- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
- Konu Sahibi sadecemelo
-
İnan ki konuna çok üzüldüm.. çünkü senin içinde kalan bi mevzuydu bu eşya konusu.. en azından ikna edin yatak odası değişsin.. salon her zmn kullanılmaz ama yatak odası özel.. off ne bilim empati yapıyorum kabul edemiyorum bi türlü..Ben de inanmıyorum zaten
Salon takımında iğrenç bi vitrin bile var konsolu görmeniz lazım çok değişik ya Ay valla bunaldımAnlamsız eşyalar dursun bence... beyaz eşyalar, fırın, tv dursun mesela.. Yatak odasında yatak çok zıttın değilse kalsın, etajerler kalsın, mutfak masası da çok zıttın değilse kalsın. Amma ve lakin koltuk takımını, halıları ve perdeleri satsın senin zevkine göre yeniden alın derim.
Ben de içime sindiremiyorumİnan ki konuna çok üzüldüm.. çünkü senin içinde kalan bi mevzuydu bu eşya konusu.. en azından ikna edin yatak odası değişsin.. salon her zmn kullanılmaz ama yatak odası özel.. off ne bilim empati yapıyorum kabul edemiyorum bi türlü..
Salonda çok vakit geçiriliyor, misafir de gelince hep salonu görüyor.. içinize sinmeyen eşyalarla orda rahat edemezsiniz. Tv hariç salon tümden değişsin derimSalon takımında iğrenç bi vitrin bile var konsolu görmeniz lazım çok değişik ya Ay valla bunaldım
Değişsin ya bencede hiç sesimi çıkaramıyorum merhamet edeyim aman kalp kırılmasın diye ama hep aynı şey başıma geliyor sessiz kaldıkça daha fazlasını yaşadım hepSalonda çok vakit geçiriliyor, misafir de gelince hep salonu görüyor.. içinize sinmeyen eşyalarla orda rahat edemezsiniz. Tv hariç salon tümden değişsin derim
Ben çeyizini tekrardan yaptım bir iğne kalmadı nişanlımın zamanından hala daha borç ödüyorum o anılarla yaşamamak için
Hepsini sordum ağlayarak anlatıyor sürekli ben de üzülüyorumBu hikayede çok kopuk noktalar var...
Kafamda milyon soru var...
Bazılarını arkadaşlar sormuş zaten...
En fazla ne kadar tutucu bir aile olabilir ki bunlar?
Gerdek gecesi mi tanışıcaklardı?
Kaç yaşında nişanlınız?
Bu devirde hatırdan dolayı evlenen genç kaldı mı ya?
İstemediği bir evlilik için ev döşenmiş ve nişan bozulunca eşyalara hiç dokunulmamış...
Çok aşırı saçma bu
Peki hepsini söylücemKonuşun orta yolu bulmuş gibi .. tamam beyaz eşyaları kabul ediyorum ama mobilyaları kabul edemem.. yok dersen yolun açık olsun.. benim içime sinmiyor ce çok mutsuzum mutsuz olduğumu gördüğün halde ısrar ediyorsan sevginden şüphe ederim de.. bide söle aynı şeyi o olsa kabul eder miymiş .. eski nişanlına saat aldın hediye ama veremeden ayrıldınız.. sana versem takar mısın de..
sok ne olacak yani içine oturur her baktıgında ben esyamı alırken kayınvabamlar azcık kendi zevklerine kactılar onu hatırlatp hatrlatp üzüldüm.Ben her şeyi yapmaya hazırım fakat zora sokmak istemiyorum
Hiç temizliğe bile mi gelmedi dedim hayır dedi kız sürekli para istiyormuş bundan hatta ben seni zenginsin diye istemiştim demiş en son, çok çektim diye ağlayarak anlatıyor her seferinde annesi de çocukta o yüzden evlendikten sonra severim diye düşünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?