Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Yazdıktan sonra gördüm

Ben de Adam hastaneden çıkıp da evleri yakın diye bunlara gelecek sanmıştım
Kanser gibi ağır hastalıklar dendiği zaman benim için akan sular durur doğrusu. Nefretin, kinin bir önemi kalmaz.

Evet zaten biliyorlar istemediğimi ama tinere geliyorlar yüzsüz gibi ve hiçbiryer yokmuş gibidavranıyorlar kendimiçokyalnız hissediyorum. Keşke diyorum bir çocuğum olsaydı kendimidaha iyihıssederdim
Yalnız siz sevsenizde sevmesenizde cocugunuz oldugunda,o kisiler cocugunuzun babaannesi ve dedesi olacak.Bu kadar nefrete gercekten gerek yok.Normal bir durumdan bahsetmiyoruz,adam hasta.Kaldi ki bu fikirlerinizden ve tavrinizdan uzman destegi ile vazgecmeden cocuk sahibi de olmayin.Daha dogmamis bebege,neler yuklediginizin farkinda misiniz?

Kemoterapi alan birinin hamile biriyle aynı yerde bulunması sakıncalı. Doktor kuzenimi hamileyken annesi kemoterapi alıyor diye uyarmıştı. Komu sahibş haklı. Dğzgğn bşr dikle kayınlarınıza açıklayın

Diğer yorumları okumadım ama yine de açıklama yapayım.
Benim annem de kanserdi atom kullanıyodu ve yediği tabak,çatal,kaşık,banyo,kaldığı oda ayrıydı evde.
Çocuk ve yaşlılardan uzak durmalısın denmiş hamileliğe etkisini bilemiyorum.

Konu sahibi hamile değil.Cocuk dusunuyormus sadece ve kayinpederi tedaviyi 2 ay once almis.

Konu sahibi hamile değil. Kp farklı bir tedavi almış ve iki ay geçmiş üstünden.

evet ama çok iyi olacak gibi geliyor.psikolog araştırıyorum ama onlar gidince hersey normale dönüyor

Yani geleceklerini öğrendikten sonra herseyi başka yere koymuşum düşünün eşimin parfümünü mutfağa koymuşum normal değil değilmi ne yapmalıyım

destek alın.belli kiitek başınıza aşamıyorsunuz.

ben kv nin yanında kendimi fanusta gibi görüyorum.havadan sudan konuşurum.saçmalar duymamazlıktan gelirim.duyurmaya çalışırsa gayet sakin cevabımı veririm.hayatıma karıştırmam.
saygısızlık etmem.yalanı iki yüzlülüğü kendine. benim gördüğümü herkes görüyor sonuçta.

siz kendinizi iyileştirin..

Ayy tabiykisi haklısınız böyle şey mi olur, ne kadar büyük bir ihmaldir bu? Allah muhafısa benim komşumgillerin eniştesigilde de aynı olmuş, adamın yatıya kaldığı gece komşunun sırtında üçüncü kolu çıkmış. Bir operasyonla almak zorunda kaldılar. Travma olmuştu kadında.

Biz demiştik gerçi, sırtını daha rahat kaşırsın, aldırma diye ama dinlemedi aldırdı. Sonra işte hep travma.

Şöyle söyleyim bulunduğum ile evlenip geldim ve kimsem Yok çok kötü durumdayım

konu sahibi hamile değil.kemoterapi alan insanlar toplumdan tecrit edilmiyor hanımefendi.kemoterapinin yanında aldıkları ışın tedavisi ve pet çekildiği zamanlarda belirli bir süre özel odada kalıyorlar radyasyonun etkisi geçene kadar.zaten insan içine çıkacak halleri de olmuyor.onlar da normal insan vebalı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…