- Konu Sahibi tambirleydiii
-
o zaman muhatabınız eşiniz o ayıp etmiş kv onu mu demek istedi bunu mu demek istedi yerine eşim beni ekti diyebilirsinizAma gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti
burada okuduğum konulardan sonra bunun bir görev olarak algılandığını düşünüyorum. Ey Türk Gelini birinci vazifen kv ve görümcenden nefret etmektirNedir bu gelinlerin eşinin ailesiyle derdi. Herkes için söylemiyorum birçok kadın sudan sebeplerle eşinin ailesine sarıyor.
Burada abartılacak bir durum yok, sakin...
iyi de burda geline yapılan bir müdahale yok ki, kendi yazmış kendi oynamış, ben böyle bir olay yaşasam ayy kaynanam onu mu düşündü bunu mu aklından geçirdi diye kırk tilki dolaşmaz kafamda.Gelininde ne zorluklarla buyutuldugunu dusunurseniz onu gelin değil kiziniz gibi görürseniz sıkıntı kalmaz...bu mesaja yönelik ...konuya yönelik değil tabiki...benim kv annem gibidir tatlıdır bende ona annem gibi davranıyorum ince düşünmeye çalışıyorum çok şükür... çünkü bana hep kızım dedi inslalahhh öyle gider
Ama gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti
bizim de başımızda yengemiz gelinimiz alınacak diye ödümüz kopuyor..
kardeşim olsun dayım olsun.. nereye oturtacaklarını şaşırıyorlar.. ödümüz kopuyor ki huzurları bozulacak bir şeye alınıpta diye.. olması gereken bu zaten.. gelinle aşık mı atılır ya..
Yazdığımı bir daha okuyun lütfen konuya yönelik yazmadığımi belirttim ..bir kişinin cevabına yönelik yazdimiyi de burda geline yapılan bir müdahale yok ki, kendi yazmış kendi oynamış, ben böyle bir olay yaşasam ayy kaynanam onu mu düşündü bunu mu aklından geçirdi diye kırk tilki dolaşmaz kafamda.
Haklısınız çok güzel yazmışsınız ben konuya yönelik algılamışımYazdığımı bir daha okuyun lütfen konuya yönelik yazmadığımi belirttim ..bir kişinin cevabına yönelik yazdim
Kaynanan aramış gelemem demişsin, kocanı aramış gitmek istemiş götürmek için zorlamamış neyin derdi şimdi. Sen ailene eşin olmadan hiç gitmiyor musun?Bugün kaynanam eşimle bizi cağırdı ben yorgun olup gelemeyeceğimi söyledim daha sonra eşimi arayıp cağırmış o da “annem cağırıyo gideriiz dimi?” Dedi . Ben de “ben yorgunum gelemem” dedim. Sonra kendisi oraya gitti ben evdeydim. Şimdi bu ne demekk oluyor ? Baba göre şu demek oluyor kaynanam sen yok hükmündesin ben oğlumu istediğim zaman getirtirim diyor eşimde sen kimsin mi diyor yoksa ben mi abartıyorum ? Her cağırdıklarında gitmek zorunda mıyım ya ! Kaynanam sürekli kendi kendine planlar yapıp beni de o planlara cekmeye calışıyor yıldım
Anlaşılan eşinin plandan haberi yokmuş.Ama gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti
Neden sen eşin olmadan ailene gitmiyor musun?Siz bir çiftsiniz.Bunu kabullendirmek istiyorsanız hep eşinizle birlikte hareket etmelisiniz,ayrı gayrı gitmeyin ya birlikte gidin ya da eşiniz de gitmesin.
Gelinle aşık atılır mı ne ya hu! Gelin ne pardon sanki kraliçe, annelerin her yaptığı da batmasın. Kv melek olsa kanadı çarpar hesabı.bunu gelinine açıklayabilirdi.. gelmenizi çok isterdim özel birşeyler yaptım gibisinden.. oğlunu araması gelinini tınlamama bu net.. insan korkar ya oğlumla gelinimin arası açılacak diye..
bizim de başımızda yengemiz gelinimiz alınacak diye ödümüz kopuyor..
kardeşim olsun dayım olsun.. nereye oturtacaklarını şaşırıyorlar.. ödümüz kopuyor ki huzurları bozulacak bir şeye alınıpta diye.. olması gereken bu zaten.. gelinle aşık mı atılır ya..
nedir bu görme arzusu..
oğlanın da eşiyle gitmesi daha doğru olur.. zırt bırt evli adam mı özlenip çağrılırmış..
Girmemişsin iste derdin ne. Bence kaynanana yönelttigin tavır tam tersi sende. Sen gitmiyorum diye esin niye gtmesinBugün kaynanam eşimle bizi cağırdı ben yorgun olup gelemeyeceğimi söyledim daha sonra eşimi arayıp cağırmış o da “annem cağırıyo gideriiz dimi?” Dedi . Ben de “ben yorgunum gelemem” dedim. Sonra kendisi oraya gitti ben evdeydim. Şimdi bu ne demekk oluyor ? Baba göre şu demek oluyor kaynanam sen yok hükmündesin ben oğlumu istediğim zaman getirtirim diyor eşimde sen kimsin mi diyor yoksa ben mi abartıyorum ? Her cağırdıklarında gitmek zorunda mıyım ya ! Kaynanam sürekli kendi kendine planlar yapıp beni de o planlara cekmeye calışıyor yıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?