peki ne istiyorsun. bu konuşmalara devam etmekmiee rahatsızım demedimki zaten? okudugunuza emin misiniz konumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki ne istiyorsun. bu konuşmalara devam etmekmiee rahatsızım demedimki zaten? okudugunuza emin misiniz konumu?
rahatsız değilki bayan, sizde ne kadar abarttınız evli bi çocuk annesi bi kadınla, evli çocuk babası doktor facebooktan konuşacaklar sadece. ne var bunda masumane :)) hem belki doktor işni çok iyi yaptığı için her anneye facebooktan mesaj gönderiyor. adamda yakışıklıymış ee güzele bakma sevap değilmi? bence biz çok geri kafalıyız konu sahibi hariç :)))))
ismini öğrenmek istemiştim diye bi şey yazdıgımı hatırlamıyorum. lütfen okuyun sonra yorum yapın anlamıyosanızda yorum yapmayınAdamin poyuna posuna bakmak yerine masasinin ustundeki ismine yada kapilarinsada asili olur orada ismine bakmaniz yeterli gelir tatmij oldun mu canim ? Yani ogrenmek isteaen bir sekilde ogrenirsin .
ee rahatsızım demedimki zaten? okudugunuza emin misiniz konumu?
Herkes bilir sizin bilmemeniz tuhafyoo nerden bilicem?
bana da öyle geliyor evli barklı kadın sonuçta aşırı panik olması lazımdı şu andayok onun engelleyesi yok bence
olacakları merak ediyor
herhalde bilirsin canım çok asosyal değilsen illa ki haberin olurKesinlikle biliriz . Su anda kadar oglumum gtti butun dr larin ismini bilirim :)
sonunda anlayan birii çıktı tşk ederim. arkadaşlar engellemek istesem zaten engellerdim yada rahatsız olsam tepkimi koyardım. ben zaten adamı duşunuyodum anlamadınız mı ya
ne yaptıgımı bilmiyorum okypete inan çok saçma bi durum. belki şu an için çok sıradan bi konuşma durumu var ama bunun böyle gitmicegini çok iyi biliyorum. kendime gelmem lazım. çocuktan sonra kaybolan özgüvenimin bana bunu yaptırdgını düşünüyorumpeki ne istiyorsun. bu konuşmalara devam etmekmi
canım açmak istedi açtım içimi döktüm kime ne? istemeyen yorum yazmasın halla halla. bi durum varssa yöneticiler kaptır zateno zaman ne diyelim hayırlı olsun mu ???
ne mantıkla açtınız bu konuyu sorabilirmiyim
burda bize zaman harcayacağınıza ozaman doktor beye yazında merakınızı gidersin
hassta degildi oglum. rutin kontrolleri için götürmüştükBugüne kadar çocuklarımı doktora götürürken hep mesleğinde iyi olan doktorları araştırdım. Ama demek ki yanlış yapmışım bugünden tezi yok boyu posu iyi doktor araştıracağım. Ya bir annenin çocuğu hastayken beyni onunla meşgul olur en azından benim öyle oluyor.
hassta degildi oglum. rutin kontrolleri için götürmüştük
yapılması gerekenin ne olduğu ortada aslında. bu konuşmaların sonuda belli. bu hem sana hemde diğer 2 kişiye zarar verecek eşine ve onun karısına.ne yaptıgımı bilmiyorum okypete inan çok saçma bi durum. belki şu an için çok sıradan bi konuşma durumu var ama bunun böyle gitmicegini çok iyi biliyorum. kendime gelmem lazım. çocuktan sonra kaybolan özgüvenimin bana bunu yaptırdgını düşünüyorum
EN-GEL-LEne tuhafsınız ya. e bilmiyorum ilk defa gördüm ne yapabilirim yani??? ne yapayım görmedim daha önce ne yapayım evet cevap istiyorum buna
canım açmak istedi açtım içimi döktüm kime ne? istemeyen yorum yazmasın halla halla. bi durum varssa yöneticiler kaptır zaten
ya sabır.. bak arkadaşım doktorumuzun oldugu hastahaneye gittik. odaya girdik bizim doktor yoktu:// bu doktor vardı. adamı hayatımda ilk defa görüyorum. ismini sormadım araştırmada yapmadım. kendi kendimi telkin ediyodum zaten amann iki güne çıkar aklından boşluktan düşünüyosun onu vs gibisinden taa ki onun msjını görene kadarHerkes bilir sizin bilmemeniz tuhaf
bana da öyle geliyor evli barklı kadın sonuçta aşırı panik olması lazımdı şu anda
herhalde bilirsin canım çok asosyal değilsen illa ki haberin olur![]()
ismini öğrenmek istemiştim diye bi şey yazdıgımı hatırlamıyorum. lütfen okuyun sonra yorum yapın anlamıyosanızda yorum yapmayın
ne alakası var yaa sordugunuz soruya cevap verdimHım anladım, o zaman haklısınız tabii doktorun boyunu posunu incelemekte, biz tamamen yanlış anladık seni kk olarak.
Senin amacın ne arkadaşım açık açık bi de hele. Hoşlandın mı adamdan?ee rahatsızım demedimki zaten? okudugunuza emin misiniz konumu?
EN-GEL-LE