- 24 Mart 2024
- 300
- 648
- 23
- 34
- Konu Sahibi dolar milyoneri
-
Banada bildirim gelmedi rastgele baktım, 65 ten 46 ya düşme yolculuğum başlığına baksana orda ayrıntı yazdım buraya yazayım .... Şimdi hedef koyuyorum kendime mesela 60 kiloyu görene kadar sivi tuketecegim diye , ardından o kiloya yaklaşınca veya gelince sağlıklı gıdalardan gözüm doyana kadar yiyorum 1 saat sonra spor yapıyorum bu şekilde ilerliyorum 1 haftadır yapıyorum işte yaklaşık 3.5 kg gitti karnım düzleşti baya bir...yediklerim soyle bir kısmı daha bir sürü şey yedim yanında bir sürü meyve ama baya bir fazla , çiğ fındık ve badem yine istediğim kadar yedim saat 11.20 gece yedim en son işte 59 görene kadar yemicem sıvıyla beslenecehim insAllahHarikasın tebrik ederim
Bana bildirim niye gelmiyor ya
Tartı günün var mı nasıl ilerliyorsun canım
Bi de diyetin nasıl anlatsana biraz
Tam anlayamadım canım nasıl hiçbir şey yemiyorsun kaş gün oluyor bu mesela.Banada bildirim gelmedi rastgele baktım, 65 ten 46 ya düşme yolculuğum başlığına baksana orda ayrıntı yazdım buraya yazayım .... Şimdi hedef koyuyorum kendime mesela 60 kiloyu görene kadar sivi tuketecegim diye , ardından o kiloya yaklaşınca veya gelince sağlıklı gıdalardan gözüm doyana kadar yiyorum 1 saat sonra spor yapıyorum bu şekilde ilerliyorum 1 haftadır yapıyorum işte yaklaşık 3.5 kg gitti karnım düzleşti baya bir...yediklerim soyle bir kısmı daha bir sürü şey yedim yanında bir sürü meyve ama baya bir fazla , çiğ fındık ve badem yine istediğim kadar yedim saat 11.20 gece yedim en son işte 59 görene kadar yemicem sıvıyla beslenecehim insAllah
Benimki Aralıkli oruç gibi aslında , mesela bu süreler 30 saat ile 35 saat arasında oluyor genelde daha fazla dayanamıyorum aşırı canım istiyor dayanabilir sen 48 saat yapabilmem harika olur bakalım ama kendimi çok iyi hissediyorum karnım baya tok ve kilom azaldıTam anlayamadım canım nasıl hiçbir şey yemiyorsun kaş gün oluyor bu mesela.
Ben de su orucu deneyimlemiştim ama onda belli süreler var 3-5-7-10 gün gibi. Sen nasıl ilerliyorsun
Bu arada tabağına bittim afiyet şifa olsun yaramasın ama
Su orucunda üç günden sonra iştah gidiyor canım ben 6 gün yapmıştım bi ara.Benimki Aralıkli oruç gibi aslında , mesela bu süreler 30 saat ile 35 saat arasında oluyor genelde daha fazla dayanamıyorum aşırı canım istiyor dayanabilir sen 48 saat yapabilmem harika olur bakalım ama kendimi çok iyi hissediyorum karnım baya tok ve kilom azaldımaşallah sübhanallah inşallah devam ederiz. O süre zarfında ılık bitki çayı sade maden suyu ve su içiyorum
Ay evet ne güzel olur demekki 72 saati asabilsem bakalım şimdi ne kadar dayanicam en az 48 saat yapabilsem başarı sayicamSu orucunda üç günden sonra iştah gidiyor canım ben 6 gün yapmıştım bi ara.
Yeniden yapmak istiyorum bakalım belki beraber yaparız
Maşallah daha güzel gidecek inşallah
Yaparsın inşallah canım önemli olan kafanda bitirmekAy evet ne güzel olur demekki 72 saati asabilsem bakalım şimdi ne kadar dayanicam en az 48 saat yapabilsem başarı sayicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?