Yine kv

Esiniz sizin arkanizda durup ailesine olamayscsgini söylemis sükür edin. Esiniz arkanizda oldugu sürece insallah baska sorun cikmaz

Benim kvde oyle. Maasi var yer icer, benim alamadiklarimi alir parasini bitirir. Sonra oglunu arayip sigara param kalmadi bile diyerek acindirir kendini.
Annesidir ihtiyaci varsa karsilayacagiz eyvallah, ama esimi sanki para basiyormus gibi gormelerinden bende biktim. Ben kendimce gereksiz harcama yapmiyorum 5sene sonra cocugumuz olacak insallah, onun icin bile biseyi alirken iki kere dusunuyorum. Ama esimin annesi olsun babasi olsun kardesleri olsun en ufak ihtiyacta bile onu ariyorlar

Bazı anneler ki genelde bunlar erkek anneler oluyor, verdikleri sütü bile borç hanesine yazıyorlar resmen.
Ben sana baktım şimdi de sen bana bakacaksın hesabı güdüyorlar. Ve bu düşüncelerine ibadetlerini dört dörtlük yapmış bir müminin cennete gitme inancı kadar bağlılar.
Var bende de bi tane. Yapacak tek şey politik davranmak. Yukarda bir kaç arkadaş yorumlarında söylemiş. Eşin zaten herşeyin farkında. Sen çok söylenip dikkati anneden kendine çekme ;)

Back
X