Yine aynı mesele

Ben açık açık kaynimin yüzüne söylerim bu durumda. Böyle insanlara biraksan ohaaaa basın çok ağrır. Esiniz gerekeni yapmiyorsa kendiniz yapacaksiniz. Kendiniz için yapamıyorsanız karninizdaki bebek için yapın. Tüm bu stres onada da yazık

içinizde hiç birşey tutmayın.Ezmeye çalışan insanların yanında ki kibarlığınız onlara sadece yaptıklarının doğruluğuna dair özgüven verir ve tutumlarını dahada artırırlar.

Gelinle kaynın zaten aynı evde olması uygun değil hoş değil

Evet yazamadım arkadaşlar. Sorunu kökten çözdük. Eşim işssizdi iş bulamadık burada. Aklına girdim gidelim kaybedecek bişey zaten yok dedim. İkna ettim bodruma çalışmaya geldik. Tabi evde hizmet eden ve parasını yiyecek enayi olmayınca beyefendi de eşyalarını topladı bizden 1 gün sonra memlekete döndü Hatta siz gidin ev tutun bende geleyim bile dedi ama eşim ev tutmucam durumum yok başka işe bak dedi şuan çok rahatım belki temelli yerleşebiliriz. Rabbime Şükürler olsun Ama asla ve asla hakkımı helal etmiyorum yerimden yurdumdan etti beni rabbim herşeyin hesabını tek tek sorsun inşallah . Tekrar tekrar hepinize çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…