fikir versin eşinize de kaynınıza da.
Ayrıca KV, KP yok mu? Özellikle hayattaysa eğer KV ile konuşun. Oğlunu uyarsın.
Var tabi ki hepsi aynı kafada düşüncede ama benim yerimde onlar olsa bakmazlar bunu çok iyi biliyorumKendi evi ailesi ana babası yok mu bunun. Ne saçmalık bu iyi dayanıyorsun yani..
Aglama kac aylik hamilesin bilmiyorm ama bebeginde uzuluyor birak onlar icin gozyasi dokmeye degmez. Sahipsiz mi saniyor seni esin anlamiyorum ki bir kac gun kalabilecegin teyzen vs var mi ama.evinde rahat edecegin oyle bu niye geldi diyecek tiplerle olmaz zaten ya da esinin sozunu dinledigi biri var mi bu kisi kadin olsa daha iyi tabi ona anlatsan ben konustum ama anlamadi birde sen konussan desen nasil olurEşim çok rahat. Hatta istiyor ki hiç gitmesin herşeyi ortak yapıyorlar şuan küstük konuşmuyoruz o odada tv izliyor ben odamda ağlıyorumbebeğe bişey olacak diyede korkuyorum
YokYani giden kişi ben olmayayım değil mi?
Allah yardımcın olsun vallahi zor bir durum.Var tabi ki hepsi aynı kafada düşüncede ama benim yerimde onlar olsa bakmazlar bunu çok iyi biliyorum
Pislik kadın, sinir oldum valla. Öyle anadan öyle oğul çıkmış tabi. Ne demekmiş bir iki saat dolanmayla bir şey olmaz. Terbiyesizler, düşüncesizler. Allah yardımcınız olsun. Onun iş bulmasını mı bekleyeceksiniz yani. Çok zor bir durum gerçekten. Zaten o KV düzgün bir insan olsa oğluna söyler anlatır ama hepsi aynı kafadan demek.Kayınvalidem de burda iş bulup çalışmasını söylüyor. Onlar yokken yat dinlen akşam 1 2 saat dolanmayla bişey olmaz dedi hatta riskli hamilelik geçirdiğime bile inanmayıp o kadar kişi hamile kalıyor sende neden böyle dedi
Görümcelerim var ama onlarda alınır diye korkuyorum söyleyemiyorumAglama kac aylik hamilesin bilmiyorm ama bebeginde uzuluyor birak onlar icin gozyasi dokmeye degmez. Sahipsiz mi saniyor seni esin anlamiyorum ki bir kac gun kalabilecegin teyzen vs var mi ama.evinde rahat edecegin oyle bu niye geldi diyecek tiplerle olmaz zaten ya da esinin sozunu dinledigi biri var mi bu kisi kadin olsa daha iyi tabi ona anlatsan ben konustum ama anlamadi birde sen konussan desen nasil olur
Bunu deneyeceğimYok
Bu durumda gitme
Sen keyfinden ödün verme
Hatta abart
Hatta ve hatta geğir gaz çıkar ay pardon hamilelikte bunlar normalmiş de
Ayaklarım ağrıyor de uzat ayaklarını
Eşine ay bi kakaolu süt yap da içeyim aşerdim de
Susun dizim başladı de
Evin keyfini dibine kadar çıkar
Misal kaynın lavaboya sıvı sabun döküyorsa hep
Eşine söylen
Ya hayatım şu sıvı sabunu düzgün kullan yaaa lavaboya dökme valla başıma ağrı girdi bak falan de
Mesela ben çaya şeker atıp da 5 dk karıştıranlara sinir olurum
Öyle ufak şeylere tak kafayı
Bunlar hep normalmiş de
Eşin laf ederse de yine abart böğüre böğüre ağla rahatsız olsunlar evi dar et onlara
Âmin canım teşekkür ederimAllah yardımcın olsun vallahi zor bir durum.
Sakın gitme ama. Tepkini koy. Onlar utansin.
Evet aynı kafadan. İnşallah iş bulamazlar bulurlarsa temelli kalacakPislik kadın, sinir oldum valla. Öyle anadan öyle oğul çıkmış tabi. Ne demekmiş bir iki saat dolanmayla bir şey olmaz. Terbiyesizler, düşüncesizler. Allah yardımcınız olsun. Onun iş bulmasını mı bekleyeceksiniz yani. Çok zor bir durum gerçekten. Zaten o KV düzgün bir insan olsa oğluna söyler anlatır ama hepsi aynı kafadan demek.
Gerekirse otele git yoksa kocan kesinlikle anlamazKeşke ailem olsada çekip gitsemşuan eşyamı hazırladım gitmeyi düşünüyorum ama nereye of Rabbime Sığındım
Ben istemiyorum diye soylemeyeceksin ki. Onlarda kadin ve annelerse daha iyi anlarlar diye dusunuyorum. Hamilelik nasil gidiyor vs gbi bir konuda doktor surekli yat dedi ama x bizde oldugu icin rahatca yatip kalkamiyorum o benim de kardesim ama ondan cekiniyorum diyeceksin. Senin suan dinlenmeye stresten uzak kalmaya morele ihtiyacin var icinden geldigi gibi bile konussan anlayacaklardir benceGörümcelerim var ama onlarda alınır diye korkuyorum söyleyemiyorum
Defolsun kendileri gitsin. Orası sizin eviniz, üstelik hamilesiniz de. Nereye gideceksiniz bu durumda. Kaynınıza söyleseniz açık açık nasıl olur acaba? Eşten ve KV den hayır yok nasıl olsa, bu durumda ya görümcelerle konuşmak ya da direk kayınbirader ile konuşmak kalıyor. Ayrıca iş bulduğu zaman da bir zahmet ev tutup gitsin yani. Temelli kalacak demeyin, yok mu sizin oralarda eşyalı apart daireler. Gitsin düzenini kursun.Evet aynı kafadan. İnşallah iş bulamazlar bulurlarsa temelli kalacak
Sen niye gidiyorsun ki evden?Merhaba arkadaşlar. Daha önce kaynımın bizde kalması ile ilgili konu açmıştım. Eşimle konuşmuştuk anladı tamam bi şekilde halledeceğim dedi sabırla bekledim. Neyse bunlar beraber çalışıyorlardı işleri bitti ve işsiz kaldılar 2 gün daha kaldı cuma günü evine gitti. O yokken ısrarla eşime tekrar gelmesini istemediğimi söyledim kavga ettik. Sonra oturup konuştuk karşılıklı özür diledik. Neyse fazla uzatmayayım bugün gezmeye gittik ve eşime telefon geldi arayan kaynımdı tekrar gelmiş 1 saate kadar eve geleceğim demiş tabi ben şok. Bi sinirle misafirlikten kalktık yolda tartışmaya başladık. Ben ona bakmak zorunda değilim şuan sen işsiz iken kendi karnımızı bile zor doyururken onun ne işi var o gelirse ben giderim rahat edemiyorum tv izleyemiyorum uzanamıyorum bırakın tüm bunları lavaboya gidemiyorum. Hamileliğimi bahane ettiğimi söyledi. Gerçekten istemiyorum. Abartıyormuyum?Şuan eşyalarımı hazırladım evden gitmeyi düşünüyorum boşanmayı düşünüyorum gidecek yerimin olmadığınıda biliyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık ağlamaktan mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?