Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış Saçlara Uyguladığınız Bakımlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben de macitefendi'nin saç bakım yağını aldım. Daha 1 kere kullandım, bakalım zamanla işe yarıycak mı merakla bekliyorum

Kizlar ben lavanta kürünü uyguluyorum bugün 7.günüm hem içiyorum hem sacima sürüyorum normalde zaten sacım sadece tararken dökülürdü artik oda yok:) ben lavantayi uzatmasi icin kullanıyorum tabii. Ama kırıklarımı aldırdıktan sonra jojoba yağı defne tohumu yağı ve yılan yagını kullanicam ayda bir kerede zeytinyağı ve yumurta maskesi yapmayi düşünüyorum ama emin degilim açıkçası :)

ilik ile bakımı ben de duymuştum ama o yağdan ağırlaşır saç gibi bir şey de duymuştum. :26:

Ben de duydum ilik yağı bakımını çok girleştirmiş kimisinin saçını ama ancak yaza deneyebilirim şimdi hem o kadar vaktim yok hem de evi leş gibi kokutursam havalandırması sıkıntı:)

Kizlar tiklayin lutfen linki, resimli ornek var. Yapanlarin yorumlari da..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405096&page=60

Piyasadaki ürünlerin neredeyse hepsini denemiş bir insan olarak: magicare keratinli saç maskesini ve morfose keratinli saç serumunu şiddetle öneririm.

Piyasadaki ürünlerin neredeyse hepsini denemiş bir insan olarak: magicare keratinli saç maskesini ve morfose keratinli saç serumunu şiddetle öneririm.

Magicare denemedim ama morfose sadece görüntüden ibaret saçı sağlıklı gösteriyor iyileştirme falan kesinlikle yok

selective in aminokeratini gercekten cok işe yarıyor

Büyük beklentiyle aldım amminokeratin maskeyi.birkaç kez kullandım, ne bir yumuşaklık, ne de kolay tarama gözlemleyemedim ben de bıraktım kullanmayı.gerçi şimdi çoook memnun olduğum bir maskem var ama ammino nun atıl durması canımı sıkıyor.acele mi ettim acaba, zamanla mı gördünüz faydasını? Ne kadar süre ne sıklıkta nasıl kullandınız ve ne fayda gördünüz ?

Son düzenleme:

Tavsiyeniz üzerine içeriği inceledim:

Cyclopentasiloxane
ya da CPS olarak geçiyor ve bir tür silikon. Diğer tür silikonlarla kıyaslandığında görece daha hafif olduğundan saçı ağırlaştırmıyor ve yağlı bir görünüm oluşturmuyor.silikonlar saçı bir nevi waterproof hale getirdiği için nem kaynaklı elektriklenmeler de olmuyor.
Bir de üstüne saçı kayganlaştırıyor ve parlaklık veriyor.

Dimethicone
Bu da anti-frizz özellikle saç serumlarındaki ana içeriklerden biri. Saçı daha pürüzsüz,parlak ve statik elektriği azaltarak daha kolay şekil alır yapıyor.

Bunların yanısıra sıvılaştırılmış keratin içeriyor.keratinin saça faydalı olduğunu bilmeyen kalmadı sanırım.alkol ve paraben içermiyor.

Silikonlu şampuanlar saç derisinin gözeneklerini kapadığından önerilmiyor.ama serum boylara ve uçlara sürüldüğünden böyle bir sakıncası yok.

Çok da uzatmak istemiyorum aslında, sonuç olarak ben çok memnunum , belki ürün size uymadı bilemiyorum.13 aydır saçımda gördüğüm değişim beni çok mutlu ediyor, boya ve fön kullanmadığım lise yıllarımda bile bu kadar pürüzsüz saçlarım olmamıştı.

Nasil yapiyorsun kürünü cnm? Bide lavantayi kaynatip cayini iciyorsun degilmi?

Evet keratin faydalı ama saf keratini bile yedirmek için saça yüksek ısı gerekiyor bu keratinin saç teline geçmesi imkansız gibi bir şey:)
Siz de haklısınız sonuçta biraz da psikolojik bunlar ben inanmadığımdan fayda görmedim siz de inandığınız için fayda görüyorsunuz ve görmeye devam edeceksiniz önemli olan da bu ne mutlu size

İlginç bir konuya değindiniz, ben bunu düşünmemiştim.havluyla kuruladığım saçıma sürüyorum serumu, ardından 2200 w makine ile kurutup, düzleştirici ile düzleştiriyorum.belki bu ısıl işlemler keratinin saçıma tutunmasını sağlıyordur.

Aa doğru olabilir, grçekten sık sık kullanmanıza rağmen saç kaliteniz yükseldi mi ben de deneyeceğim o halde bu şekilde kullanarak

Hazır elinizde varken kullanın bence de.düzenli bir kullanıcı olarak ben faydasını gördüm.magicare maskeyi de denemelisiniz,zaten denedikten sonra başka maske almazsınız eminim :)

Ben kuaför malzemeleri satan biryerden aldım 17 liraya.nette 10 liraya bile satan yerler var.hiçbir şekilde edinemezseniz kuaförünüz malzemecisinden getirtebilir, ama daha pahalı satıyor kuaförler.

Ben kuaför malzemeleri satan biryerden aldım 17 liraya.nette 10 liraya bile satan yerler var.hiçbir şekilde edinemezseniz kuaförünüz malzemecisinden getirtebilir, ama daha pahalı satıyor kuaförler.

Araştıracağım internet sitelerini teşekkürleer:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…