Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Yorum yapmayayim dedim ama duramadim, adam kanser hastasi ve 2 günlügüne oglunun ve gelininin evine gelmek istiyor istiyor amaa gelini o gelmesin diye kanser hastaligini bahane ederek gelmesin diyor.
Yapmayin hanimefendi kanser cagimizin vebasi üstelik yarin kimde cikar mechul. Acaba bu gelen ve hasta olan ailenizden biri olsa ayni tepkiyi verirmiydiniz.
Korkmayin üstelik kanser hastalarindan hicbirsey bulasmiyor insana inanin bana 10 senedir kanser hastalariyla calisiyorum hic sahit olmadim.

Keşke gelmeseler hiç hiç bana uygun bir aile değil niye evlendim ben anlayamıyorum
Bu kadar umursamayin benimde esimin ailesini cok cok aşırı sevdiğim söylenemez ama cocuklarinin evine gelmeye hakları var , boyle davranırsanız evliliginiz de zarar görür.

Tecrit edilmiyorlar sadece cocuklara ve hamilelere yakin temasta bulunmuyorlar. Odasinin ayrilmasi yeterli. Zaten hassas olan kisilere konu sahibinin davrandigi gibi davranmak dogrudan omrunu kisaltiyor
Bir yakınımız atom aldı ve tecrit edildi

Maalesef icine girmeyen bilmiyor anlayamiyor .Ne diyim keşke Allah kimseye ogretmese bu hastalığı ama dediğiniz gibi çağımızın vebası genç yaşlı çocuk bakmıyor ne yazık ki.

Siz gelmelerine istemediginiz için bahane üretmissiniz . Kendinizce sebepleriniz olabilir istemeyebilirsiniz de ama 2 gün için bu kadar psikolojinizi hirpalamaya deger mi peki ? Tansiyon falan bilemedim kendinizi hasta etmeden önce ya kabullenin ya da gelecek tepkiyi göze alip reddedin.

Kendinizi o kadar titresime alacaginiza, arayip soyleyin yuzlerine acik acik, gelmenizi istemiyorum diye. Ama hastaligi bahane etmeyin.2 ay olmus tedaviyi alali.

Kendinizi o kadar titresime alacaginiza, arayip soyleyin yuzlerine acik acik, gelmenizi istemiyorum diye. Ama hastaligi bahane etmeyin.2 ay olmus tedaviyi alali.
Evet zaten biliyorlar istemediğimi ama tinere geliyorlar yüzsüz gibi ve hiçbiryer yokmuş gibidavranıyorlar kendimiçokyalnız hissediyorum. Keşke diyorum bir çocuğum olsaydı kendimidaha iyihıssederdim

Onlarla her karşılaştığımda kendimi çok kötü hissediyorum yapamayacağımı herseyi bırakıp gitmek istiyorum .benle aynı şeyi yaşayan kimse yokmu

Beni de istemediler ama sankicok seviyorlar gibidavranıyorlar ikiyüzlülük

Beni de istemediler ama sankicok seviyorlar gibidavranıyorlar ikiyüzlülük
Yani geleceklerini öğrendikten sonra herseyi başka yere koymuşum düşünün eşimin parfümünü mutfağa koymuşum normal değil değilmi ne yapmalıyım

Evet zaten biliyorlar istemediğimi ama tinere geliyorlar yüzsüz gibi ve hiçbiryer yokmuş gibidavranıyorlar kendimiçokyalnız hissediyorum. Keşke diyorum bir çocuğum olsaydı kendimidaha iyihıssederdim

siz daha doğmamış bebeğinizi sarılıp onunla iyileşme hayali kuruyorsunuz.
daha olmayan bebeğe yük oluyorsunuz.
ama insanlar büyüttükleri çocuğun evine gelmesin.
pes doğrusu.
evlenmeye pişman olduğunuz kocanızdan çocuk yapma isteğiniz de ayrı muamma.

çocuk olursa torun diye gelirler. özlerler gelirler.
siz şu nefretiniz+çocuk sorumluluğu ile titremeyen yeriniz kalmaz o zaman.
iyi düşünün.

Yani geleceklerini öğrendikten sonra herseyi başka yere koymuşum düşünün eşimin parfümünü mutfağa koymuşum normal değil değilmi ne yapmalıyım

Ne yapmalısınız acilen psikolojik tedavi görmelisiniz. Çocuk fikrini de iyi oluncaya dek unutun. Sırf siz yalnız kalmayın diye dünyaya bir canlı getirmeyin. Hem neden evlendim bilmiyorum diyorsunuz hem de bu ortama bir çocuk getirmek istiyorsunuz

Gül tüm dünya seninle gülsün, ağla ama yalnız...
Öyle içimden geldi, yalnız ölsün o vakit. Kocanıza bir dilim ekmek vermek için neler çekti kim bilir

Onlarla her karşılaştığımda kendimi çok kötü hissediyorum yapamayacağımı herseyi bırakıp gitmek istiyorum .benle aynı şeyi yaşayan kimse yokmu
Sizden bin beterini yaşamış annem var. 15-16 sene kv,kp, kayın, elti ile yaşamış. Babam gurbette çalışmış. Annemi mahvetmişler. Sizin istenmemeniz ne ki? Sancısı, suyu gelmiş yemek yaptırmışlar. Doğurmuş ertesi sabah bahçede işe yollamışlar. Annemi, kardeşlerimi aç susuz yatırmışlar yeri geldiği zaman. Yapmayın yazarken ellerim titriyor, yazamıyorum.

Benim o annem, babaannemi evinde defalarca ağırladı. 90 küsür yaşında vefat etti babaannem. Başında açıp Kur'an okuyan bir annem bir de ablam vardı. Hakkımı helal etmeyeceğim dediği kadın için, telefonda bana ölüm haberini verirken hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Allah'ım sen yaşlılıkta çektiklerini günahlarına kefaret say diyordu -ki 90 küsür yaşında babaannem bitmişti, öleceği belliydi zaten. Sizin ki kanser hastası yahu, kanser. Nefreti mi olur?

Hayır hayır aldığı tedaviden sonra o zarar görmüyormuş çevredekiler zarar görüyormuş tamamen herseye tek basına bir odada kalması sadece bir kişi yemeğini vermesi gerekmiş o da özel kıyafetle
İki dayımı da kanserden kaybettim. Böylesine saçma bir uydurmayı sizden duydum. 7 yaş altı çocuklar ve yaşlılar 24 saat yaklaşma iyi olur sadece o kadar.
Sevmiyorum istemiyorm demekten bile acizsiniz. Sizin tansiyonlariniz düşerken o adamcağız belki de son günlerini yaşıyor ve oğluna misafir olmak istiyor. Nankorsun bencilsin. Senin düşündüğün çocuğa baba diyecek adamın babasından bahsediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…