Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Umarım gelmezler zaten bunları hep düşünüyorum be iyice kötü oluyorum çocuk olması psikolojimi daha iyi etkiler hayırlısı tabiki.yalnız hissetmem
Siz cocugu, yalniz kalmamak,psikolojinizi duzeltmek amacli mi istiyorsunuz?Oyle psikoloji falan duzelmez aksine daha cok bozulur.Cocuk dogdugunda,o romantik filmlerde oldugu gibi olmuyor.Psikolojik olarak sagliksiz olan bir insanin daha fazla psikolojisi bozulabilir bana gore.

Ya mutlaka oluyor iki tarafta yabancı insanlara alışmaya çalışıyor ama biraz olgunluk olması gerektiğini düşünüyorum büyüklerde ...Yani tanımadan sırf kapalı değil diye veya başka memleketten vs gibi saçma sapan bahanelerle gidrse olmuyor işte .Yani oğlu beni bırakmadı aileme kadar ikna etti diye o düğün oldu ve bu yüzden bayiomaya filan kalkıyordu her seferinde ..Eşim ilk başta o dengeyi kuramadi bende fevri olduğum için onlar mağduru oynadı çoğu kez .Ne zaman hadlerini astılar o zaman koptu herşey ve o gün bile 2 yaşında çocuğum olmasına rağmen sizi bosandircam diye sinir krizi geçirdi kafasına takmış çünkü ...
Neyse özür dilediler biraz zorla da olsa gittim ben eşim yokken konuda acmistim zaten ..Evet pişman olmuşlar bende sakin kaldım dediğiniz gibi üstüme alinmadim herşeyi sorun olmadı ama o zamana kadar acaba yine ne bahane bulup bsyilacak diye strese giriyordum ...Evet maalesef ben ailemden daha kirucu bir muamele gördüğüm için kabul ettim özrü ...
Biraz politik olmak lazım sanırım bir üye yazmış ...Ama gerçekten keşke bu kırgınlıklar yaşanmadan saygılı ama mesafeli ilişkiler kurabilsek :)

Sizlerin kaynanalarınız çok mu ıyı ben anlayamıyorum
He ya bildiğin melek :) Bunu mu çıkardın o kadar yazdığım şeyden ?
ben deminden beri ne anlatıyorum ki sana ?
Sen anlamamak için direniyorsun.
Yakın zamanda eşinle ciddi ve aşılamaz problemin olur.
Eşin anlattigin kadari ile ailesi konusunda sana taviz veren bir adam değil .
Sen de böyle bir adamın başının dibinde ananı babanı istemiyorum da istemiyorum der durursan sana diyeceği tek şey " Aha kapı , aha sapı"

tedavinin sizi ne kadar süre sonra etkilemeyeceğini öğrenin, yarılanma süreleri var bunların bu hafta sonu değilde diğer hafta sonu gelin o zaman daha müsaitiz diyin çok zor değil hiç gelmemelerini istemek onlara da eşinize de haksızlıktır ama bir hafta sonra gelin demekte birşey yok

Aslımda diyebilirdim ama gelsin nlerde bu işkence bitsin diye gelin dedim

H hayat2828 çocuk olunca birşey değişmiyor .Benim oğlum iki yaşındayken sizi bosandircam ben bilmem kimin kızını istiyodum diye sinir krizi geçirdi ...Hatta dedikleri gibi çocuk olunca daha fazla görüyorsun ister istemez torun ozleniyor .
Eşiniz aile olmayı bilmezse cocukla da bilmiyor buna emin olun .Eşiniz iki tarafı da dengelemeyi öğrensin bı ,ondan sonra çocuk düşünün derim .Tabiki anne baba atılmaz ama sizi de o aileye dahil edince sorun çözülecek .Kanser tedavisinin zararını bilmiyorum ama eğer yola vikabiliuorsa ,tehlike geçmiş olabilir mi ?sonuçta insan içine girecek ..eğer öyleyse birşey demeyin çünkü Allah korusun birşey olursa eşinizin içinden hiç çıkmaz ..Sizde uxulursunuz.

Evet eşim ben ne desem kötü olarakalgılıyor ben zaten onları sevmiyorum onlardabeni sevmiyor.evet mecburum çekicem

işte bu duruma tek kayınvalide yüzünden gelmiyoruz.
eş denge kuramıyor, biz fevri davranıyoruz, ama her şey olup bittikten sonra hepsi unutuluyor, tek suçlu kayınvalide oluyor :)
yahu senin koynundaki adam arkanda durmamış, sen kendine hakim olamamışsın demezler mi?
evlenecek insanın olgunluğu önemli.
evet büyükler büyüklük yapmalı ama yapmadıklarında pamuk ipliğine bağlı olacaksa evlilik, doğru bir karar olmuyor.

sizin durumunuzda açık açık çocuğunuz olduktan sonra bile devam eden bir kin var.
konu sahibine iyi davranıyorlar ama ikiyüzlülermiş diye dertli.
her şey degisiyor. onlar da değişir.
hastalık değiştirir, torun değiştirir, eşinizin size verdiği kıymet değiştirir.
çok keskln olmamak lazım.

Evet eşim kendi bile dedi çocuk düşünüyor z getirmem zararı olur diye ama dinlemiyorlar bu seferde kendileri geliyor
Ilacli mr pet cekimi atom ted. Vs gibi bazi uygulamalar dan sonra kesinlikle hamilelere yaklamamali bebek icin cok zararli eger gelirlersede odanızdan cikmayin bebeğinizden degerlimi ? . Alinan alınsın kusen küssün direk bebegin gelisimini etkiliyor ya bebeginiz hasta dogsa Allah korusun ? Bu ihtimalleril onlara anlatin

Ortada bebek yok,niyeti var mis

Kendiailemde burda olsasorun yapmazdım belki ama onlargelemiyorlar bende eşimin ailesi gelince kendimi daha kötü hissediyorum aılemi özlüyorum hersey o kadar birikti ki

Evet zaten söyledik doktor da demiş ama umurlarında değil.süresi 2ay mıdır peki daha fazla mı onlara inanasımgelmiyor da

Kendiailemde burda olsasorun yapmazdım belki ama onlargelemiyorlar bende eşimin ailesi gelince kendimi daha kötü hissediyorum aılemi özlüyorum hersey o kadar birikti ki
Keşke konuyu bu mesajların ile toparlayıp açsa idin hastalığı hiç karıştırmayın manası yokmuş.
Bu kadar kin,nefret,öfke sana radyasyon dan daha çok zarar verir emin ol.

Evet eşim ben ne desem kötü olarakalgılıyor ben zaten onları sevmiyorum onlardabeni sevmiyor.evet mecburum çekicem
Çünkü benim gibi pat pat söylüyorsunuz .Bende öyleyim maalesef ...Ama kv yüzüme iyi olup bulaşık yikamamdan bile benim içtiğim bardağı ayrı koymuş diye ağlayan bı tipti .Direk istemiyorum deniyordu da alttan alttan yapıyordu .O gün kendilerini ele verdiler ve bitti herşey .Ondan beri kendilerine geldiler o yüzden bende satasmiyorum .Sakin sakin geçirdik bir haftayı yine ufak ufak dedikodu yapmaya çalıştı ama yaptığım birşey olmadığı icin hanımkoylu oldun gibi laflar caepiyo unursamiyorum .
Yalnız yine de asla bakmam demem .Kendi anneme de eşim bunu demez .O yüzden tercih etmem ama üzerime düşeni yapar bakarım .

Evet zaten söyledik doktor da demiş ama umurlarında değil.süresi 2ay mıdır peki daha fazla mı onlara inanasımgelmiyor da
Hamilesiniz sandım bi baska uye uyardi hamile degilseniz cok fazla sorun olmaz bi doktora danisjn isterseniz

Hamilesiniz sandım bi baska uye uyardi hamile degilseniz cok fazla sorun olmaz bi doktora danisjn isterseniz
Değilim ama doktor tamamen ayrı odada kalmasını bürün kullandığı eşyaların ayrı olmasını söylemiş.yoksa zararlı olacağını belirtmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…