Yine ben

Diger kizi hayalleyerek almis esyalari. Size cok hayirli gelmeyebilir. Ama durumu yoksa kabullenmekten baska care yok gibi. Bu durum sizi daha daraltacak ama baska yol yok satip yeni uygun seyler almak disinda.
Ben de öyle diyorum onu hayal ederek aldın diyorum o da diyor ki hayır aşkım öyle bi şey yok yuvam olsun evim olsun istedim diyor

Aaa evet öyle gerçekten yeni hatırladım daha bu senenin başında tanıştık herşey iyi hoş ama bu ev eşya meselesi yakamı bırakmıyor

İnşallah herşey istediğin gibi olsun ama ben olsam eşyalar değişsin diye diretirdim, başkasının zevkiyle döşenmiş o ev, onun kullanması için..birlite seçmişlerdir, bakmışlardır anıları vardır evde, sonuçta hiç mi o eve gelmemişler, temizlik yapılmadan mı taşınmış eşyalar. kıskanç olmamama rağmen yerdim kendimi ben

Annesi ve babası evliliğinde evlenmesini istemesine rağmen hiç yardımcı olmamış o da ailesine yar etmek istememiş bi kuruş bile yardımları olmamış evde o da vermek istememiş

Valla suç sizi böyle bir seçim yapmak zorunda bırakan sevgilinizde/sözlünüzde.

Bi tarafı seçsen kapris yapıyor gibi olacaksın. Kabul etsen içine sinmeyecek.

Zorbir durum bilemedim.

Ama sanırım ben şimdilik kabul eder ileride değiştirirdim eşyaları

Hiç temizliğe bile mi gelmedi dedim hayır dedi kız sürekli para istiyormuş bundan hatta ben seni zenginsin diye istemiştim demiş en son, çok çektim diye ağlayarak anlatıyor her seferinde annesi de çocukta o yüzden evlendikten sonra severim diye düşünmüş

Mobilyaları kv gil kullansa olmaz mı?? Sende genç kızsın hayallerin var. Üstelik ben kızın mobilyaları görmediğine inanmıyorum. Hiç olmadı resimlerini görmüştür ne tarz istersin diye fikri sorulmuştur..

Annesine vermez onların emeği geçmedi diye hiç maddi yardımları olmamış

Önceki nişanlısı görmedi kısmına asla inanmıyorum, bi erkek kolay kolay kendine bunları alamaz ben olsam kabul etmem , çünkü evlendikten sonra her şey öyle ha diyince alınmıyor kendi zevkime göre döşerim evi

Allahaşkına mümkün mü sence? seviyosun ve görmüyosun gibi geliyo.

Allahaşkına mümkün mü sence? seviyosun ve görmüyosun gibi geliyo.
Valla görüyorum hatta her gün kavga çıkıyor bu yüzden ayrılmaya da kalktım annesi falan herkes devreye girdi kendisi kaç gün kapının önünde yattı resmen arabasında öyle değil diye inan bana diye

Satsın madem.. ucuz mucuz.. hiç kullanılmamış neticede.. beyaz eşyalar neyse ama salon ve yatak odasını satsın.. parasıyla bütçenize göre yarısı nakit yarısı taksit senim zevkine göre mobilya alırsınız.. o kadar seviyorsa 3ün 5in hesabını yapmasın

İnsan kaç defa evleniyor?
İçime sinmeyen koltuklarda yıllarca keyif yapmak istemezdim.. Üstelik tarzın da değilmiş..

Asla lüks takıntım yoktur. Evlenirken en ufak kaprisim olmamıştır. Zaten çalışıp beraber yaptık her şeyi.
Ama o eşyaların ne kadar süre kullanılacağı belli değil ve bence sen de istemiyorsun..
Şahsen erkek arkadaşına da pek inanamadım..

Seviyor ama tutumlu gibi biraz bilmiyorum ya başıma yine aynı şeyler gelsin istemiyorum

ya o is yalandir. nasil gormucek Allah askina. ailelerle gidip almislardir. bence durumlari musait degilse hiic sikinti yapmayin. insan kendi dosedigi mobilyalardan bile bir sene sonra sikiliyor. bazilarindan pisman bile oluyor. alinmissa alinmis. keyfini sur. ilerde daha guzellerini alirsiniz insallah. kullanilmis olsa neyse orda bende karsi dururdum. ama gunahtir ya onca para borc harc yapiliyor. inat ugruna bin tane dertle ugrasmaya degmez.

Haklısınız böyle de düşünmeye çalışıyorum

Bak cnm kabul et etme... ama bil ki o kız o mobilyaları gördü.. devir teknoloji devri.. tamam tutucular.. ama telden resim çekip atmak 2 sn.. yani oturacaksan bile bil bunu ve kabullen.. sonradan duyupta üzülme..

Anlamsız eşyalar dursun bence... beyaz eşyalar, fırın, tv dursun mesela.. Yatak odasında yatak çok zıttın değilse kalsın, etajerler kalsın, mutfak masası da çok zıttın değilse kalsın. Amma ve lakin koltuk takımını, halıları ve perdeleri satsın senin zevkine göre yeniden alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…