- 14 Şubat 2016
- 588
- 602
- 103
- 40
Çok ayıp etmiş eşiniz , şimdı bu kırgınlıgınız nasıl gececek.. Deger mı hıc ya hem de zor gununde size yardımı olmus, belli ki sizi sevgıyle buyutmus babanız,bunun hatrı olurdu en azından.Calismiyorum ben suan
Açık ol.gerçekten boşar mıydınBen olsam boşardım.
Ama bana uyma kahve.
2 bin lirayı baban da taksit taksit öder işte.
burayı okut eşine.
Çok vefasız. Bir gün dibe vuracak
Valla kocam bana gerizekalı deyince dilekçeyi yazıp götürmüşlüğüm var.Açık ol.gerçekten boşar mıydın
Açık ol.gerçekten boşar mıydın
Ya babanız o sizin adamcagiz sıkışmasa ister mi hiçHemen konuya geçiyorum çünkü gerçekten çok canımı sıkıyor bu konu farklı düşüncelere ihtiyacım var.
Bugün babam aradı. Kızım eşine soyleyemedim ama baya bir sıkıstık annende işten ayrıldı biliyorsun kardeşinin universite masraflari vs baya daraldim bu ay. X e sen soylesen de 2 milyar kadar para gonderse olur mu dedi. Ben de konuşurum baba dedim.
Eşime döndüm durumu anlattım. Gonderemem dedi (20 milyar hazırda birikmisi var) bende neden gonderemiyorsun babam sen daralinca tak diye 25 milyar çekip vermedimi dedim. Verdiyse taksit taksit ödedim dedi! Ödemene bişey demiyorum o an çok daralmistin sana el uzatmadimi dedim. Gonderemem kahve o paranın yeri var dedi.
Ve bundan tam 2 hafta önce sırf arkadaşı daraldı diye 8 milyar vermisligi var biliyorum. Bunu da söyledim arkadaş takımın istese tak diye verirsin dedim. Bana 10 gün sonra yatiracaksa tekrar 8 milyar ona da gondereyim dedi.
Olay büyüdü büyüdü kavga ettik baya. Hayır bu inat niye yardimci olsa ne olur.. babama asla dayanamıyorum benim imkanım olsa ben vericem ama malesef calismiyorum son 1 senedir.
Bu hareketi karşısında napmaliyim ? O para bi şekilde bulunur bulur yani babam ama yakın görmüş bizden istedi. Eşimin bu yaptığını asla unutmucam sanırım. Çok canım skldi sabahtan beri sinir stres ağlamaklı bi haldeyim.
Off Allahım Off
Cok üzülürdüm sogurdum ben. Aileme deger vermiyor diye düşünürdüm
Babama fazla düşkün olduğum için bu konu beni çok etkiledi. Eşiniz çok bencil , kötü günün de sizin babanız yardım etmiş, o ise araba derdine düşmüş. Allah akıl fikir versin. Size de sabır versin.
bence bu konuyu ona verdin buna verdin diye değil de tamamen sizin üzerinizden tekrar konuşmayı deneyin. şöyle ki babaya yardım edilmezse yazdıklarınızdan anladığım bir Ömür geçse bile içinizde kırgınlık kalacak ve bu ilişkinize zarar verecek. 2 bin büyük bi para değil. yanlış anlamayın bunu kenarda 20 birikmişiniz olduğu için söylüyorum. bu noktada eşinizin Babanız için değil sizin için bu parayı vermesi gerekiyor.Hemen konuya geçiyorum çünkü gerçekten çok canımı sıkıyor bu konu farklı düşüncelere ihtiyacım var.
Bugün babam aradı. Kızım eşine soyleyemedim ama baya bir sıkıstık annende işten ayrıldı biliyorsun kardeşinin universite masraflari vs baya daraldim bu ay. X e sen soylesen de 2 milyar kadar para gonderse olur mu dedi. Ben de konuşurum baba dedim.
Eşime döndüm durumu anlattım. Gonderemem dedi (20 milyar hazırda birikmisi var) bende neden gonderemiyorsun babam sen daralinca tak diye 25 milyar çekip vermedimi dedim. Verdiyse taksit taksit ödedim dedi! Ödemene bişey demiyorum o an çok daralmistin sana el uzatmadimi dedim. Gonderemem kahve o paranın yeri var dedi.
Ve bundan tam 2 hafta önce sırf arkadaşı daraldı diye 8 milyar vermisligi var biliyorum. Bunu da söyledim arkadaş takımın istese tak diye verirsin dedim. Bana 10 gün sonra yatiracaksa tekrar 8 milyar ona da gondereyim dedi.
Olay büyüdü büyüdü kavga ettik baya. Hayır bu inat niye yardimci olsa ne olur.. babama asla dayanamıyorum benim imkanım olsa ben vericem ama malesef calismiyorum son 1 senedir.
Bu hareketi karşısında napmaliyim ? O para bi şekilde bulunur bulur yani babam ama yakın görmüş bizden istedi. Eşimin bu yaptığını asla unutmucam sanırım. Çok canım skldi sabahtan beri sinir stres ağlamaklı bi haldeyim.
Off Allahım Off
Nasil calismiyorsun.. Eve hizmetci gelmiyor herhalde.. Gülüm cocugun varmi kücük bilmiyorum ama.. Eger bi engelin yoksa part time dahin olsa ise gir.. Giremiyormusun.. Mutfak harcamalarindan kes.. At kenara.. Adamlar anlamaz bi makarna bir hamur isi fazladan.. Maaliyeti ne kadar sanki.. Simdilik durumu zaten altinlarini bozarak cözeceksin.. Fakat hayat ilerde neler getirir bilemezsin.. Az bucuk kenarda sana ait paran olsun.. Ben aslinda karsiyim esinden gizli sakli birseyler yapmaya.. Fakat esin adil davranmiyor, kendini emniyete almak adina diyorum.. Benim de birikmisim var.. Esimden sakli degil ama yarinin neler getirecegini kimse bilemez..Calismiyorum ben suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?