yok hayir olamaz!!

Diyecek çok sey var da banlanmaktan korkuyorum:) Ama yınede soyleyeceğim çocugunu hastaneye dıye göturuyorsun çocugunla ılgılenecegıne elın adamlarına bakıp ıc gecırıyorsun ,ya ustelık evlısın adam senı faceden bulmus neden nasıl buldu dıye dusunme bence sen zaten o tavızı cktan vermıssın dılerım eşin herşeyı oğrenır de daha fazla aptal yerıne konulmaktan kurtulur!

Dedinizki bi mesajnizda . Ismini bilmiyirum dr un dednizama bulmak isterse bulur bir sekilde cocugumuj bilgileri yazili bilgisayrinda dedniz . Bende size dedim ki bir anne cocugunun dr unun ismini nasil bilmez dedimm . Konunuzu okuduk merak etmeyin . Heycan aramak istiyorsunuz ;-)
yahu çocugumun doktoru bu degil anlamıyomusunuz ilk defa gördüm bunu yaaa çattık

potansiyeli olanlar, birbirlerini ne kadar çabuk fark ediyor, beni de bu şaşırtıyor.

• Beğen
Reactions: anu
sonunda anlayan birii çıktı tşk ederim. arkadaşlar engellemek istesem zaten engellerdim yada rahatsız olsam tepkimi koyardım. ben zaten adamı duşunuyodum anlamadınız mı ya
Git seviş o zaman bu ilişkiden başka beklentisi olduğunu sanmıyorum.

Ama konu sahibi arkadaş engellemek istemiyor ki, aksine bu durumdan şu an için hoşnut aslında her ne kadar istemiyormuş gibi görünsede, istemeyen insan en baştan engellerdi.
istemiyormuş gibi görünmüyorumki istemesem engellerdim rol kesmiyorum da ben siz laf sokacak yer arıyosunuz

Eee burdan ne bekliyosunuz peki ah canım boşluktandır, o özgüven meselesidir deyip yürü beee kim tutarr seniii ekle konuşun devam edin sevgili olunmu diyelim ,yoksa ilgi çekmeyemi çalışıyosunuz bu konu prim yapar kavga çıksada bikaç kişi banlansa diyemi çözemedim amacı.

Hımm, Erkek arkadaşım da Dr olck İnş .
şimdi böyle evli hanım ablaları görüp ders çıkarıyorum . Göz koymayın. Dr çocuğunuzla ilgilenirken siz çocuğunuzla ilgilenin ,gözünün nuru hasta sen adamı süzüyorsn O_O
Doktorun faceten mesaj atması olayına da inanmadım. İlk sen attın yüksek yüksek ihtimalle :) ilk sen süzmüşsün. Yeme bizi :D
adam peki diyo . Ne peki diyosn.
muhabbeti bitirme canım konuşalım demek istiyosn yani ,
seni seniiiiii

istemiyormuş gibi görünmüyorumki istemesem engellerdim rol kesmiyorum da ben siz laf sokacak yer arıyosunuz

Ben size ne diye laf sokmaya çalışayım ki, peki o zaman bizden ne istiyorsun senin açından her şey güllük gülistanlıksa? Biz sana yanlış yoldasını anlatmaya çalışıyoruz sen ise istiyorum ve isteyerek yapıyorumu anlatmaya çalışıyorsun o zaman doğru bildiğin yolda devam et arkadaşım.

• Beğen
Reactions: anu

Canım bak biz seni anladik diyoruz ya kapat sen kk ya ac faceni yaz dr a aksam yemek yemege gidelim diye sonra el ele tutusur gezersiniz falan yaptığın sey cok dogru.ne olacakda ya kaçıncı yuz yilda yasiyoruz evli kadinlsr evli erkeklerde ask yasayabilir merak etme dogru yoldasin .

ya sabır.. bak arkadaşım doktorumuzun oldugu hastahaneye gittik. odaya girdik bizim doktor yoktu:// bu doktor vardı. adamı hayatımda ilk defa görüyorum. ismini sormadım araştırmada yapmadım. kendi kendimi telkin ediyodum zaten amann iki güne çıkar aklından boşluktan düşünüyosun onu vs gibisinden taa ki onun msjını görene kadar
Esas bize ya sabir

yapılması gerekenin ne olduğu ortada aslında. bu konuşmaların sonuda belli. bu hem sana hemde diğer 2 kişiye zarar verecek eşine ve onun karısına.
.özgüven bu evli adamla konuşarak olmaz.
eğer bu sorunun varsa bunun yolu bu değil. kendine bakmak. hem ruhi hemde fiziki olarak değişmek. bunu sen yapamıyorsan bir uzmana başvurmak.
sana önerim şu an engelemen onu. yoksa bunun sonu hiç iyi değil
bi kez daha yorum nasıl yapılır göstermiş oldun herkese tşk ediyorum. asil kadın olmak zor gerçekten( buna bende dahilim)

ne diyelim sana git seviş mi? nasıl bir akıl istiyorsun yapma desek yapmıcak mısın? yada eşini boşa seni alır cevapları mı seni tatmin edicek? çocuğuna yazık sadece ondan azda olsa utanmayı dene.

Back
X