• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok hayir olamaz!!

:stop: hemen silkelen ve kendine gel..evli bir adamla evli bir kadın sence mantıklı mı?kocanın böyle birşey yaptığını düşün bakalım ne hissedeceksin!!!!bırak doktoru o hastaneyi bile değiştir..facebookunuda kapat..kapatmadan önce sakın birdaha beni aramayın rahatsız etmeyin diye bir msj yolla..
kocası yapmış olsa burada kendini yırtardı bence:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

istedigin gibi yazamazsın. konuyla ilgili yazabilrin sadece
Konuyla ilgili yazıyorum zaten sen yorumları beyenmediğin için laf yapıyosun şuan bana ,tabi senin istediğin gibi yorum yapmayınca canını sıktık

geyik yapanları kibledim. işinize bakın
kocan yapsaydı ne yapardım diyorum..tamam aranızdaki heyecan bitmiş olabilir,bu nedenle pek çok evli türk erkeği bunu yapıyor zaten ..heyecan aramak hakmıdır yani?

Konuyla ilgili yazıyorum zaten sen yorumları beyenmediğin için laf yapıyosun şuan bana ,tabi senin istediğin gibi yorum yapmayınca canını sıktık
fake konu diyosun bende inanmıyosan yazma diyorum

Allah akıl versin. Aldatmak igrenc ama aldatmayi normal görüp aldatmak daha da igrenç🤮🤮

Back
X