Keşke gelmeseler hiç hiç bana uygun bir aile değil niye evlendim ben anlayamıyorum
Bu kadar umursamayin benimde esimin ailesini cok cok aşırı sevdiğim söylenemez ama cocuklarinin evine gelmeye hakları var , boyle davranırsanız evliliginiz de zarar görür.Keşke gelmeseler hiç hiç bana uygun bir aile değil niye evlendim ben anlayamıyorum
Eşimde bana oraya gitmesin zararlı olur eğer hamilelik durumu okursa diye doktor özellikle uyardı dedi ama bu sefer onlar geliyor .
Bir yakınımız atom aldı ve tecrit edildiTecrit edilmiyorlar sadece cocuklara ve hamilelere yakin temasta bulunmuyorlar. Odasinin ayrilmasi yeterli. Zaten hassas olan kisilere konu sahibinin davrandigi gibi davranmak dogrudan omrunu kisaltiyor
Maalesef icine girmeyen bilmiyor anlayamiyor .Ne diyim keşke Allah kimseye ogretmese bu hastalığı ama dediğiniz gibi çağımızın vebası genç yaşlı çocuk bakmıyor ne yazık ki.Yorum yapmayayim dedim ama duramadim, adam kanser hastasi ve 2 günlügüne oglunun ve gelininin evine gelmek istiyor istiyor amaa gelini o gelmesin diye kanser hastaligini bahane ederek gelmesin diyor.
Yapmayin hanimefendi kanser cagimizin vebasi üstelik yarin kimde cikar mechul. Acaba bu gelen ve hasta olan ailenizden biri olsa ayni tepkiyi verirmiydiniz.
Korkmayin üstelik kanser hastalarindan hicbirsey bulasmiyor insana inanin bana 10 senedir kanser hastalariyla calisiyorum hic sahit olmadim.
Siz gelmelerine istemediginiz için bahane üretmissiniz . Kendinizce sebepleriniz olabilir istemeyebilirsiniz de ama 2 gün için bu kadar psikolojinizi hirpalamaya deger mi peki ? Tansiyon falan bilemedim kendinizi hasta etmeden önce ya kabullenin ya da gelecek tepkiyi göze alip reddedin.Kızlar lütfen yorum yapın çok bunaldım patlayacak gibiyim kaynanam aradı bize gelcekmiş kayınbabam da kanser hastası ağır ilaçlar kullanıyor hamilelikte felan ne kadar sakıncalı olduğunu doktor söylemiş yani bizde düşünüyoruz .sizce endişelenmekte haklı değilmiyim
Evet zaten biliyorlar istemediğimi ama tinere geliyorlar yüzsüz gibi ve hiçbiryer yokmuş gibidavranıyorlar kendimiçokyalnız hissediyorum. Keşke diyorum bir çocuğum olsaydı kendimidaha iyihıssederdimKendinizi o kadar titresime alacaginiza, arayip soyleyin yuzlerine acik acik, gelmenizi istemiyorum diye. Ama hastaligi bahane etmeyin.2 ay olmus tedaviyi alali.
Damdan, adam tedaviyi alalı iki ay olmuş. Gelin hanım kanseri bahane ediyor.O zaman eşin deseydi
Böyle bir ihtimal var sonra gelin diye
Süre 10 gün diye hatırlıyorum haftaya gelsinler
Beni de istemediler ama sankicok seviyorlar gibidavranıyorlar ikiyüzlülükBu kadar nefret yaşam kalitenizi, ruh sağlığınizi etkilemiyor mu?
Baksaniza ne hâldesiniz?
Eşinizle iyiseniz saygı duyup mesafe koyun.ben de anlaşamam pek, üstelik istenmeyen gelindim.
Benim için kv nötr dur mesela
Yani geleceklerini öğrendikten sonra herseyi başka yere koymuşum düşünün eşimin parfümünü mutfağa koymuşum normal değil değilmi ne yapmalıyımBeni de istemediler ama sankicok seviyorlar gibidavranıyorlar ikiyüzlülük
Evet zaten biliyorlar istemediğimi ama tinere geliyorlar yüzsüz gibi ve hiçbiryer yokmuş gibidavranıyorlar kendimiçokyalnız hissediyorum. Keşke diyorum bir çocuğum olsaydı kendimidaha iyihıssederdim
Yani geleceklerini öğrendikten sonra herseyi başka yere koymuşum düşünün eşimin parfümünü mutfağa koymuşum normal değil değilmi ne yapmalıyım
Damdan, adam tedaviyi alalı iki ay olmuş. Gelin hanım kanseri bahane ediyor.
Sizden bin beterini yaşamış annem var. 15-16 sene kv,kp, kayın, elti ile yaşamış. Babam gurbette çalışmış. Annemi mahvetmişler. Sizin istenmemeniz ne ki? Sancısı, suyu gelmiş yemek yaptırmışlar. Doğurmuş ertesi sabah bahçede işe yollamışlar. Annemi, kardeşlerimi aç susuz yatırmışlar yeri geldiği zaman. Yapmayın yazarken ellerim titriyor, yazamıyorum.Onlarla her karşılaştığımda kendimi çok kötü hissediyorum yapamayacağımı herseyi bırakıp gitmek istiyorum .benle aynı şeyi yaşayan kimse yokmu
İki dayımı da kanserden kaybettim. Böylesine saçma bir uydurmayı sizden duydum. 7 yaş altı çocuklar ve yaşlılar 24 saat yaklaşma iyi olur sadece o kadar.Hayır hayır aldığı tedaviden sonra o zarar görmüyormuş çevredekiler zarar görüyormuş tamamen herseye tek basına bir odada kalması sadece bir kişi yemeğini vermesi gerekmiş o da özel kıyafetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?