- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Konu sahibini artniyetli kırıcı ve uslübunu ham buldu neredeyse herkes... Elbette abartan da var. Ama dediğim gibi kadın ailesini daha yapıcı mantıklı ve tutarlı görüyorum.O biraz biz kadınlardan kaynaklı görüyoruz burda kadınların çektiğini gaza gelip beni ezemezler diye abartıp böyle saçma 99lıklara yol açılabiliyor sanırım :)
Tarikat kur müridin olalım MayGaliba çocuğun yok.
Senin gibi görümcem olsa muma çeviririm. Yeğeninin fotoğrafına da anca başka hesaplardan stalklayarak bakarsın.
Diger gelin sizi ovmus ama onada yalaka demissiniz. size bakinca ayni kv mi gordum..Kardesimi dolduracak olsam ben kardesimi arardim. Orda maksat gelin kiyaslama degil ben kotu bir hala olsam diger gelin beni ovmez aksine yerer cunku acik sozlu biridir.
Bu kadar içlerine girecek,her adımlarını bilecek kadar dinlemeyin derim kardeşinizi,bu bile bir sebep sizin tabirinizle gelinize bilenmek için. Ayrıca hep kardeşinizin ağzından ama ordaymışçasına anlatıyorsunuz ya olup biteni,birde eşine sormak lazım dört duvar arasında neler olup bitiyor. Belki gayet haklı olarak,evde yaşanan herşeyin size anlatılıyor olmasından rahatsız. Bakın benim aram iyidir eşimin ailesiyle,6 sene sıfır sorun diyebilirim ama asla istemem evde gık desem gidip kardeşine eşimin bunu anlatmasını.Bende ailemle paylaşmıyorum sorunumuz olunca zira ben eşimi affederim ama ailem affetmeyebilir,bilenebilir,eşime tavırları sizin olayınızda olduğu gibi değişebilir. Aynayı birazda kendinize tutun derim.zaten hep onun hatrina sustuk tepemize cikti. Kendisi buyuk kucuk demeden istedigi lafi der aman kardesim uzulmesin diye susardik biz sustukca bizi saf bunlar ne dersem cekecek sandi. Hayir biz de hakki hukuku bilen insanlariz ama iyi niyetimizi bu kadar suistimal etmeyecekti.
Zaten olay bir kerelik degil bir bize karsi degil herkese karsi kirici.
Kardesim dertlesmek icin hep beni arar ve cocugun durumu icler acisi. Evet Allah yardimcisi olsun cunku onla bir omur gecirecek olan ben degilim kardesim. Telefon konusmasinda cocuk cok dertliydi ve artik pes ettim konusmuyorum karsisinda dedi. Ne deseydim? Sen de karsilik ver kavga edin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?