Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Çocuk konusunda o kadar yanılıyorsunuz ki. Daha evliliginiz oturmamış. Cocuk gelse daha da cok cullanir kvde felan. Kendinizi bu konuda kandirmayin. Yalnız olunca iyi olması bi gram fayda etmez sizi baskalara karşı savunamiyorsa. Olan o cocuga olur. Demedi demeyin. Önce bu durumları eşinizle çözün sonra çocuk yapın. Cok pisman olursunuz sonra
Ayrica hic bir çocuk evlilik yarabandi değildir!

Rehber öğretmeni olmana ayrıca üzüldüm.
Çocuk olunca düzelmiyor hanımefendi :)
Tıpkı evlenince düzelmedigi gibi.
Çocuk olunca dede ve babaanne olacaklar ve daha fazla içli disli olacaksın.
Eşin zaten aile olduğunuzun bilincinde. Çocuk olunca da baba olduğunun farkına varacak bu kadar :)
K.pederiniz hastalıktan vefat etse k.validenin bakım konusu gündeme gelecek mesela .
Yani hayat sizin planladiginiz gibi gitmiyor .
Bilmem anlatabiliyor muyum?

Zaten deniyoruz ama henüz olmadı yanı olursa ben evlilikten beklentim gerçekleşmiş olacak

hepimiz bir şeyler yaşıyoruz.
zaten baş edebildiğimiz ölçüde güçlüyüz.
kimse 2 gün eşinin ailesini ağırladı diye ölmez.
bu kadar fenalık geçirecek bir durum yok. geldiklerinde misafirinizi ağırlarsınız, tahammülünüz yoksa az vakit geçirir odanıza çekilirsiniz.
namusuna laf etmiştir, üstüne yürümüştür, iftira atmıştır, ailenizi kovmuştur vs böyle şeylerde ben olsam hiç görüşmem. evime geldiklerinde evden giderim.
ama bohçaya az masraf etti, eşyamı almadı, beni istemedi, gelinliğime karıştı, çocuğuma bilmem ne yaptı gibi idare edilebilecek sebeplerde mesafe koyar idare ederim.

kendimi ezdirmem, saygısızlık yapmam.
duymazdan gelirim. gerektiği yerde cevap veririm. köşe kapmaca oynamam. çok netim.
eskiden olan şeyleri düşünüp kurmam. yüzyüze bakacağım insanlara şans veririm.
dün kötü davrandı belki bugün vazgeçmiştir.
beni istemedi, belki sonradan sever?

tabiki herkes aynı olmaz. yada doğrusu budur demiyorum. ama kendi aileleriniz ile hiç mi sorun yaşamıyorsunuz?
aynı evin içinde büyüdüğün kardeşinle kavga ediyorsun, tamamen yabancı bir aile ile sorun olması normal değil mi?
he keşke büyüklük yapsalar, bunları onlar düşünse, gonulleri geniş olsa, e olur inşallah diyorum
buyuk şeyler yaşamadıkça boşverin. boşvermek size huzur verir.

Evet anlıyorum zaten her zaman onu da düşünüyorum inşallah öyle birşey olmaz zaten bakmayacağım söyledim

Zaten deniyoruz ama henüz olmadı yanı olursa ben evlilikten beklentim gerçekleşmiş olacak
Sperm bankasına baş vursaydin
Evlilik sadece çocuk mu ki ?
Yani çocuk olunca beklentin karşılanacak ama bir ton sorumluluk yükü altına da gireceksin

Bu sefer de sürekli torun sevmeye geliyorlar diye dert yanacaksin
Hakikaten yolun yol değil.

Çok değişim bir ilişki olmuşa lütfen yanlış anlamyinnn bise olmaz bizim bir tanıtımda kaybına aynı muameleyi yaptı çok ağırımıza gitti siz öyle yapmayın bise olmaz

Sizin beklentiniz sadece evlat sahibi olmak olsaydi dişinizi sıkar hamile kalmayı bekler sonra adama tekmeyi basardiniz. Ama öyle olmadığını gayet biliyoruz.. Ayrica her çocuğun mümkün oldukça sağlam bir yuvaya doğmaya hakki var. Biz ebeveyn olarak elimizden geleni yapmak zorundayiz bu konuda.

Umarım gelmezler zaten bunları hep düşünüyorum be iyice kötü oluyorum çocuk olması psikolojimi daha iyi etkiler hayırlısı tabiki.yalnız hissetmem

Evet anlıyorum zaten her zaman onu da düşünüyorum inşallah öyle birşey olmaz zaten bakmayacağım söyledim
Hiç kendini boşuna bakmam diye ikna etme .
Kardeşim hiç sevmediği k.validesine şuan bakmak zorunda mesela.
Çünkü k.baba oldu ve eşi de ben annemi asla tek bırakmam ve damat evine de gondermem diyerek kardeşimi bu duruma mecbur bıraktı.
Kardeşim de boşanmak gibi bir seçeneği asla düşünmediği için mecburen bu duruma katlanıyor .
Hayat senin dediğin gibi olsaydı ohoooo

Piremsesler ne kadar çabuk sinir krizi geçiriyor, serum yiyor, tansiyonları çıkıyor/düşüyor vs. vs. vs.
Başkasının kullandığı ilaç sizi nasıl etkilesin?
Kanser hastasının aldigi bazi tedaviler ve girdiği makinalar bebekler cocuklar ve hamileler icin zararli doktor ozellikle uyarıyor hamile ve çocuklardan uzak dur diye PIREMSESLIKLE alakasi yok yani

Zaten ailesinin istemediği ve bizi ayırmaya
Allah büyük en azından öyle bir durum yok sabretmek ne zor

Kanser hastasının aldigi bazi tedaviler ve girdiği makinalar bebekler cocuklar ve hamileler icin zararli doktor ozellikle uyarıyor hamile ve çocuklardan uzak dur diye PIREMSESLIKLE alakasi yok yani
Evet eşim kendi bile dedi çocuk düşünüyor z getirmem zararı olur diye ama dinlemiyorlar bu seferde kendileri geliyor

Umarım gelmezler zaten bunları hep düşünüyorum be iyice kötü oluyorum çocuk olması psikolojimi daha iyi etkiler hayırlısı tabiki.yalnız hissetmem
Şuan erken hele dur çocuk olsun o zaman gel buraya tamam mı :)
Bak bakalım senin dediğin gibi mi ilerliyor süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…