Radyoterapi mi ?Kızlar lütfen yorum yapın çok bunaldım patlayacak gibiyim kaynanam aradı bize gelcekmiş kayınbabam da kanser hastası ağır ilaçlar kullanıyor hamilelikte felan ne kadar sakıncalı olduğunu doktor söylemiş yani bizde düşünüyoruz .sizce endişelenmekte haklı değilmiyim
Bu kadarina gerek yok, sadece basit onlemler yeterliBir yakınımız atom aldı ve tecrit edildi
E o zaman eşine söyle.Çünkü biraz düşünmeleri lazım biz zaten geçen hafta gittik istemediğim halde çünkü sevmiyorum hatta nefret ediyorum
Niye bahsetsin ki sana ?Birde şöyle bir konu var eşim farkındamı sizce asla annesi babasından bahsetmez bana
Şöyle söyleyim bulunduğum ile evlenip geldim ve kimsem Yok çok kötü durumdayım
O da farkında olabilir mi annesinin durumununNiye bahsetsin ki sana ?
Senin gibi karım olsa günahimi bile dillendirmem sana
Adam da farkında demek ki
Araştırıyorum psikoloğa gitmeyi düşünüyorumben de öyleydim.çok uzağa evlendim.Pek çoğumuz gibi.
tekrar söylüyorum destek şart..
Ay öyle demeyin lütfen ,,istenmedigini bildiğin ve huzurun kscsin diye herşeyi yapan insanlar olunca gerçekten 2 saat bile yıl gibi geliyor .Benim kv de böyleydi inanın ilk sebep açık olmam ,baskın bı tip olmam (,oğlunu parmagimda oynstiyomusum) ,kendi memleketlerinden olmamam. Bu insan her seyimde bir sorun çıkardı dogumum lihusaligim dahil .En son eşim artık patladi da sustu .Ondan önce bize gelecekleri zaman yada biz izne gideceğimiz zaman 1 hafta önceden ruhum daralirdi ne olacak acaba yine diye ...Ve inanın gecmiyoyahu yazacaktım bende allah size sizin gibi gelin versin diye de sonra beddua ediyorsun diyorlar.
e beddua edilecek kadar kötü iseniz, olmayın.
ne kadar acı gerçekten.
yetiştir büyüt, bin bir fedakarlık yap,
ayda 2 gün görecek diye eli ayağı titreyen kadınla evlensin, diken üstünde oğlunu ziyaret et.
yazık gunah.
Bende o durumdayım bunalıyorumAy öyle demeyin lütfen ,,istenmedigini bildiğin ve huzurun kscsin diye herşeyi yapan insanlar olunca gerçekten 2 saat bile yıl gibi geliyor .Benim kv de böyleydi inanın ilk sebep açık olmam ,baskın bı tip olmam (,oğlunu parmagimda oynstiyomusum) ,kendi memleketlerinden olmamam. Bu insan her seyimde bir sorun çıkardı dogumum lihusaligim dahil .En son eşim artık patladi da sustu .Ondan önce bize gelecekleri zaman yada biz izne gideceğimiz zaman 1 hafta önceden ruhum daralirdi ne olacak acaba yine diye ...Ve inanın gecmiyo
Hayır bence senin farkında :)O da farkında olabilir mi annesinin durumunun
Annesi beni istemiyor her fırsatta kavga etmemiz için elinden geleni yapıyor kavga ettiğimizde zaten baştan belliydi karına söyle düzelsin diyor eşim annesinin gazına geliyor benimle tartışıyor .bende istemiyorum bu anormal mi gerçekten . Siz kaynananıza sizi hep ezmeye çalışsa ben iyiyim gelin kötü durumuna getirse aynı mı olur yorumunuzHayır bence senin farkında :)
İyide sizin bir dediginiz bir dediginizi tutmuyorki.Baslik,kaynanam tansiyonum,giris kp atom aldi hamile kalma ihtimalimden dolayi gelmesini istemiyorum,gelisme kp kv beni istemiyor sonuc ne olacak merakla bekliyorumAnnesi beni istemiyor her fırsatta kavga etmemiz için elinden geleni yapıyor kavga ettiğimizde zaten baştan belliydi karına söyle düzelsin diyor eşim annesinin gazına geliyor benimle tartışıyor .bende istemiyorum bu anormal mi gerçekten . Siz kaynananıza sizi hep ezmeye çalışsa ben iyiyim gelin kötü durumuna getirse aynı mı olur yorumunuz
Enbaşka ilaç durumu.digerleri de birleşim i ve sonuç yıllar gibi geçecek iki günİyide sizin bir dediginiz bir dediginiz tutmuyorki.Baslik,kaynanam tansiyonum,giris kp atom aldi hamile kalma ihtimalimden dolayi gelmesini istemiyorum,gelisme kp kv beni istemiyor sonuc ne olacak merakla bekliyorum
13 yıllık evliyim politik olmayı öğrendim.Annesi beni istemiyor her fırsatta kavga etmemiz için elinden geleni yapıyor kavga ettiğimizde zaten baştan belliydi karına söyle düzelsin diyor eşim annesinin gazına geliyor benimle tartışıyor .bende istemiyorum bu anormal mi gerçekten . Siz kaynananıza sizi hep ezmeye çalışsa ben iyiyim gelin kötü durumuna getirse aynı mı olur yorumunuz
Evet öyle yapamadım ben yapacak gibi de durmuyorum politik olamıyorum KESKe olsam istenmediklerini zaten anlıyorlar çok yalancı iki yüzlüler13 yıllık evliyim politik olmayı öğrendim.
Bu sitede kaynanasindan memnun gelin sayısı %10 dur anca.
2 gün geldiklerinde olmezsiniz korkmayın.
Madem bu kadar istenmeyen gelindiniz hiç evlenmek gibi bir topa gitmeyecektin.
Siz diyardan gitmek yerine deveyi gutmeyi tercih etmişsiniz ama görüyorum ki onu da beceremiyorsunuz.
Annesi beni istemiyor her fırsatta kavga etmemiz için elinden geleni yapıyor kavga ettiğimizde zaten baştan belliydi karına söyle düzelsin diyor eşim annesinin gazına geliyor benimle tartışıyor .bende istemiyorum bu anormal mi gerçekten . Siz kaynananıza sizi hep ezmeye çalışsa ben iyiyim gelin kötü durumuna getirse aynı mı olur yorumunuz
Eşimi seviyorum onlar olmadığında çok iyi birde ben rehber öğretmenim ama kendi durumuma çözüm bulamıyorum konuşmayı bilmeyen anlamayan iletişim kuramayan biri değilim ama yapılanlara dayanamıyorum.cocuk olsa bence hersey çok daha güzel olur adile olduğunu farkeder eşimO zaman sorun eşiniz. Kayinvalide değil. Bir lafı ile sizinle kavga edecek adami es diye yanınizda tutuyorsunuz üstüne çocuk planiniz var. Asıl bu tansiyonunuzu yükseltmesi lazim
O halde evliliğinizi sorgulayin.Evet öyle yapamadım ben yapacak gibi de durmuyorum politik olamıyorum KESKe olsam istenmediklerini zaten anlıyorlar çok yalancı iki yüzlüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?