- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Işte anlatamadimki kıskanç fesat cimri oluverdimHaklisiniz bence.
Ben evime değer verdiğim kisileri davet ederim. Beni birisi evine degilde disarida iftara davet etse, onemsenmedigimi, deger verilmedigimi, kolaya kacildigini dusunurum.
Evde hazirlanmak icin o kadar emek veriliyor, temizlik, yemek, birde misafirin ardindan temizlik var. Tabi yaptiklarin begenilecekmi endiseside oluyor. Ama disarda oylemi, otur her sey onune gelsin.
Üstelik disarda yemege gitmek bana hicte samimi gelmiyor, ev ortamiyla ayni guzellikte olamaz bence. Haklisiniz yani.
Akili olmak böyle oluyu yaniYa kendini zora sokup bayilacak kadar hazırlık yaparsın
Ya da aklını kullanıp ramazan günü kendini zora sokmadan misafir ağırlarsın..
Ben de 2.secenegi secerdim. :)
bende eve çağırdım bu benim şanımdır ev tertemizdi halılar yemeklere komşum allah razı olsun yardım ettiHayirli akşamlar bütün arkadaşlara hemen yazayım derdimi ramazan mubarek gün iftara elti gorumceler çağırdık geldiler geçen hafta yenildi içildi neyse herkes evine gitti geçen senede cagirmistik yine aynı herkesi ama sorun burda basliyo biz onlara cagrilicamiz zaman nedense hep dışarda iftar yapiliyo bu iftar ben anlamadım bu işten ya şunu soyliym hemen sadece eltim yapiyo bunu geçen sene manğal yaptılar dışarda bize bizi yemek davetine karsilik bugün yine eşim aradı çarşamba abim cagiriyo iftara dedi musaitmiyiz dedi olur dedim bende eve geldi akşam hangi gündü dedim anlamadım telde çarşamba dedi dedim ne alsak giderken tatlı eniyisi galiba diye konuşuyordum gerek yok bişeye dedi olmaz dedim elibos gidilmez dışarda yiycekmisiz ben şok neeeeeeeee demisim ve anladimki ben salagim o sıcakta millet gelecek diye baygınlık geçirdim temizlikdi yemekti deliyim ben valla yok deli degilim delirdim dedimki esime valla bu kadin bizi evinde istemiyo baska bisey gelmiyo aklima niye biz habire disarda yiyoruz iftarı baska zaman olsa tamamda ramazan da bu nedemek bilemedin siz ne dersiniz
Yaparım belki akillanirsamaynen öyle gözüküyor.
böyle olmak lazım aslında.
tumese bi dahakine sen de öyle yap gitsin:))
KeşkeNoktalama işaretlerini kullansanız keşke :)
Hiç cagirmasaydi diye düşündüm duyunca hiç gidesimde yokÖnem verdiğini göstermek lazım. .yoksa bu karşılık beklemek değil. .
Bos verdim gitti bile herkes kendine yakışanı yapar seneyede yaşarsak bakarız artikAman git boşver. .o da davet etmiş. .hiç takılma. .sende onları seneye dışarda ağirlarsin..
Keşke bizide dışarı yemeğe götürselerdert ettiğin şeye bak
Hiç cagirmasaydi diye düşündüm duyunca hiç gidesimde yok
Ben bir gariplik görmedim.Hem dışarıda daha masraflı.Masraftan kaçınmamış değer vermiş dışarda rahat ettirmek istiyor.Bir de sen öylesin diye herkeste öyle olacak diye birşey yok.Belki oruçluyken yemek hazırlamak zor geliyordur.Ya da kendine çok güvenemiyordur bu konuda.Ben yaptım ben ettim baygınlık geçirdim...gibi söylemler ramazana da oruca da iftara da uymayan şeyler.Hayirli akşamlar bütün arkadaşlara hemen yazayım derdimi ramazan mubarek gün iftara elti gorumceler çağırdık geldiler geçen hafta yenildi içildi neyse herkes evine gitti geçen senede cagirmistik yine aynı herkesi ama sorun burda basliyo biz onlara cagrilicamiz zaman nedense hep dışarda iftar yapiliyo bu iftar ben anlamadım bu işten ya şunu soyliym hemen sadece eltim yapiyo bunu geçen sene manğal yaptılar dışarda bize bizi yemek davetine karsilik bugün yine eşim aradı çarşamba abim cagiriyo iftara dedi musaitmiyiz dedi olur dedim bende eve geldi akşam hangi gündü dedim anlamadım telde çarşamba dedi dedim ne alsak giderken tatlı eniyisi galiba diye konuşuyordum gerek yok bişeye dedi olmaz dedim elibos gidilmez dışarda yiycekmisiz ben şok neeeeeeeee demisim ve anladimki ben salagim o sıcakta millet gelecek diye baygınlık geçirdim temizlikdi yemekti deliyim ben valla yok deli degilim delirdim dedimki esime valla bu kadin bizi evinde istemiyo baska bisey gelmiyo aklima niye biz habire disarda yiyoruz iftarı baska zaman olsa tamamda ramazan da bu nedemek bilemedin siz ne dersiniz
Alınganlık yapıyorsun daha da kötüsü kalbini fesata kaptırıyorsun. Nereden ne yediğiniz değil önemli olan, birlikte iftar açmanız. Belki ona zor geliyordur hazırlık yapmak. Belki yemeklerine çok güvenmiyordur. Belki dışarıda iftar vererek sizi daha iyi ağırlayacağını düşünüyordur. Hatta benim de kalabalık grupları bir kaç kez dışarıya götürdüğüm, bir kaç kez de dışarıdan eve yemek getirttiğim oldu. Bu sizin istenmediğiniz anlamına gelmez. Eltilik yapma.Hayirli akşamlar bütün arkadaşlara hemen yazayım derdimi ramazan mubarek gün iftara elti gorumceler çağırdık geldiler geçen hafta yenildi içildi neyse herkes evine gitti geçen senede cagirmistik yine aynı herkesi ama sorun burda basliyo biz onlara cagrilicamiz zaman nedense hep dışarda iftar yapiliyo bu iftar ben anlamadım bu işten ya şunu soyliym hemen sadece eltim yapiyo bunu geçen sene manğal yaptılar dışarda bize bizi yemek davetine karsilik bugün yine eşim aradı çarşamba abim cagiriyo iftara dedi musaitmiyiz dedi olur dedim bende eve geldi akşam hangi gündü dedim anlamadım telde çarşamba dedi dedim ne alsak giderken tatlı eniyisi galiba diye konuşuyordum gerek yok bişeye dedi olmaz dedim elibos gidilmez dışarda yiycekmisiz ben şok neeeeeeeee demisim ve anladimki ben salagim o sıcakta millet gelecek diye baygınlık geçirdim temizlikdi yemekti deliyim ben valla yok deli degilim delirdim dedimki esime valla bu kadin bizi evinde istemiyo baska bisey gelmiyo aklima niye biz habire disarda yiyoruz iftarı baska zaman olsa tamamda ramazan da bu nedemek bilemedin siz ne dersiniz
Canimya kendimi kotulemek gibi ol ucak ama eltim herşeyini yapabilenbiri temizdirde hamaratta benden iyi yapar yemegide ama içten biri değil sanırımBen de absürt bir şey göremedim. Ben,eltim,kV hepsine uzak oturuyorum. İftar davetimiz söz konusu olmuyor ama annem hep halami yani gorumcesini iftara davet etmiştir. Ama halam bizi hiç davet etmez. Siz davet ediliyormussunuz ne güzel,size değer verdiklerini gösterir bu. Sizin kadar becerikli değil demek ki evde yemek yapmıyor ya da temizlik,yemek vs hepsi bayana zor geliyor olabilir. Anlayışlı olmak lazım.
Ikikisiyiz sadece okumadan yaziyosunuz sanirimama sonuçta onlar da onca kişinin masrafını karşılıyorlar. bence değer veya kötü niyetle alakası yok bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?