Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Radyoterapi mi ?

Birde şöyle bir konu var eşim farkındamı sizce asla annesi babasından bahsetmez bana

Ay öyle demeyin lütfen ,,istenmedigini bildiğin ve huzurun kscsin diye herşeyi yapan insanlar olunca gerçekten 2 saat bile yıl gibi geliyor .Benim kv de böyleydi inanın ilk sebep açık olmam ,baskın bı tip olmam (,oğlunu parmagimda oynstiyomusum) ,kendi memleketlerinden olmamam. Bu insan her seyimde bir sorun çıkardı dogumum lihusaligim dahil .En son eşim artık patladi da sustu .Ondan önce bize gelecekleri zaman yada biz izne gideceğimiz zaman 1 hafta önceden ruhum daralirdi ne olacak acaba yine diye ...Ve inanın gecmiyo

Bende o durumdayım bunalıyorum

Hayır bence senin farkında :)
Annesi beni istemiyor her fırsatta kavga etmemiz için elinden geleni yapıyor kavga ettiğimizde zaten baştan belliydi karına söyle düzelsin diyor eşim annesinin gazına geliyor benimle tartışıyor .bende istemiyorum bu anormal mi gerçekten . Siz kaynananıza sizi hep ezmeye çalışsa ben iyiyim gelin kötü durumuna getirse aynı mı olur yorumunuz

İyide sizin bir dediginiz bir dediginizi tutmuyorki.Baslik,kaynanam tansiyonum,giris kp atom aldi hamile kalma ihtimalimden dolayi gelmesini istemiyorum,gelisme kp kv beni istemiyor sonuc ne olacak merakla bekliyorum

İyide sizin bir dediginiz bir dediginiz tutmuyorki.Baslik,kaynanam tansiyonum,giris kp atom aldi hamile kalma ihtimalimden dolayi gelmesini istemiyorum,gelisme kp kv beni istemiyor sonuc ne olacak merakla bekliyorum
Enbaşka ilaç durumu.digerleri de birleşim i ve sonuç yıllar gibi geçecek iki gün

13 yıllık evliyim politik olmayı öğrendim.
Bu sitede kaynanasindan memnun gelin sayısı %10 dur anca.
2 gün geldiklerinde olmezsiniz korkmayın.
Madem bu kadar istenmeyen gelindiniz hiç evlenmek gibi bir topa gitmeyecektin.
Siz diyardan gitmek yerine deveyi gutmeyi tercih etmişsiniz ama görüyorum ki onu da beceremiyorsunuz.

Evet öyle yapamadım ben yapacak gibi de durmuyorum politik olamıyorum KESKe olsam istenmediklerini zaten anlıyorlar çok yalancı iki yüzlüler

O zaman sorun eşiniz. Kayinvalide değil. Bir lafı ile sizinle kavga edecek adami es diye yanınizda tutuyorsunuz üstüne çocuk planiniz var. Asıl bu tansiyonunuzu yükseltmesi lazim

Evet tek odada durmalı fazla yaklaşmamalısınız hemen çünkü radyasyon yayıyorlar gibi bişyler demişti doktor sadece siz değil kimse durmamalı

O zaman sorun eşiniz. Kayinvalide değil. Bir lafı ile sizinle kavga edecek adami es diye yanınizda tutuyorsunuz üstüne çocuk planiniz var. Asıl bu tansiyonunuzu yükseltmesi lazim
Eşimi seviyorum onlar olmadığında çok iyi birde ben rehber öğretmenim ama kendi durumuma çözüm bulamıyorum konuşmayı bilmeyen anlamayan iletişim kuramayan biri değilim ama yapılanlara dayanamıyorum.cocuk olsa bence hersey çok daha güzel olur adile olduğunu farkeder eşim

Evet öyle yapamadım ben yapacak gibi de durmuyorum politik olamıyorum KESKe olsam istenmediklerini zaten anlıyorlar çok yalancı iki yüzlüler
O halde evliliğinizi sorgulayin.
Sizin k.valide, k.pederden daha ciddi sorunlarınız var.
Ne istediğinizi bilmemek gibi .
Evlenmissiniz madem mecbursunuz.
Kimse ailesini atmaz hanımefendi
İyi de olsa kotu de olsa.
Eşin sana dönüp bilerek evlendin dediğinde diyecek tek bir kelamın kalmaz.
Politik olmayı az öğrenin
Kafayı yemek yerine aklı selim davranmayı ogrenin.
İstenmeyen gelin olusunuz sittin sene değişebilir de, değişmeyebiljrde .
Bosanmak gibi bir tercihiniz yoksa kısa ve öz diyorum .
Mecbursunuz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…