- 28 Aralık 2023
- 6.783
- 20.131
- 268
- Konu Sahibi dolar milyoneri
-
Mesajını şimdi gördüm canım teşekkür ederim bilgilendirme içinBol sıvı tüket canım. Acıkınca salatalık yiyebilirsin, 100 gr yeşillik salatası (yağsız) 1 kalori
Canın tatlı istediği zamanlarında 1 sade Türk kahvesi yanında 6 tane Çiğ badem ve 2 hurma tüketebilirsin. Günde 2 fincan Türk kahvesi önerilirBi de stresten reglim üç gün gecikti iştahım çok açık kendimi dizginlemeye çalışıyorum
Şimdi kabak detoksundayım canım biraz hızlı başlayayım dedim severim hızlı şeyleriCanın tatlı istediği zamanlarında 1 sade Türk kahvesi yanında 6 tane Çiğ badem ve 2 hurma tüketebilirsin. Günde 2 fincan Türk kahvesi önerilirBen 6 ay önce 3 ayda 10 kilo verdim de diyetisyenimin kontrolünde. Bu tüyoları ordan yazıyorum takipteyim seni
HamileyimŞimdi kabak detoksundayım canım biraz hızlı başlayayım dedim severim hızlı şeyleri
Hurma da iyi fikir aslında hem fe besin değeri çok yüksek. Türk kahvesi zaten vazgeçilmezim bi ara tarçınlı kakaolu içiyordum o da iyi iştah kesip yağ yaktırıyor
Maşallah sen de iyi vermişsin korumada mısın şu an
Yaaaa çok güzel haber Allah sağlıkla hayırla kolaylıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin canımHamileyimmecbur bıraktım
Amin, dua gruplarından biliyorum seni. Muhtemelen birbirimize dua ettiğimiz için tanıdık birini görmüşüm gibi geldi yazmak istedim topiğineYaaaa çok güzel haber Allah sağlıkla hayırla kolaylıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin canım
Sade maden suyu benim açlığımi bastırıyor bende pazartesi akşamı karpuz yiyerek başladım 65 kg ile ..bu sabah 62.1 geldim senide takip edeceğimMesajını şimdi gördüm canım teşekkür ederim bilgilendirme için
Dün su içtim acıktıkça öyle uyudum valla
Evet canım ben de seni biliyorum insan başka topiklerde karşılaşınca bi gülümsüyor sanki yabancı memlekette hemşerini görmüş gibi oluyorAmin, dua gruplarından biliyorum seni. Muhtemelen birbirimize dua ettiğimiz için tanıdık birini görmüşüm gibi geldi yazmak istedim topiğine
Sade maden suyu benim açlığımi bastırıyor bende pazartesi akşamı karpuz yiyerek başladım 65 kg ile ..bu sabah 62.1 geldim senide takip edeceğimMesajını şimdi gördüm canım teşekkür ederim bilgilendirme için
Dün su içtim acıktıkça öyle uyudum valla
Ben yağmurluk almıştım senidnee varsa veya yoksa çöp posetine dahi sarinabilirsin bence :) spor yaparken felaket terletiyor birde tavsiyem kilo verene kadar tuzu sıfırla ki ödem olmasın baharat ve maden suyu limonla idare ediyorum benGünaydıınnn
Az önce kahvaltımı yaptım ailemle olunca geciktiremiyorum kahvaltı işini aslında biraz geç yapsam daha iyi olacak
Tartıldım 64.6
Hedefim 54 kolaylıkla sağlıkla inşallah
Az önce kahvaltımı yaptım
1 haşlanmış yumurta
biraz süzme peynir
3 tane zeytin
Domates salatalık
gün içinde bi ara Leslie yapacağım inşallah
Harikasın maşallahSade maden suyu benim açlığımi bastırıyor bende pazartesi akşamı karpuz yiyerek başladım 65 kg ile ..bu sabah 62.1 geldim senide takip edeceğim
Ahahah kendimi çöp poşetinde hayal ettim de ahahahaSade maden suyu benim açlığımi bastırıyor bende pazartesi akşamı karpuz yiyerek başladım 65 kg ile ..bu sabah 62.1 geldim senide takip edeceğim
Ben yağmurluk almıştım senidnee varsa veya yoksa çöp posetine dahi sarinabilirsin bence :) spor yaparken felaket terletiyor birde tavsiyem kilo verene kadar tuzu sıfırla ki ödem olmasın baharat ve maden suyu limonla idare ediyorum ben
Harikasın tebrik ederimBenim bugün yediklerim ve yiceklerim sade maden suyu ve vişne sapı çayı bugün detoks günüm sporda yaptım 30 dk eliptik 10 dk karışık spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?