- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Ben de öyle diyorum onu hayal ederek aldın diyorum o da diyor ki hayır aşkım öyle bi şey yok yuvam olsun evim olsun istedim diyorDiger kizi hayalleyerek almis esyalari. Size cok hayirli gelmeyebilir. Ama durumu yoksa kabullenmekten baska care yok gibi. Bu durum sizi daha daraltacak ama baska yol yok satip yeni uygun seyler almak disinda.
Aaa evet öyle gerçekten yeni hatırladım daha bu senenin başında tanıştık herşey iyi hoş ama bu ev eşya meselesi yakamı bırakmıyor
Annesi ve babası evliliğinde evlenmesini istemesine rağmen hiç yardımcı olmamış o da ailesine yar etmek istememiş bi kuruş bile yardımları olmamış evde o da vermek istememişAnnesinin eşyaları çok mu yeni? Sırf kira vermemek için o eşyaları annesinin evine dizerdi bence. 2 senelik kira neredeyse o eşyaların parası kadar para yapar zaten. Annesi kullanırdı boşa gitmezdi.
Bilmiyorum bence biraz didiklemelisiniz bu konuyu.
Hiç temizliğe bile mi gelmedi dedim hayır dedi kız sürekli para istiyormuş bundan hatta ben seni zenginsin diye istemiştim demiş en son, çok çektim diye ağlayarak anlatıyor her seferinde annesi de çocukta o yüzden evlendikten sonra severim diye düşünmüşİnşallah herşey istediğin gibi olsun ama ben olsam eşyalar değişsin diye diretirdim, başkasının zevkiyle döşenmiş o ev, onun kullanması için..birlite seçmişlerdir, bakmışlardır anıları vardır evde, sonuçta hiç mi o eve gelmemişler, temizlik yapılmadan mı taşınmış eşyalar. kıskanç olmamama rağmen yerdim kendimi ben
Annesine vermez onların emeği geçmedi diye hiç maddi yardımları olmamışMobilyaları kv gil kullansa olmaz mı?? Sende genç kızsın hayallerin var. Üstelik ben kızın mobilyaları görmediğine inanmıyorum. Hiç olmadı resimlerini görmüştür ne tarz istersin diye fikri sorulmuştur..
Hiç temizliğe bile mi gelmedi dedim hayır dedi kız sürekli para istiyormuş bundan hatta ben seni zenginsin diye istemiştim demiş en son, çok çektim diye ağlayarak anlatıyor her seferinde annesi de çocukta o yüzden evlendikten sonra severim diye düşünmüş
Ben de öyle diyorum onu hayal ederek aldın diyorum o da diyor ki hayır aşkım öyle bi şey yok yuvam olsun evim olsun istedim diyor
Valla görüyorum hatta her gün kavga çıkıyor bu yüzden ayrılmaya da kalktım annesi falan herkes devreye girdi kendisi kaç gün kapının önünde yattı resmen arabasında öyle değil diye inan bana diyeAllahaşkına mümkün mü sence? seviyosun ve görmüyosun gibi geliyo.
Satsın madem.. ucuz mucuz.. hiç kullanılmamış neticede.. beyaz eşyalar neyse ama salon ve yatak odasını satsın.. parasıyla bütçenize göre yarısı nakit yarısı taksit senim zevkine göre mobilya alırsınız.. o kadar seviyorsa 3ün 5in hesabını yapmasınValla görüyorum hatta her gün kavga çıkıyor bu yüzden ayrılmaya da kalktım annesi falan herkes devreye girdi kendisi kaç gün kapının önünde yattı resmen arabasında öyle değil diye inan bana diye
Seviyor ama tutumlu gibi biraz bilmiyorum ya başıma yine aynı şeyler gelsin istemiyorumSatsın madem.. ucuz mucuz.. hiç kullanılmamış neticede.. beyaz eşyalar neyse ama salon ve yatak odasını satsın.. parasıyla bütçenize göre yarısı nakit yarısı taksit senim zevkine göre mobilya alırsınız.. o kadar seviyorsa 3ün 5in hesabını yapmasın
Haklısınız böyle de düşünmeye çalışıyorumya o is yalandir. nasil gormucek Allah askina. ailelerle gidip almislardir. bence durumlari musait degilse hiic sikinti yapmayin. insan kendi dosedigi mobilyalardan bile bir sene sonra sikiliyor. bazilarindan pisman bile oluyor. alinmissa alinmis. keyfini sur. ilerde daha guzellerini alirsiniz insallah. kullanilmis olsa neyse orda bende karsi dururdum. ama gunahtir ya onca para borc harc yapiliyor. inat ugruna bin tane dertle ugrasmaya degmez.
Ben de inanmıyorum zatenBak cnm kabul et etme... ama bil ki o kız o mobilyaları gördü.. devir teknoloji devri.. tamam tutucular.. ama telden resim çekip atmak 2 sn.. yani oturacaksan bile bil bunu ve kabullen.. sonradan duyupta üzülme..
Kızlar selam
Görüştüğüm bi çocuk var, sözlendik sözleneceğiz gün belirlenecek fakat
Sorun şu, daha önceden o da benim gibi nişan atmış fakat çok ileriye gitmiş bu nişan ve ev tutmuş, eşyasını almış kızla anlaşamadıkları için, kızın ailesi tutucu olduğundan izin vermediği için görüşmelerine birlikte almamışlar. kız evi,eşyaları görmeden sevdiğim çocuk nişanı atmış, herşeyin üstüne yemin ediyor görmedi diye.
Söz sana evlenelim 2 sene içinde toparlanıp ev alıp bu eşyaların hepsini bu evde bırakıp taşınacağız diyor. Durumu, işi iyi ama şu an sadece düğün yapmaya yetecek kadar var. Beyaz eşyalarını komple almış, oturma grubu komple salon takımı, yatak odası, evin bütün halılarına kadar herşeyi almış. Eve istediğin şeyi yapabilirsin diyor yapacak pek bi şey yok ki ay aman bilmiyorum işte. Sadece mobilyalar 30 bin tutmuş, gördüm de mobilyaları ağır mobilyalar fakat tamamen zevkimin dışı, goldlu, varaklı bi şeyler ama yine de fena değil. mobilyacılar da eve kurulunca geri değişim yapmamışlar.
Satarsa da zararına satacak 2 senedir evde, kiralık dairede eşyalar duruyor, kira veriyor boş yere o evde de oturmak zorundayım kapılarını yaptırmış, badana boyası güzel bi ev ama sonuçta birlikte tutmadık evi. ne yapmalıyım bilemedim, fikirlerinizi almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?