- 3 Şubat 2018
- 25.889
- 111.402
- 598
Eşimi seviyorum onlar olmadığında çok iyi birde ben rehber öğretmenim ama kendi durumuma çözüm bulamıyorum konuşmayı bilmeyen anlamayan iletişim kuramayan biri değilim ama yapılanlara dayanamıyorum.cocuk olsa bence hersey çok daha güzel olur adile olduğunu farkeder eşim
Kesin sen ölürsünDeğilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
O halde evliliğinizi sorgulayin.
Sizin k.valide, k.pederden daha ciddi sorunlarınız var.
Ne istediğinizi bilmemek gibi .
Evlenmissiniz madem mecbursunuz.
Kimse ailesini atmaz hanımefendi
İyi de olsa kotu de olsa.
Eşin sana dönüp bilerek evlendin dediğinde diyecek tek bir kelamın kalmaz.
Politik olmayı az öğrenin
Kafayı yemek yerine aklı selim davranmayı ogrenin.
İstenmeyen gelin olusunuz sittin sene değişebilir de, değişmeyebiljrde .
Bosanmak gibi bir tercihiniz yoksa kısa ve öz diyorum .
Mecbursunuz !
[/QUOTEevlememi istemem deki en nutuk neden çocuk Şahibi olmaktı evet daha büyük sorunlarımız var eşimle daha önceki konulardaki yazmıştım bunlar basbasa kalınca görünmüyor ama onları görünce tekrar tekrar ortaya çıkınca bizi çok kötü etkiliyor
Rehber öğretmeni olmana ayrıca üzüldüm.Eşimi seviyorum onlar olmadığında çok iyi birde ben rehber öğretmenim ama kendi durumuma çözüm bulamıyorum konuşmayı bilmeyen anlamayan iletişim kuramayan biri değilim ama yapılanlara dayanamıyorum.cocuk olsa bence hersey çok daha güzel olur adile olduğunu farkeder eşim
Katılıyorum buna annesini kanserden kaybetmiş biri olarak Allah dusmanima bile vermesinKanser gibi ağır hastalıklar dendiği zaman benim için akan sular durur doğrusu. Nefretin, kinin bir önemi kalmaz.
Zaten deniyoruz ama henüz olmadı yanı olursa ben evlilikten beklentim gerçekleşmiş olacakÇocuk konusunda o kadar yanılıyorsunuz ki. Daha evliliginiz oturmamış. Cocuk gelse daha da cok cullanir kvde felan. Kendinizi bu konuda kandirmayin. Yalnız olunca iyi olması bi gram fayda etmez sizi baskalara karşı savunamiyorsa. Olan o cocuga olur. Demedi demeyin. Önce bu durumları eşinizle çözün sonra çocuk yapın. Cok pisman olursunuz sonra
Ayrica hic bir çocuk evlilik yarabandi değildir!
Ay öyle demeyin lütfen ,,istenmedigini bildiğin ve huzurun kscsin diye herşeyi yapan insanlar olunca gerçekten 2 saat bile yıl gibi geliyor .Benim kv de böyleydi inanın ilk sebep açık olmam ,baskın bı tip olmam (,oğlunu parmagimda oynstiyomusum) ,kendi memleketlerinden olmamam. Bu insan her seyimde bir sorun çıkardı dogumum lihusaligim dahil .En son eşim artık patladi da sustu .Ondan önce bize gelecekleri zaman yada biz izne gideceğimiz zaman 1 hafta önceden ruhum daralirdi ne olacak acaba yine diye ...Ve inanın gecmiyo
Evet anlıyorum zaten her zaman onu da düşünüyorum inşallah öyle birşey olmaz zaten bakmayacağım söyledimRehber öğretmeni olmana ayrıca üzüldüm.
Çocuk olunca düzelmiyor hanımefendi :)
Tıpkı evlenince düzelmedigi gibi.
Çocuk olunca dede ve babaanne olacaklar ve daha fazla içli disli olacaksın.
Eşin zaten aile olduğunuzun bilincinde. Çocuk olunca da baba olduğunun farkına varacak bu kadar :)
K.pederiniz hastalıktan vefat etse k.validenin bakım konusu gündeme gelecek mesela .
Yani hayat sizin planladiginiz gibi gitmiyor .
Bilmem anlatabiliyor muyum?
Sperm bankasına baş vursaydinZaten deniyoruz ama henüz olmadı yanı olursa ben evlilikten beklentim gerçekleşmiş olacak
Çok değişim bir ilişki olmuşa lütfen yanlış anlamyinnn bise olmaz bizim bir tanıtımda kaybına aynı muameleyi yaptı çok ağırımıza gitti siz öyle yapmayın bise olmazKızlar lütfen yorum yapın çok bunaldım patlayacak gibiyim kaynanam aradı bize gelcekmiş kayınbabam da kanser hastası ağır ilaçlar kullanıyor hamilelikte felan ne kadar sakıncalı olduğunu doktor söylemiş yani bizde düşünüyoruz .sizce endişelenmekte haklı değilmiyim
Zaten deniyoruz ama henüz olmadı yanı olursa ben evlilikten beklentim gerçekleşmiş olacak
Başınız sağolsun.Katılıyorum buna annesini kanserden kaybetmiş biri olarak Allah dusmanima bile vermesin
Hiç kendini boşuna bakmam diye ikna etme .Evet anlıyorum zaten her zaman onu da düşünüyorum inşallah öyle birşey olmaz zaten bakmayacağım söyledim
Teşekkürler sizde sağolunBaşınız sağolsun.
Kanser hastasının aldigi bazi tedaviler ve girdiği makinalar bebekler cocuklar ve hamileler icin zararli doktor ozellikle uyarıyor hamile ve çocuklardan uzak dur diye PIREMSESLIKLE alakasi yok yani
Piremsesler ne kadar çabuk sinir krizi geçiriyor, serum yiyor, tansiyonları çıkıyor/düşüyor vs. vs. vs.
Başkasının kullandığı ilaç sizi nasıl etkilesin?
Allah büyük en azından öyle bir durum yok sabretmek ne zorHiç kendini boşuna bakmam diye ikna etme .
Kardeşim hiç sevmediği k.validesine şuan bakmak zorunda mesela.
Çünkü k.baba oldu ve eşi de ben annemi asla tek bırakmam ve damat evine de gondermem diyerek kardeşimi bu duruma mecbur bıraktı.
Kardeşim de boşanmak gibi bir seçeneği asla düşünmediği için mecburen bu duruma katlanıyor .
Hayat senin dediğin gibi olsaydı ohoooo
Evet eşim kendi bile dedi çocuk düşünüyor z getirmem zararı olur diye ama dinlemiyorlar bu seferde kendileri geliyorKanser hastasının aldigi bazi tedaviler ve girdiği makinalar bebekler cocuklar ve hamileler icin zararli doktor ozellikle uyarıyor hamile ve çocuklardan uzak dur diye PIREMSESLIKLE alakasi yok yani
Şuan erken hele dur çocuk olsun o zaman gel buraya tamam mı :)Umarım gelmezler zaten bunları hep düşünüyorum be iyice kötü oluyorum çocuk olması psikolojimi daha iyi etkiler hayırlısı tabiki.yalnız hissetmem
Sizlerin kaynanalarınız çok mu ıyı ben anlayamıyorumŞuan erken hele dur çocuk olsun o zaman gel buraya tamam mı :)
Bak bakalım senin dediğin gibi mi ilerliyor süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?