- 21 Temmuz 2015
- 550
- 439
- 103
- 32
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Planı eşiniz bozmuş, kayinvaldeniz değilAma gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti
Eşinizle istişare etmiş miydiniz?Bizde,valide hanım beni aradığında,eşimle konuşup,netleştirip döneceğimi söylerim.Ortak karar verilir gidilip gidilmeyeceğine.
Tam da "aslında planımız yoktu ama beni desteklemediginiz için bişey bulmam gerekti" gibi olmamış mı.Eşiniz "annem çağırıyor, gideriz değil mi" dediğinde "ben yorgunum gelemem" demişsiniz.
Neden "e planımız vardı ya" demediniz?
Kadın oğlunu görmek istemiş, önce sizi aramış. Siz yorgunsunuz diye eşiniz de mi gitmesin? Yapışık değilsiniz ki her yere beraber gidesiniz.
Size bir mesaj vermeye çalışmıyorlar. Kendi kendinize alınmışsınız.
Tam da "aslında planımız yoktu ama beni desteklemediginiz için bişey bulmam gerekti" gibi olmamış mı.
Yok artik ya. Ciddi misiniz siz? Siz gitmek istemiyorsunuz diye anne oğul birbirini de mi göremeyecek? Biraz empati ya! Gelinin oğlunu senle görüştürmek istemese ne yaparsın ne düşünürsün????Bugün kaynanam eşimle bizi cağırdı ben yorgun olup gelemeyeceğimi söyledim daha sonra eşimi arayıp cağırmış o da “annem cağırıyo gideriiz dimi?” Dedi . Ben de “ben yorgunum gelemem” dedim. Sonra kendisi oraya gitti ben evdeydim. Şimdi bu ne demekk oluyor ? Baba göre şu demek oluyor kaynanam sen yok hükmündesin ben oğlumu istediğim zaman getirtirim diyor eşimde sen kimsin mi diyor yoksa ben mi abartıyorum ? Her cağırdıklarında gitmek zorunda mıyım ya ! Kaynanam sürekli kendi kendine planlar yapıp beni de o planlara cekmeye calışıyor yıldım
Çünkü ortada plan yoktuMadem planiniz vardı neden eşiniz gidelim mi diye sorduğunda ama planımız vardı demek yerine yorgunum dediniz?
Ama gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti
Nedir bu gelinlerin eşinin ailesiyle derdi. Herkes için söylemiyorum birçok kadın sudan sebeplerle eşinin ailesine sarıyor.Bugün kaynanam eşimle bizi cağırdı ben yorgun olup gelemeyeceğimi söyledim daha sonra eşimi arayıp cağırmış o da “annem cağırıyo gideriiz dimi?” Dedi . Ben de “ben yorgunum gelemem” dedim. Sonra kendisi oraya gitti ben evdeydim. Şimdi bu ne demekk oluyor ? Baba göre şu demek oluyor kaynanam sen yok hükmündesin ben oğlumu istediğim zaman getirtirim diyor eşimde sen kimsin mi diyor yoksa ben mi abartıyorum ? Her cağırdıklarında gitmek zorunda mıyım ya ! Kaynanam sürekli kendi kendine planlar yapıp beni de o planlara cekmeye calışıyor yıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?