- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
- 53
Araba modelini yukseltecekmis
Ne kadar naifsin kardeş :)
Kandırıyor olabilir. O para orada olmayabilir.
Ben de huylandim şimdi. . Olur mu olur..
@Kahve-Kokulu-Kadin son durum nedir merak ettim sizi
Her ne konuda olursa olsun ben kız babalarının damatla yüz göz olmasına tamamen karşıyım.
Elden evlat olmuyor. Ne kadar iyi olurlarsa olsun. Kimse şimdi çıkıp ayyy ımannn benim kocam öyle değil, babamda öylee değil diyenlere " hayat insanı her zaman umdukları ve sandıkları ile sınamaz " derim. En ufak kıvılcıma bakar.
Şimdi bana yine kimse kızmasın evliyken 1 yıla yakın çalışmadım bende ama kıyımda köşemde 2 bin TL ve daha fazlası param altınım vs hep oldu. Bu kadar bir meblağ için ben babamı eşimin diline de ayağına da düşürmezdim. Babam da asla kocamdan borç dahi olsa para istemezdi. 2 bin TL bu zamanda nedir ki ? İnsan konusundan komşusundan arkadaşından bulur. Babasını yüzünü kocasına eğdirmez. Babası verince de öder, veremezse de yemez içmez öder...
Gelelim 3 kuruşun lafını eden nankör kocaya ; o dakika boşardım. Ben babama 100 koca kurban ederim.... Zaten boşadım da :))) Not : Babam için boşamadım....
Babanız ne de olsa hissetti gerginliği tabi, ne vardı ilk başta gevelemeden yollasaydı şu parayı.Son durum:
Eşim 5 milyar göndermiş sabah 10 da dekontun fotoğrafını attı. Ben ona altın vs bozdurucam dememistim. Hatta lafını bile yapmadim paranın. Kendisi sabah babamın hesabina havale yapmış. Fotoğrafı atıp altına da artık yüzün gülsün canımı yakiyorsun yazmış. Ben de parayi gonderdin diye seni affedicegimi dusunduysen yanilmissin yazdım.
Babam aradı 12 buçuk civarı 3 milyarı tekrar yatirdim damadin hesabina 2 bin yeter kızım bana gerisini hallettim dedi. Bide kavga falan etmedin inşallah dedi. Yok baba olur mu öyle şey ya aslında dün yatiracakti ama musait olamadı sana da telefonda soyleyecektim dedim. Tamam kızım 1 ay sonra yollarım 2 milyarı da dedi. Yok sakin yollama baba dedim. Ama biliyorum yollar.
Şimdi yorumları okudum ama bir yorum var ki 2 bin için el oğluna babamı ağız egdirmem diye.
Önceki yorumlarimda belirttim eşimin böyle bir cevap vereceğini bilseydim zaten hiç soylemezdim diye. Borç bulur yine yatiririm diyenler olmuş ama biz farklı açıdan bir konudayiz şu an anlatabildim mi ?
Bazı üyeler de kendi kocalarini anlatmış aferin kocalariniza. Ne denir başka
sen kocanın burnunu accık surtturceksın evet ama ben bı tuhaf oldum ya. parayı gonderdım yuzun gulsun canımı yakıyorsun demiş yaSon durum:
Eşim 5 milyar göndermiş sabah 10 da dekontun fotoğrafını attı. Ben ona altın vs bozdurucam dememistim. Hatta lafını bile yapmadim paranın. Kendisi sabah babamın hesabina havale yapmış. Fotoğrafı atıp altına da artık yüzün gülsün canımı yakiyorsun yazmış. Ben de parayi gonderdin diye seni affedicegimi dusunduysen yanilmissin yazdım.
Babam aradı 12 buçuk civarı 3 milyarı tekrar yatirdim damadin hesabina 2 bin yeter kızım bana gerisini hallettim dedi. Bide kavga falan etmedin inşallah dedi. Yok baba olur mu öyle şey ya aslında dün yatiracakti ama musait olamadı sana da telefonda soyleyecektim dedim. Tamam kızım 1 ay sonra yollarım 2 milyarı da dedi. Yok sakin yollama baba dedim. Ama biliyorum yollar.
Şimdi yorumları okudum ama bir yorum var ki 2 bin için el oğluna babamı ağız egdirmem diye.
Önceki yorumlarimda belirttim eşimin böyle bir cevap vereceğini bilseydim zaten hiç soylemezdim diye. Borç bulur yine yatiririm diyenler olmuş ama biz farklı açıdan bir konudayiz şu an anlatabildim mi ?
sen kocanın burnunu accık surtturceksın evet ama ben bı tuhaf oldum ya. parayı gonderdım yuzun gulsun canımı yakıyorsun demiş yaBabacın da 3 milyarı gerı yatırmıs, eşin bunu gorunce de ayrıca bır dusunur dıe tahmın edıyorum. Sevındım canım babana karsı zorda kalmamış, işini halletmiş oldun. Gerısını karı koca halledersınız artık.
K kahve -kokulu-kadın eşin ayıbını da biliyordur o zaten. Tepkini göstermekle iyi yaptın, böyle zamanlarda mıymıy sakince konuş falan ben de yapamazdım yerinde olsam. Baban da anladığım kadarıyla çok asil bir adam, öyle adama yamuk yapmak çok ayıp. Sanıyorum eşin bir daha tekrarlamaz böyle bişeyi, kendi de anlamıştır zaten.
Konun o kadar Can'ımı acıttı ki anlatamamSon durum:
ya erkekler ıste hıcbızaman bızım gıbı dusunup algılayamıyorlar. Sen tavrını koymussun, para yattı dıye hemen yumuşamamışssın. İyi yapmışsın ama cok fazla uzatmadan kısa bır sekılde son dersı ver aranız bozulmasın daha fazla. Ama ben emınım esının utandıgından ve bu of hayatım puff tatlım atarları da sana karsı mahcubıyetınden bence.Eşim de beni geri aradı babam 3 milyarı yatiracakmis geri ben de yatırma baba dedim dedi. Niye geri yatıyor sen de soyle yatirmasin dedi. Acaba niye geri yatiriyor sence dedim. Off hayatım tamam uzatmasak artık diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?