Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Calismiyorum ben suan
Çok ayıp etmiş eşiniz , şimdı bu kırgınlıgınız nasıl gececek.. Deger mı hıc ya hem de zor gununde size yardımı olmus, belli ki sizi sevgıyle buyutmus babanız,bunun hatrı olurdu en azından.
Böyle durumlarda belli oluyor maalesef, benım babam da bıze cok destek oldu kendı aılesi hıc sormazken halımızı,her Şeye kosturdu babam ama kıymet bılındı mı .. Hıc bılınmedı..
Çok uzuluyordum bende..
İnşallah esınız hatasını anlar kısa zamanda da, sizin de kırgınlıgınız gecer ...

ayıp etmiş gerçekten, 25 milyar gibi bir para babanız çok eli açık yardımsever bir adammış.eşinizin yaptığı ayıp ama.çok sık olmuyordur bu durum diye tahmin ediyorum, çok sık olsa vs yine bi açıklaması olabilir ama.babanızın yaptığı yardım yanında 2 milyar hiçbişey :/

Açık ol.gerçekten boşar mıydın
Valla kocam bana gerizekalı deyince dilekçeyi yazıp götürmüşlüğüm var.
Boşandık mı dersen orası hayır.
Kızlar sen deli misin dediler.

Böyle bir durum benim için boşanma sebebi.
Cimri bir adamla evli kalmam

Hiç bu vefasıza satıcam da deme konuyu açma!

Ben olsam altınlarımı satar 3 mü5 mi ne geçtiyse hepsini babama verirdim.Büyük ihtimalle çok sıkıştı ama 2 dedi.Rahat etsin derdim.

O patavatsıza da laf etmezdim ne yaptın derse sanane der geçerim

Açık ol.gerçekten boşar mıydın

Ciddi anlamda boşanır.

Adam çünkü vefasiz ve merhametsiz.

Kendine olunca yardımı almış ama 2 bini çok görmüş hemde kenarda parası varken.

Böylesi ölsen su vermez.

Kötü günde eş yanında olmayacaksa ne diye var ki?

Tartışma vs neyse ama bu ciddi anlamda merhamet ve aile olmayı dar günde yanında olmayı gösteren bi konu.Olmaz olsun öyle eş ne diye var ki?

Soğur insan.

Adama ben sövdüm burda.

En sevmediğim insan türü .Baban hiç düşünmeden 25 milyar veriyor bu adam 2 milyarı çok görüyor.Herşey para pul değil.2 milyarla da batmaz.
Bu kadar bencillik olmaz

Demek ki ne sana ne ailene değer vermiyor.Haddini en güzel şekilde bildiririsin umarım.Burnundan getir herşeyi.Tahmin etmiştim bugün eşinden kaynaklı canının sıkıldığını.

Senin yerinde olsam bundan sonrası içinde bir işe girer bunun parasını almazdım.

bence bir ise gir calis. simdiden is basvuruu yapmaya basla ise başlayınca maaşinin belli bir kısmını biriktir ne olur ne olmaz

Ya babanız o sizin adamcagiz sıkışmasa ister mi hiç

Kızlar lütfen hiç is konusuna girmeyin. O iş baya skntli istifa ettim vs vs dava falan var onun sonuçlanması lazım.

Babama fazla düşkün olduğum için bu konu beni çok etkiledi. Eşiniz çok bencil , kötü günün de sizin babanız yardım etmiş, o ise araba derdine düşmüş. Allah akıl fikir versin. Size de sabır versin.

Babalar kızlarını bir başka sever. Ben de bir başka seviyorum babamı. Canımı veririm yine de o yeşil gözleri bugulandirmam.

Çok ayıp etmiş. Çok üzücü. Borç istemeyi alışkanlık hale getirmiş, yüzsüz şekilde sürekli para isteyenleri bir kenara koyuyorum ama ciddi bir sıkıntı ve ciddi olmayan bir miktar, kibarca borç istemiş baba. Vallahi çok kızdım ya. Kaldı ki baban zamanında yardım da etmiş. Valla affedilir gibi değil ne yaparsın bilmiyorum.

Ayıp etmiş.
Sadece 2bin istemiş ve babanızın daha önce yardımı olmasına rağmen gönderemem diyor. Üstelik arkadaşına daha fazla göndermesine rağmen..

bence bu konuyu ona verdin buna verdin diye değil de tamamen sizin üzerinizden tekrar konuşmayı deneyin. şöyle ki babaya yardım edilmezse yazdıklarınızdan anladığım bir Ömür geçse bile içinizde kırgınlık kalacak ve bu ilişkinize zarar verecek. 2 bin büyük bi para değil. yanlış anlamayın bunu kenarda 20 birikmişiniz olduğu için söylüyorum. bu noktada eşinizin Babanız için değil sizin için bu parayı vermesi gerekiyor.

Calismiyorum ben suan
Nasil calismiyorsun.. Eve hizmetci gelmiyor herhalde.. Gülüm cocugun varmi kücük bilmiyorum ama.. Eger bi engelin yoksa part time dahin olsa ise gir.. Giremiyormusun.. Mutfak harcamalarindan kes.. At kenara.. Adamlar anlamaz bi makarna bir hamur isi fazladan.. Maaliyeti ne kadar sanki.. Simdilik durumu zaten altinlarini bozarak cözeceksin.. Fakat hayat ilerde neler getirir bilemezsin.. Az bucuk kenarda sana ait paran olsun.. Ben aslinda karsiyim esinden gizli sakli birseyler yapmaya.. Fakat esin adil davranmiyor, kendini emniyete almak adina diyorum.. Benim de birikmisim var.. Esimden sakli degil ama yarinin neler getirecegini kimse bilemez..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…