Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok ayıp olmuş gerçekten. bi babaya bu yapılmamalı.
yiyici aileler var tabi onlardan sakınmak lazım.ama adamcağız tutmuş 25000 çıkarmış zamanında. vefasızmış eşiniz. babası öğrense bu olanları yıkılır eminim. insan evladından damadından beklemez bunları.
 
O paranın yeri bile olsa sonuçta babanıza yardım etmeli.
Ne kadar çirkince hesap yapması 8 milyarı 10 gün sonra yatırıcaksa veririm demesi.
Gerçekten soğutucu
 
haklısınız tabiki.. üstelik meblağ da son derece küçük, gözden çıkarılamayacak bir para değil -ki birikmişi de var diyorsunuz.. kenarda köşede altın vs var mı sizin ? bozdurup gönderin babanıza...
 
Eşinin hareketıne ayrı bır yanarsın babacığına karsı dustugun zor duruma ayrı yanarsın. Kötü bişi bunu hissetmek.sutelık 25 in yanında 2 nın ne lafı olacak. Vefasızlık yapmış. Soleyebıldınmı babana bişi
 
Ne kadar naifsin kardeş :)

Ne maksatla yazdınız iyi niyetli mi kötü niyetli mi yazdınız anlamadım ama çok yapmışlığım var benim kocama etki ediyor .Beğenmek zorunda değilsiniz.Evet naif ruhluyum ama sinirlendiğimde de gözüm hiçbirşeyi görmez.
 
Son düzenleme:
@Kahve-Kokulu-Kadin son durum nedir merak ettim sizi

Son durum:

Eşim 5 milyar göndermiş sabah 10 da dekontun fotoğrafını attı. Ben ona altın vs bozdurucam dememistim. Hatta lafını bile yapmadim paranın. Kendisi sabah babamın hesabina havale yapmış. Fotoğrafı atıp altına da artık yüzün gülsün canımı yakiyorsun yazmış. Ben de parayi gonderdin diye seni affedicegimi dusunduysen yanilmissin yazdım.

Babam aradı 12 buçuk civarı 3 milyarı tekrar yatirdim damadin hesabina 2 bin yeter kızım bana gerisini hallettim dedi. Bide kavga falan etmedin inşallah dedi. Yok baba olur mu öyle şey ya aslında dün yatiracakti ama musait olamadı sana da telefonda soyleyecektim dedim. Tamam kızım 1 ay sonra yollarım 2 milyarı da dedi. Yok sakin yollama baba dedim. Ama biliyorum yollar.


Şimdi yorumları okudum ama bir yorum var ki 2 bin için el oğluna babamı ağız egdirmem diye.

Önceki yorumlarimda belirttim eşimin böyle bir cevap vereceğini bilseydim zaten hiç soylemezdim diye. Borç bulur yine yatiririm diyenler olmuş ama biz farklı açıdan bir konudayiz şu an anlatabildim mi ?

Bazı üyeler de kendi kocalarini anlatmış aferin kocalariniza. Ne denir başka
 

Konuyu ve yorumları tam okumadan cevap yazınca böyle oluyor işte.

Eşimden bu tepkiyi beklemedigim için ona söyledim dedim mi dedim. Böyle cevap vereceğini bilseydim söylemezdim dedim mi dedim. Kenarda tabiki param var ama ummadigim bi cevap karşısında dumura uğradım. Sizin babanız istemeyebilir ama benim ki istedi napalım şimdi
 
Babanız ne de olsa hissetti gerginliği tabi, ne vardı ilk başta gevelemeden yollasaydı şu parayı.
Ben de katılıyorum el oğluna ağız eğdirme mevzusunda size. Babanız 25 bini verirken hiç el oğlu dememişken, 2 bini isterken de el oğlu diye düşünmemiş adamcağız haklı yani.
Neyse daha fazla kendinizi yıpratmayın siz de artık ya.
 
sen kocanın burnunu accık surtturceksın evet ama ben bı tuhaf oldum ya. parayı gonderdım yuzun gulsun canımı yakıyorsun demiş ya Babacın da 3 milyarı gerı yatırmıs, eşin bunu gorunce de ayrıca bır dusunur dıe tahmın edıyorum. Sevındım canım babana karsı zorda kalmamış, işini halletmiş oldun. Gerısını karı koca halledersınız artık.
 

Eşim de beni geri aradı babam 3 milyarı yatiracakmis geri ben de yatırma baba dedim dedi. Niye geri yatıyor sen de soyle yatirmasin dedi. Acaba niye geri yatiriyor sence dedim. Off hayatım tamam uzatmasak artık diyor.
 
@Kahve-Kokulu-Kadin eşin ayıbını da biliyordur zaten. Tepkini göstermekle iyi yaptın, böyle zamanlarda mıymıy sakince konuş falan ben de yapamazdım yerinde olsam. Baban da anladığım kadarıyla çok asil bir adam, öyle adama yamuk yapmak çok ayıp. Sanıyorum eşin bir daha tekrarlamaz böyle bişeyi, kendi de anlamıştır zaten.
 
Eşiniz bir anlık gafletle öyle davranmış ya da para yeni geldi.
Eşler arasında böyle durumlar olur. Yanlış anlaşmalar, inatlar v.s

Bozmayın aranizi derim. Hatasını telafi etmek için 5 yollamış. Demek ki ileride sizi üzmeyecek, hatasını telafi eden bir adam olacak hep karşınızda.
Bir insan gönül almasını biliyorsa o eştir.
Hepimiz insanı zaaflarimiza yeniliyoruz bazen.
Allah yuvanizin huzurunu bozmasın.
 

Inanin yatirmasi içime su serpmedi çok kırıldım hala çok ofkeliyim yüzünü görmeye tahammulum yok
 
Konun o kadar Can'ımı acıttı ki anlatamam
İşin kötüsü baban da baba yani eli öpülesi şeker gibi bi Ada'm anlattıklarına göre böyle Ada'ma bu tavır reva mı, illa kötü mü olmak gerekiyor değer görmek için bilmiyorum ya
Babam benim herşeyimdir suratı azıcık düşsün içim içimi yer ben mi bişe yaptım diye o yüzden o kadar iyi anladım ki şu anki duygu durumunu
İlla senin küsmen mi gerekiyordu o parayı yatırması için sırf böyle bi Ada'm olduğu için o para anında gönderilirdi be
Babana lutfen hiçbişe belli etme bi de o kırılmasın hiç haketmiyor
Eşin de iyi bi dersi hakediyor yangına körükle gitmek istemem ama Cidde'n haketti
Bahsettiğin yorumlara da takılma, senin babanı düşürdüğün bi durum yok ortada asıl eşin kendini ne duruma düşürdü kendi kendine yaptı hem de
 
Eşim de beni geri aradı babam 3 milyarı yatiracakmis geri ben de yatırma baba dedim dedi. Niye geri yatıyor sen de soyle yatirmasin dedi. Acaba niye geri yatiriyor sence dedim. Off hayatım tamam uzatmasak artık diyor.
ya erkekler ıste hıcbızaman bızım gıbı dusunup algılayamıyorlar. Sen tavrını koymussun, para yattı dıye hemen yumuşamamışssın. İyi yapmışsın ama cok fazla uzatmadan kısa bır sekılde son dersı ver aranız bozulmasın daha fazla. Ama ben emınım esının utandıgından ve bu of hayatım puff tatlım atarları da sana karsı mahcubıyetınden bence.
 
Babam söz konusu olduğunda benim de icimden bir canavar çıkar muhakkak. Ki normalde herkes benim sinirli halimi merak eder öyle sakin biriyimdir.

Ama iste baba vaar baba var. Eğer iyi niyetinden şüphe edilmeyecek bir babaya sahipse insan, gözünü budaktan da sakınmıyor herkesi silmekten de korkmuyor.

Siz eşinize cektireceksiniz belli. Ne yalan söyliyim iyi de yaparsınız. Size artistlik yapmak istiyorsa bunu başka konularda yapacaktı, sanırım mantık süzgeci tıkalı eşinizin.

Ki ayrıca babanız istemekle son derece haklı, artık siz ailesiniz. Yabancıdan mı istemeliydi. Esiniz de babanızın bir evladı sayılır, zaten belli ki babanız da öyle el oğlu diyip dıslayacak bir adam değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…