Yitip giden hayallerim ve bebeğim.. Özlüyorum.

Sen de benim gibi anlatsan bitmezler le dolusun canım. O kadar cektikki önümüzde insan öldürseler etkilenmez kalbimiz taş olmuş zamaninda

psikolojik destek alin.

Yaşadıgın acı çok zor allah sana güc kuvvet versin inşallah.Bence ileride bebegin olur bunu takma kafana cogu kadınin ilk bebegi boyle olabiliyor sonrakiler saglikli oluyor ayrıca bebeginin durumu babasından kaynaklidir diye düsunuyorum ayrıca allah bi aci yaşattı ama eger dogsaydı babasndan kaynaklı belki bagimli dogucaktı sen bu acıyı hergün yaşıcaktın hergün ölüp ölüp dirilicektn.Bebegin acı çekıcekti.allahım acını dindirsn bir daha yaşatmasın

İlk bebegi asla unutmuyorsunuz, ama baska bir bebek sahibi oldugunuzda epey hafifliyor...

İlk hamile oldugumu duydugumda bende ayni seyi yasadim, beklemedigim hazir olmadigim bir zamanda hamile kalmistim agladim nerden cikti bu dedim, sonra fikre alistim ama kalbi durdugu icin bu kez ben onu kaybettim, yasadigim aci tarifsizdi, gunden gune azalir diye beklerken buyudukce buyumustu acisi icimde... ve ben de kiz oldugunu dusunuyordum, kisa bir sure sonra tekrar hamile kaldim ve su an bir oglum var, bir canliyi bu kadar nasil sevebildiginize sasirarak seviyorsunuz evladi o bambaska, ama ilk bebegim saniye aklimdan cikmiyor, yasasa su kadar olurdu simdi sunu yapiyor olurdu diye surekli dusunuyorum, ama bas etmesi cok daha kolay oluyor...

Nisanliniz zaten uygun bir baba profilinde degilmis, her ne kadar yalniz buyutmeyi goze alsaniz da onun da bir babasi olacagini unutmayin, bahsettiginiz sartlarda dunyaya gelmemis olmasi her ikiniz ixin de daha hayirli olmus gibi gorunuyor, kaldiki yasamla bagdasmiyor demissiniz muhtemelen kalitesiz sperm sebebiyle sagliksiz bir gebelikti, sizin durumunuzda yokluguna alisma evresi cok daha uzun surecektir, cunku anne olana kadar o aci asla gecmeyecek, anne olma sureniz ise bu sartlarda uzayacaktir, ama geciyor emin olun.

Rabbim hiçbir kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş. İnşallah zamanla geçer elbet izi kalır ama geçer inşallah

Bebeğiniz olur yine inşaallah böylesi daha hayırlıymış belki de onun için babasız buyuyecekti belki böyle düşünün doğsa acı cekecekti

Ben de ilk bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim. Acim tarifsizdi, kimse beni anlamiyor saniyordum. Ilk heyecanimizdi. 3 ayda oylesine bağlanmıştık ki...sonra cevremde o kadar cok oldugunu fark ettim ki ayni seyleri yasayan. Bizim icin cok trajik olsa da binlerce sebebi olabilir erken donem bebek kayiplarinin. Artık mantilsal yaklasmaya calisiyorum cunku baska turlusu cok acitiyor. Derken korunmayi bırakır birakmaz tekrar hamile kaldim
Su anda 3 ayi doldurduk. Her gun dua ediyorum . O aci hic gecmiyor ama kulleniyor. Goreceksin.

Normalde uyeligim vardi ama giris yapmaya usendigim ucin disardan okurdum siz boyle yazinca icime isledi...
O bebeğe Allah im rahmet etmiste yanina almis diyorum en basta...
Bende 1 düşük yaptım ona o kdar cok alismistim ki hergün onunla uyumak uyanmakla cok mutlu oluyodum acaba ruya mi diyodum cok gecmeden kalbi atmadigi ogrenildi kuretaj yapildi.. cok uzuldum bir daha bebegim olmayacak sandim her gun agladim mutsuzdum gecer diyemiycem cunku ben 5 ay sonra tekrar hamile kaldim..
O 5 ay dua ettim hayirli zamanda bi evledim olsun diye hamile kalmisim...
Herkesin acisi farklidir belki bu zaman kadar unuturdum.bilmiyorun ama o 5 ay hergun agladim nerdeyse... simdi bi evladim var aklima gelmiyor pek sadece dogursaydim su yasta olacakti diyorum sonra geçiyor. .
Ben ilk bebegimi erkek hissediyordum hislerime guvenmem ama ikinci bebegimde kiz hissediyodum ve rüyamda da görmüştüm kizim var şimdi..
Allah sizede verir bir evlat üzülmeyin ama bu evlilik dışı değilde annesinih babasinin bir arada oldugu guzel bir ortamda dünya ya getirin..
Ben evli olmama ragmen hamile kaldigimi öğrenince bi tuhaf olmustum istemiyo gibiydim sonra cok baglandim bence bu konuda kendinizi suclamayin bende dusuk yaptigimi buna baglamistim istemedigim icin dustu diye dusunuyordum hemen hemen herkes ayni seyi hissediyordur bence..

Yasadiklarimiz hissediklerimiz hemen hemen yakin sayilirmis ☺demek ki her anne ilk hamileliğinde herkes ayni seyi yasiyor

Daha öğrencisiniz. Bu kadar çok üzülmeyin. Aileniz size sırtını dönmemiş kıymetini bilin. Kendiniz aldırmış olabilirsiniz ya da zorunlu kürtaj olabilirsiniz. Bunu yargılamak kimseye düşmez. Lütfen terapilerinize ve okulunuza odaklanın. İleride inşallah bebeğiniz olur. Hem evli olmadan ailenizin yanında doğum yapsaydınız o çocuk ileride demeyecek miydi babam nerede diye...

Düşük veya kürtaj yaşamadım çok şükür. Ama yaşasaydım senden farkım olmazdı yıkılırdım biliyorum. Bi tanıdığım var yıllar önce eşi ölmeden 3. Bebeklerini aldırmışlar. Eşi de ölünce çok pişman olmuş ve hala der rüyamda tepside kanlı bi bebeği önüme veriyolar diye. Korkunç bişey.
Kendini üzme senin elinde olan bişey değildi. Doğsaydı sağlığında bi problem olabilirdi. Tamam sen ona bakardın ama görüyoruz ne acı çeken bebekler çocuklar var. Rabbim dermansız dert vermesin. Sana bişey olsa kim bakardı ne yapardı.
Bi akrabamın oğlu düşerek iş kazasında bitkisel hayata girdi aylar sonra çıktı ama yatağa mahkum. Hiçbir şekilde kıpırdamıyo konuşmuyo. Annesi babası ablası eniştesi çok iyi bakıyo 10yıldan fazla süredir. Ama ne kadar iyi bakılırsa bakılsın bi bakışı var ölmek ister gibi. Annesi de diyo o bitkisel hayattan yeterki çıksın diye dua ederken hata etmişim, insan evladım ölsün dermi ben diyorum hergün gözümün önünde acı çekiyo ben bakarım evladıma ama onun çektiği acılara ne bi ilaç fayda ediyo ne bişey nasıl dayansın yavrum diye çok ağlar.

Evladın için hayırlısı buymuş demekki üzülme Rabbim en iyisini bilir de güçlü ol.

Cok kotu oldum

Sen de benim gibi anlatsan bitmezler le dolusun canım. O kadar cektikki önümüzde insan öldürseler etkilenmez kalbimiz taş olmuş zamaninda
Çok doğru ,anlatsam bir kitap dolusu hikaye çıkar ve çok satanlarda en başa konulur :)

Aslında taş olmadı kalbim fakat baş etmeyi öğrendim .babamsiz yaşayamam derdim ,yaşadığıma göre beceriyorum ben bu işi ..

Dediğim gibi. Herkesin acı eşiği bir değil ben küçük yaşta kendi hatalarımla bunları yaşadığım için bende travma etkisi yarattı. Yani insanlara basit gelen bir çok şey bana daha ağır gelebiliyor. Belki 10 sene sonra gülüp geçeceğim ama şuan değil. Umarım düzelirim.

2.bir bebek ancak 4-5 yıl sonra olacak canım. Şuanki durumum buna imkan vermez çünkü okuyorum. Unutmaya çalışıyorum dediğin gibi ama bende öfkeliyim,aileme nişanlıma ailesine ama en çokta kendime.

Durumumuz hemen hemen çok benziyor. Bende istemiyorum aldıracağım dedim. Ama kendisi gidince çok koydu çok üzüldüm. Kendime gelemedim. Ama bak allah 2 güzel evlat nasip etmiş sana. Rabbim yokluklarını göstermesin inşallah.

Evet bende böyle düşünüyorum bazen büyüttüğümü söylüyorum kendi kendime ama işte evlat. Doğurup doğurmamla alakası yoktu bana hissettirdikleri o bulantılar kusmam terlemelerim hepsi çok başkaydı. İstemediğim için pişmanım şuan.

Amin teşekkür ederim.
Umarım gittiği yerde çok mutlu olur bebeğim. Annesi olmaya karar vermiştim herşeye rağmen çünkü bu hayatta daha değerli neyimiz olabilir ki biz kadınların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…