- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Siz yorgunsunuz diye oğlunu görmesin mi yani? Sizi zorla goturmemis sonuçta.Bugün kaynanam eşimle bizi cağırdı ben yorgun olup gelemeyeceğimi söyledim daha sonra eşimi arayıp cağırmış o da “annem cağırıyo gideriiz dimi?” Dedi . Ben de “ben yorgunum gelemem” dedim. Sonra kendisi oraya gitti ben evdeydim. Şimdi bu ne demekk oluyor ? Baba göre şu demek oluyor kaynanam sen yok hükmündesin ben oğlumu istediğim zaman getirtirim diyor eşimde sen kimsin mi diyor yoksa ben mi abartıyorum ? Her cağırdıklarında gitmek zorunda mıyım ya !
Ama gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gittiSiz yorgunsunuz diye oğlunu görmesin mi yani? Sizi zorla goturmemis sonuçta.
Evet yakınız malesef ve sürekli böyle sıkıldım artıkOnemli olan ne sıklıkla gorustukleri. Evleriniz yakinmi, sık sık görüşür müsünüz? Yada kv surekli boyle cagirir mi? Eger nadir durumsa ben olsam takilmam.
Bizde kaynanamla ayni mahalledeyiz ve sık sık gorusuruz cagirdigi zaman kolay kolay geri cevirmem ama ben gitmeyip esim gitse bir kez ses cikarmam ama bu defalarca kez olursa hop noluyo derim
Yorgunum gelemem demişsiniz o da oğlunu çağırmış. Planımız var deseydiniz aramazdi.Ama gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti
Araması değil mesele zaten eşiminn planımuz var diyememesi annesi yada babası ya da görümcem aradığı zaman sürekli panik halinde hemen gitmek zorunda gibi davranıyorYorgunum gelemem demişsiniz o da oğlunu çağırmış. Planımız var deseydiniz aramazdi.
Özel bişey de yoktu hatta yemeğim yok ama akşam bizde olun dediozel bisi yaptiysa ve illa sizin yda oglunun yemesini istemisse faln olabilir.
Kayınvalıdenız cagırdıgında sızde planımız var dememmıssınız.Araması değil mesele zaten eşiminn planımuz var diyememesi annesi yada babası ya da görümcem aradığı zaman sürekli panik halinde hemen gitmek zorunda gibi davranıyor
Yani söylenecek bir plan değildi hani utandım acıkcasıYorgunum dediğinize göre kadın nereden bilsin planınız var böyle durumlarda açık açık söyleyin bence.
Planımız var deseydiniz, planımız su demek zorunda degıldınız.Yani söylenecek bir plan değildi hani utandım acıkcası
Ama gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti
Bunu söylemek zorunda mıyım ki ?Kayınvalıdenız cagırdıgında sızde planımız var dememmıssınız.
Kocanız da söylemek zorunda degıl öyleyseBunu söylemek zorunda mıyım ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?