yok hayir olamaz!!

rahatsız değilki bayan, sizde ne kadar abarttınız evli bi çocuk annesi bi kadınla, evli çocuk babası doktor facebooktan konuşacaklar sadece. ne var bunda masumane :)) hem belki doktor işni çok iyi yaptığı için her anneye facebooktan mesaj gönderiyor. adamda yakışıklıymış ee güzele bakma sevap değilmi? bence biz çok geri kafalıyız konu sahibi hariç :)))))

Ahh benim şu gerikafaliligim haklisiniz gercekten :)))

Adamin poyuna posuna bakmak yerine masasinin ustundeki ismine yada kapilarinsada asili olur orada ismine bakmaniz yeterli gelir tatmij oldun mu canim ? Yani ogrenmek isteaen bir sekilde ogrenirsin .
ismini öğrenmek istemiştim diye bi şey yazdıgımı hatırlamıyorum. lütfen okuyun sonra yorum yapın anlamıyosanızda yorum yapmayın

sonunda anlayan birii çıktı tşk ederim. arkadaşlar engellemek istesem zaten engellerdim yada rahatsız olsam tepkimi koyardım. ben zaten adamı duşunuyodum anlamadınız mı ya

Anladik canm anladik seno
Bizde diyoruz ki sana otur oturdugun yerde ! Adam evli sen evli . L....

peki ne istiyorsun. bu konuşmalara devam etmekmi
ne yaptıgımı bilmiyorum okypete inan çok saçma bi durum. belki şu an için çok sıradan bi konuşma durumu var ama bunun böyle gitmicegini çok iyi biliyorum. kendime gelmem lazım. çocuktan sonra kaybolan özgüvenimin bana bunu yaptırdgını düşünüyorum

Bugüne kadar çocuklarımı doktora götürürken hep mesleğinde iyi olan doktorları araştırdım. Ama demek ki yanlış yapmışım bugünden tezi yok boyu posu iyi doktor araştıracağım. Ya bir annenin çocuğu hastayken beyni onunla meşgul olur en azından benim öyle oluyor.

o zaman ne diyelim hayırlı olsun mu ???

ne mantıkla açtınız bu konuyu sorabilirmiyim

burda bize zaman harcayacağınıza ozaman doktor beye yazında merakınızı gidersin
canım açmak istedi açtım içimi döktüm kime ne? istemeyen yorum yazmasın halla halla. bi durum varssa yöneticiler kaptır zaten

Bugüne kadar çocuklarımı doktora götürürken hep mesleğinde iyi olan doktorları araştırdım. Ama demek ki yanlış yapmışım bugünden tezi yok boyu posu iyi doktor araştıracağım. Ya bir annenin çocuğu hastayken beyni onunla meşgul olur en azından benim öyle oluyor.
hassta degildi oglum. rutin kontrolleri için götürmüştük

ne yaptıgımı bilmiyorum okypete inan çok saçma bi durum. belki şu an için çok sıradan bi konuşma durumu var ama bunun böyle gitmicegini çok iyi biliyorum. kendime gelmem lazım. çocuktan sonra kaybolan özgüvenimin bana bunu yaptırdgını düşünüyorum
yapılması gerekenin ne olduğu ortada aslında. bu konuşmaların sonuda belli. bu hem sana hemde diğer 2 kişiye zarar verecek eşine ve onun karısına.
.özgüven bu evli adamla konuşarak olmaz.
eğer bu sorunun varsa bunun yolu bu değil. kendine bakmak. hem ruhi hemde fiziki olarak değişmek. bunu sen yapamıyorsan bir uzmana başvurmak.
sana önerim şu an engelemen onu. yoksa bunun sonu hiç iyi değil

he evet kaybolan özgüvendir o, emin olun başka bişey değildir.

canım açmak istedi açtım içimi döktüm kime ne? istemeyen yorum yazmasın halla halla. bi durum varssa yöneticiler kaptır zaten

bence sizin tepki almaya meiliniz var ,, tabi canım yöneticiler kapatır gerekirse sen hiç dert etme:KK52::KK52::KK52::KK52:

Herkes bilir sizin bilmemeniz tuhaf :KK14:

bana da öyle geliyor evli barklı kadın sonuçta aşırı panik olması lazımdı şu anda :KK14:

herhalde bilirsin canım çok asosyal değilsen illa ki haberin olur :KK59:
ya sabır.. bak arkadaşım doktorumuzun oldugu hastahaneye gittik. odaya girdik bizim doktor yoktu:// bu doktor vardı. adamı hayatımda ilk defa görüyorum. ismini sormadım araştırmada yapmadım. kendi kendimi telkin ediyodum zaten amann iki güne çıkar aklından boşluktan düşünüyosun onu vs gibisinden taa ki onun msjını görene kadar

ismini öğrenmek istemiştim diye bi şey yazdıgımı hatırlamıyorum. lütfen okuyun sonra yorum yapın anlamıyosanızda yorum yapmayın

Dedinizki bi mesajnizda . Ismini bilmiyirum dr un dednizama bulmak isterse bulur bir sekilde cocugumuj bilgileri yazili bilgisayrinda dedniz . Bende size dedim ki bir anne cocugunun dr unun ismini nasil bilmez dedimm . Konunuzu okuduk merak etmeyin . Heycan aramak istiyorsunuz ;-)

Back
X