Yok hükmünde mi sayılıyorum yoksa ben mi abartıyorum ?

Siz yorgunum dedikten sonra bir de oğlunu araması bana tuhaf geldi.
Sizi tek tek çağırıyor, isteyen gidiyor.
Aile ilişkilerinizi bilemem ama ben böyle birşey yaşamak istemezdim.
Ya eşimle giderim ya da ikimiz de gitmeyiz.
Hatta bizi ayrı ayrı arayıp çağıramaz,biz bir aileyiz. Eşim, oğlu da olsa benle istişare halinde olmalı.
Ama biz resmi bir ilişki içindeyiz. Sizler çok yakın oturmakta ve sıkça görüşmekteyseniz belki normaldir.

Ama gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti
Planı eşiniz bozmuş, kayinvaldeniz değil
Hem planız vardıysa başka program yaptık gelemeyeiz deseydiniz. Yorgunum bahanesine sığınmasaydınız
Ayrıca eşim annesine bensizde gidebilir. Ben gitmek istemiyorum diye o neden gitmesin. Yapışık ikiz değilliz ki

Ben sizi anlıyorum çünkü benim eşimde annesi çağırsın ya da şurdayız şuraya gelin desin hayır diyemeyen bir insan. Ben zaten yalnız gitmesine mühadale de etmem ama bazen benide zorla sürükler istemediğim yerlere.
Aman ilacım olsa başıma sürerim ne diyeyim ki.

Ben sizi haklı buldum. Ama sadece takılmamanızı tavsiye ederim. Sizin böyle şeylere takılan biri olduğunuzu eşiniz ve Kv biliosa bilerek de yapmış olabilirler. Bi gelmezsin iki gelmezsin Nasıl olsa aklın kalıp geleceksin mantığındaki. Ben olsam bende takılırdım ama bunu belli etmemeye çalışırdım.

Evlenirken ailesine hayır diyemeyen adam kendini belli ediyor.
Göre göre evleniyor insan.
Bende eşimin huylarını görerek oda benim huylarını görerek evlendik. Her evlenen için geçerli.
Daha sonra yok öyle yok böyle demekle ömür geçmez.
Ayrıca aradığında bugün için planımız var deseydiniz. Kv nizin tepkisini daha iyi anlardık.
Rahatsızım gelemiyorum deyince oğlunu arıyor, eşinizde siz olmayan gayet güzel gitmiş.
Burda suç kv değ eşinizde.

Tam da "aslında planımız yoktu ama beni desteklemediginiz için bişey bulmam gerekti" gibi olmamış mı.

Yok artik ya. Ciddi misiniz siz? Siz gitmek istemiyorsunuz diye anne oğul birbirini de mi göremeyecek? Biraz empati ya! Gelinin oğlunu senle görüştürmek istemese ne yaparsın ne düşünürsün????

Ama gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti

Kayınvalidenizin bir suçu yok burda. Kimse planınız olduğunu söylememiş siz dahil. Eşiniz sizinle yaptığı planı bozup annesine gittiyse ayıp etmiş, eşinizin yanlışı yine kayınvalidelik bir durum yok

Nedir bu gelinlerin eşinin ailesiyle derdi. Herkes için söylemiyorum birçok kadın sudan sebeplerle eşinin ailesine sarıyor.
Burada abartılacak bir durum yok, sakin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…