- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi timesinfinity
-
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et25/11/2019
SABAH:
-2 tane wasa
-2 dilim peynir
-1 haşlanmış yumurta
-7 zeytin
-2 biber
ARA:
-Çayın yanında minicik bi gofret parçası
ÖĞLE:
-Mercimek yemeği
-200 gr yoğurt
-30 gr ekmek
ARA:
-Yarım elma
-Yarım portakal
-3 ceviz
AKŞAM:
-1 tabak lahana sarması
-Yarım kase yoğurt
-Salata (z.yağlı)
ARA:
-1 avuç tuzsuz ay çekirdeği
Bugün spor yapmaya çok hevesliydim aslında ama gündüz yürürken düştüm.Ciddi bişeyim yok ama belimde hafif bi ağrı olduğundan kendimi zorlamak istemedim bugün.İnş yarın daha iyi hissedersem hafta içi spor da yapmak istiyorum
çok güzel menü canım sporla birlikte,toparlayacağız inşallah25 Kasım
Sabah:
1 yumurta sucuklu biberli
1 dilim peynir
3 zeytin
1.5 dilim tb ekmek
Şekersiz çay
Bir çay kaşığı fındık ezmesi
Öğlen :
Yarım ayva, yarım avuç çerez ve filtre kahve
Akşam :
10 yemek kaşığı kabak yemeği
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
Ara:
1 bardak süt
3 litre su. 15 dk basen egzersizleri, 50 köprü hareketi. Spordan soğumuştum şimdi en azından hafif egzersizlerle başladım
Menün çok güzel canım dengelemişsin,geçmiş olsun bu arada25/11/2019
SABAH:
-2 tane wasa
-2 dilim peynir
-1 haşlanmış yumurta
-7 zeytin
-2 biber
ARA:
-Çayın yanında minicik bi gofret parçası
ÖĞLE:
-Mercimek yemeği
-200 gr yoğurt
-30 gr ekmek
ARA:
-Yarım elma
-Yarım portakal
-3 ceviz
AKŞAM:
-1 tabak lahana sarması
-Yarım kase yoğurt
-Salata (z.yağlı)
ARA:
-1 avuç tuzsuz ay çekirdeği
Bugün spor yapmaya çok hevesliydim aslında ama gündüz yürürken düştüm.Ciddi bişeyim yok ama belimde hafif bi ağrı olduğundan kendimi zorlamak istemedim bugün.İnş yarın daha iyi hissedersem hafta içi spor da yapmak istiyorum
Baya hafif bir menü olmuş canım bu pazara hepimiz toparlayacağız inşallah.25.11. menüm
sabah 1 dilim tahıllı ekmek 1 kk kasar peynir
öğlen 1 kase bulgur pilavı 2 kuru köfte jalapeno biber
akşam 1 dürüm çiğköfte 1 cennet hurması
Süpersin canım, güzel bi liste olmuş.Spor da var daha ne olsun27 Kasım
Sabah:
2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost
1 domates
4 zeytin
Öğlen :
1 avuç çerez, 1 kupa filtre kahve
Akşam :
12 yemek kaşığı nohut yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 bardak şalgam
15 dk zumba, 15 dk yağ yakıcı cardio
Kızlar dün yapmadım dedim ama akşam 20 dk felan yine egzersiz yaptım. Bu hafta 3 oldu
Canım senin menü de harika sıfır kaçamak + 40 dk spor valla tebrikler. Şu 90nın altına bi inebilseydik27/11/2019
SABAH:
-Çift kaşarlı tost (Ayvalık ekmeğine)
ÖĞLE:
-Misket köfte
-3 kaşık erişte
-Kuru cacık
ARA:
-Yarım elma
-3 ceviz
AKŞAM:
-Fırın mücver
-4 kaşık kısır
-1 kase yoğurt
40 dk eliptik bisiklet ile kardiyo
İnşallah canım.Ben şimdilik 90'ı görsem göbek atacam :) Benim de mont sorunum var canım.Geçen yıl 90 kiloyken tam üzerime oturan bişi almıştım,şimdi giydiğimde dapdar geliCanım senin menü de harika sıfır kaçamak + 40 dk spor valla tebrikler. Şu 90nın altına bi inebilseydikkendime xl bir trençkot sipariş etmiştim o geldi üst tarafı bol altında tarafı dar ne biçim oldu ya en iyisi kilo verene kadar bir.şey almamak değil mi
Selam hanımlar işlerim yoğun pek giremiyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ancak adaptasyon sorunum var yine.Hafta sonu annemler geliyor memleketten o haber bile kaçamaklar yapmama yetti çünkü annem rahat durmayacak ve bir dünya şey yapıp getirecek illa bozacağım düşüncesi var.
Bir de yaklaşık 15 gün geçti regl olmadım. 5 yıldır da ria takılı bi sorun olmamıştı ama yine de korkuyorum.onun stresi ve etkisiyle yeme düzenimi bozdum.karnım davul gibi şiş sanki
Canım kendini strese sokma haklısın özellikle anneler olunca diyet yapmak bir hayli zor oluyor. Ne kadar kalacak yanında hani bozsan da yine de telafi edebilirsin çok olmadıktan sonra. Adet öncesiSelam hanımlar işlerim yoğun pek giremiyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ancak adaptasyon sorunum var yine.Hafta sonu annemler geliyor memleketten o haber bile kaçamaklar yapmama yetti çünkü annem rahat durmayacak ve bir dünya şey yapıp getirecek illa bozacağım düşüncesi var.
Bir de yaklaşık 15 gün geçti regl olmadım. 5 yıldır da ria takılı bi sorun olmamıştı ama yine de korkuyorum.onun stresi ve etkisiyle yeme düzenimi bozdum.karnım davul gibi şiş sanki
En kısa sürede monta girersin bence canım ama basen sorunu çok gıcık bir şey ya üst bol alt dar oluyor senin de mi basenler var? Bu arada ben tartıyı cumartesi yapacağım bu hafta. Pazar ve pazartesi belki biraz kaçamak olabilirİnşallah canım.Ben şimdilik 90'ı görsem göbek atacam :) Benim de mont sorunum var canım.Geçen yıl 90 kiloyken tam üzerime oturan bişi almıştım,şimdi giydiğimde dapdar geliyüzden trençkotumla idare ediyorum.Burası daha pek de soğumadı Allahtan.Amacım en kısa zamanda 90ı görüp montuma girebilmek Daha geçen yıl almıştım yaf
Bence hedef65 hamileyse diye endişe edio.Test yapmaktan başka çare yok.Umarım onun için hayırlısı neyse o olur.Hedef65 canım mesajım eksik oldu moralini bozma. Bir şekilde tekrar toparlarsın. Adet olmak için de ne bileyim sanki farklı kürler vardı ben kullanmadım ama nasıl olur ki denesen
Canım kendini strese sokma haklısın özellikle anneler olunca diyet yapmak bir hayli zor oluyor. Ne kadar kalacak yanında hani bozsan da yine de telafi edebilirsin çok olmadıktan sonra. Adet öncesi
En kısa sürede monta girersin bence canım ama basen sorunu çok gıcık bir şey ya üst bol alt dar oluyor senin de mi basenler var? Bu arada ben tartıyı cumartesi yapacağım bu hafta. Pazar ve pazartesi belki biraz kaçamak olabilirEşimin atamasından dolayı küçük bi ilçedeyiz kızlar ve acayip daralıyorum alışık değilim. Aslında bu işime geliyor diyete daha iyi odaklanıyorum malum gezecek yer yok. Ama pazar pazartesi başka bi ilçeye gidip biraz kafa dinleyeceğiz. Bu sürede ben de eğer midemi dinlersem yandım şaka bir yana çok abartmam ama yine de normal düzenimden farklı olur bakalım ne kadar hasarla atlatıcam
Aslında çok haklısın canım en iyisi o güne kadar spor yapmak bugüne spor da ekliyorum inşallah o zaman. Zaten saldırma düşüncesini bi atabilsem mesela her.şey daha kolay. Beynimizi eğitmedikçe kilolar geri gelecek hep çok haklısınBenim vücut daha ziyade elma model dediklerinden.Bacaklarım vs çok ince ama üst beden daha kalın.
Cumartesi bitene dek diyetini bozmamaya calıs canım.Hatta yapabilirsen ekstra spor yapmaya calış.Bu hafta ben de diğer günler spor yapamadığımdan cumartesiye dek her gün spor yapmak istiyorum.Gel bana katıl :)
Dinlenmeye gittiğinizde ise keyfini çıkar.2 günü kendine zehir etme hiç diyet düşüncesiyle falan.Saldırmadan istediğin gibi ye.Yerken sağlıksız bi şeye dadanma sadece.Tad ve geç.Bol şans ve iyi eğlenceler şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?