Yine ben

Ben de inanmıyorum zaten
İnan ki konuna çok üzüldüm.. çünkü senin içinde kalan bi mevzuydu bu eşya konusu.. en azından ikna edin yatak odası değişsin.. salon her zmn kullanılmaz ama yatak odası özel.. off ne bilim empati yapıyorum kabul edemiyorum bi türlü..

Salon takımında iğrenç bi vitrin bile var konsolu görmeniz lazım çok değişik ya Ay valla bunaldım

Salonda çok vakit geçiriliyor, misafir de gelince hep salonu görüyor.. içinize sinmeyen eşyalarla orda rahat edemezsiniz. Tv hariç salon tümden değişsin derim
Değişsin ya bencede hiç sesimi çıkaramıyorum merhamet edeyim aman kalp kırılmasın diye ama hep aynı şey başıma geliyor sessiz kaldıkça daha fazlasını yaşadım hep

Hmm hadi herseyi gecelim bu ex nisanlidan sonraki sure zarfinda gunu birlik iliskileri icin o yatagi kullanmadigi ne malum? Ayrica bildigim kadariyla genelde kiz tarafi y.odasini alir o almiyorsa siz alin.. ayrica hic inanma ablacim so0nra degistiririz yalanlarina kendinde diyorsun tutumlu diye biraz zor o is..

Şimdi sessiz kalacaksınız sonra hep sessizlik beklenecek. Çıkarın bence sesinizi. Benim bile içime sinmedi burdan. Sanki evi düzdük hazır boşa gitmesin kız lazım der gibi..
Bence de mobilyalar kayınvalideye gitsin, o dönem katkıda bulunmamışlar madem şimdi bir şeyler yapsınlar karşılık olarak mobilyalara. Böylece sözlünüz de onlar katkı sağlamadı onlara veremem bahanesini de ekarte etmiş olsun.

Konuşun orta yolu bulmuş gibi .. tamam beyaz eşyaları kabul ediyorum ama mobilyaları kabul edemem.. yok dersen yolun açık olsun.. benim içime sinmiyor ce çok mutsuzum mutsuz olduğumu gördüğün halde ısrar ediyorsan sevginden şüphe ederim de.. bide söle aynı şeyi o olsa kabul eder miymiş .. eski nişanlına saat aldın hediye ama veremeden ayrıldınız.. sana versem takar mısın de..

Bu hikayede çok kopuk noktalar var...

Kafamda milyon soru var...
Bazılarını arkadaşlar sormuş zaten...

En fazla ne kadar tutucu bir aile olabilir ki bunlar?

Gerdek gecesi mi tanışıcaklardı?

Kaç yaşında nişanlınız?

Bu devirde hatırdan dolayı evlenen genç kaldı mı ya?

İstemediği bir evlilik için ev döşenmiş ve nişan bozulunca eşyalara hiç dokunulmamış...

Çok aşırı saçma bu

Ben çeyizini tekrardan yaptım bir iğne kalmadı nişanlımın zamanından hala daha borç ödüyorum o anılarla yaşamamak için

Siz bu kadar hassasiyet gösterip, zarara girip çeyizinizi yenilediyseniz, aynı hassasiyeti karşıdan beklemeye hakkınız var.

Bir de arkadaşların dediği gibi nişanlınızın anlattığı hikaye çok garip.

Ek olarak, o kadar mobilya alıp, o kadar ay kira ödedikten sonra o mobilyalarla evlenince muhtemelen gayriihtiyari “oh be evlendim de ev ve mobilyalar boşa gitmedi, israf olmadı” diyecek olması da can sıkıcı.

Hepsini sordum ağlayarak anlatıyor sürekli ben de üzülüyorum

Peki hepsini söylücem

Baskasinin hayaliyle alinan esya nedir ya. Yok dokunmam yok o yatakta yatmam. Baskasinin optugu dudagi opeceksin ama hayali ile alinan esyaya oturmam diyeceksin. :) Neyin kafasi bu. Konu sahini esyalar fena degil diyorsan zevk acisindan kullan. Neticede nisanlinla sen o evde gercek anilar biriktireceksiniz Esya dedigin cok onemli degil. Bosa masraf cikarma paranizi biriktirin
3 5 sene sonra yenilersiniz.

Benim içim elvermezdi buna ya. Başkası düşünülerek alınan eşyalara bak, yay, uyu yok olmaz bence. Beyaz eşyalar durabilir ama geri kalanı bence satılıp lüks mobilyalar olmasa da en uygunu ama senin zevkin olacak şekilde değişmeli.

Ben her şeyi yapmaya hazırım fakat zora sokmak istemiyorum
sok ne olacak yani içine oturur her baktıgında ben esyamı alırken kayınvabamlar azcık kendi zevklerine kactılar onu hatırlatp hatrlatp üzüldüm.

en azından salon ve yatak odanı degitr gitsin anasına versin satsın. basta bunu yapmassan üzülüraün

Konu sahibi o evde,o esyalarla mutlu olamazsın ve okınıze yansır bu huzursuzluk
Nişanlına da ınanmadım
( paran varsa baska kullanılmış esyalar al eskı pusku hıc farketmez ama yeterki o esyalarla yasama bence )

Tuhaf..
Çok çektim diye ağlıyor ama çektiği,insan için aldığı eşyaları satmıyor 2 yıl kira ödüyor ?

Böyle bir şey de ki çektiyse insan bir iğne dahi bırakmak istemez hatırlamamak adına sevdiğinize el ele gider seçer sıfırdan mis gibi hayat kurarsın..

Bana göre ince düşünceli insan hadi 2 yıl tuttu diyelim evi..
Ama seninle tanıştığı an daha lafını etmeden satmalıydı senin üzüleceğini düşünüp beraber karar vermeliydiniz.. kaldı ki ev kira kendinin değil ev de değiştirilir eşyalarda..

ıkıncı el vs tabırlerıne takılmayın bence.ıdare edin onemlı olan huzur ve mutluluk.eşya nedır kı..eskır gıder yenılerı gelır..ne evlerde oturan ınsanlar var .ekonomı bellı. yenı eşyaya para vereceğiniz yerde tatıle çıkarsınız o parayla yada araba alırsınız ne bılım bır suru şey yapılır.kızın katkısı olduğu içinde parası olduğu şeylerı kabul etmeyın halı perde vs gıbı.kızın katkısı yoksa hiç uzulmeyın kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…