Yine aynı mesele

O zaman kaynın yokmuş gibi davrancaksın
Ayağını uzatarak otur
İstediğin kanalı izle
Kalk kendine meyve al ye
Rahatını bozma yani hiç
O rahatsız olsun
Aynen, bak yapman gereken şey bu. Al kumandayı kurul uzan koltuğa onların abuk subuk bulduğu ne varsa onu izle. Sanki tek başınaymış gibi takıl keyfine bak.
Eşek değilse anlar herhalde..

Yok canım kimse yok. Yani zaten bu halde kimsede kalamam o bunun farkında ama şaşırdım işte bi anlık sinirle topladım eşyalarımı

Adamda düşünce olsa zaten suratımdan anlar istemediğimi öğlene kadar yat yemek ye çık gezmeye git akşam gel yemek ye gezmeye git aaat 12 1 e kadar eve gelmesini bekle nasıl bi aileye düştüm bilmiyorum.
Kendi evi ailesi ana babası yok mu bunun. Ne saçmalık bu iyi dayanıyorsun yani..

Kayınvalidem de burda iş bulup çalışmasını söylüyor. Onlar yokken yat dinlen akşam 1 2 saat dolanmayla bişey olmaz dedi hatta riskli hamilelik geçirdiğime bile inanmayıp o kadar kişi hamile kalıyor sende neden böyle dedi

Eşim çok rahat. Hatta istiyor ki hiç gitmesin herşeyi ortak yapıyorlar şuan küstük konuşmuyoruz o odada tv izliyor ben odamda ağlıyorum bebeğe bişey olacak diyede korkuyorum
Aglama kac aylik hamilesin bilmiyorm ama bebeginde uzuluyor birak onlar icin gozyasi dokmeye degmez. Sahipsiz mi saniyor seni esin anlamiyorum ki bir kac gun kalabilecegin teyzen vs var mi ama.evinde rahat edecegin oyle bu niye geldi diyecek tiplerle olmaz zaten ya da esinin sozunu dinledigi biri var mi bu kisi kadin olsa daha iyi tabi ona anlatsan ben konustum ama anlamadi birde sen konussan desen nasil olur

Yani giden kişi ben olmayayım değil mi?
Yok
Bu durumda gitme
Sen keyfinden ödün verme
Hatta abart
Hatta ve hatta geğir gaz çıkar ay pardon hamilelikte bunlar normalmiş de
Ayaklarım ağrıyor de uzat ayaklarını
Eşine ay bi kakaolu süt yap da içeyim aşerdim de
Susun dizim başladı de
Evin keyfini dibine kadar çıkar
Misal kaynın lavaboya sıvı sabun döküyorsa hep
Eşine söylen
Ya hayatım şu sıvı sabunu düzgün kullan yaaa lavaboya dökme valla başıma ağrı girdi bak falan de
Mesela ben çaya şeker atıp da 5 dk karıştıranlara sinir olurum
Öyle ufak şeylere tak kafayı
Bunlar hep normalmiş de
Eşin laf ederse de yine abart böğüre böğüre ağla rahatsız olsunlar evi dar et onlara

Pislik kadın, sinir oldum valla. Öyle anadan öyle oğul çıkmış tabi. Ne demekmiş bir iki saat dolanmayla bir şey olmaz. Terbiyesizler, düşüncesizler. Allah yardımcınız olsun. Onun iş bulmasını mı bekleyeceksiniz yani. Çok zor bir durum gerçekten. Zaten o KV düzgün bir insan olsa oğluna söyler anlatır ama hepsi aynı kafadan demek.

Görümcelerim var ama onlarda alınır diye korkuyorum söyleyemiyorum

Bunu deneyeceğim

Evet aynı kafadan. İnşallah iş bulamazlar bulurlarsa temelli kalacak

Görümcelerim var ama onlarda alınır diye korkuyorum söyleyemiyorum
Ben istemiyorum diye soylemeyeceksin ki. Onlarda kadin ve annelerse daha iyi anlarlar diye dusunuyorum. Hamilelik nasil gidiyor vs gbi bir konuda doktor surekli yat dedi ama x bizde oldugu icin rahatca yatip kalkamiyorum o benim de kardesim ama ondan cekiniyorum diyeceksin. Senin suan dinlenmeye stresten uzak kalmaya morele ihtiyacin var icinden geldigi gibi bile konussan anlayacaklardir bence

Ne düşüncesiz terbiyesiz bir insan ya eşşek kadar herif ne diye sizde kalıyor. Hiç bir hizmette bulunmayın suratınızı asın odanızda durun dile getiremiyorsaniz davranışlarınızla istemediğinizi belli edin. Neden siz gidiyorsunuz gitmesi gereken dış kapının dış mandalı kayniniz gitsin

Evet aynı kafadan. İnşallah iş bulamazlar bulurlarsa temelli kalacak
Defolsun kendileri gitsin. Orası sizin eviniz, üstelik hamilesiniz de. Nereye gideceksiniz bu durumda. Kaynınıza söyleseniz açık açık nasıl olur acaba? Eşten ve KV den hayır yok nasıl olsa, bu durumda ya görümcelerle konuşmak ya da direk kayınbirader ile konuşmak kalıyor. Ayrıca iş bulduğu zaman da bir zahmet ev tutup gitsin yani. Temelli kalacak demeyin, yok mu sizin oralarda eşyalı apart daireler. Gitsin düzenini kursun.

Sen niye gidiyorsun ki evden?
Eşinin yapamadığını sen yap açık açık yüzüne söyle hamileyim kusura bakma rahat edemiyorum ev ev üstüne olmaz deyip gönder.
Madem ayrılma noktasına gelmişsin kaybedecek birşeyin yok sessiz sessiz gideceğine söyleki bari sen gittikten sonra kimse evinde rahat edemesin.

Kızlar evden çıkacakken eşim geldi yanıma ağladı. ( ki 2 senedir ağladığını hiç görmedim ) neyse ben arada kalıyorum niye böyle yapıyorsun dedi istemiyorum rahat edemiyorum eşşek kadar adamın kendi düşünmesi lazım onuda geç annenin ablalarının düşünmesi lazım dedim. Seni Çok Seviyorum ama bu şekilde evliliğimiz devam edemez o burda kalacaksa ben yokum dedim. Sabah memlekete gidecek ablaları ile konuşmaya. Bana sen konuş dedi ama ben konuşursam kötü gelin olurum kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…