yok olmak istiyorum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi duru.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesala bazen ilgisienden sılıkdığım an oluyo...bazen sarılmasından...ama bazen de kollarında olmak çok mutlu ediyo..böle bi çıkmmaz işte.....hergün yanyanayız belki bundan olabilir bilmiyorum..yorumlarınızı bekliyorum....

bence ikinizde de güzel ve temiz duygular var ama tecrübeli biri olarak derim ki önce mantık mantık yoksa bu sevgi de ikinizede acı veriyorsa bitirin dostça arasıra dertleşirsiniz tatlım

bence ikinizde de güzel ve temiz duygular var ama tecrübeli biri olarak derim ki önce mantık mantık yoksa bu sevgi de ikinizede acı veriyorsa bitirin dostça arasıra dertleşirsiniz tatlım

nasıl??mantık derken? o benle çok mutlu..ve bitirirsek dost olarak kalamayız..

canım ya ne kadar sürüyordu sizin ilişkiniz çıkmaya başladığınızdan beri ne kadar oldu? tanışalı ne kadar oldu bi de?

ooo canım ya o zaman diyebilceğim bişey yok. yani bu süreye kadar başta hiçbişey hissetmesen bile şuana aşık olman gerekirdi paylaşılanlar yaşanılanlarla. hala emin değilim diyorsan diyeceğim o ki sen onun sevgisini seviyorsun sana ilgisi gururunu okşuyor ama hayır ona aşık değilsin ve deliler gibi de sevmiyorsun. bence biran önce karşındakine durumu açıkla. hem kendi hem onun zamanından çalma. dürüstçe de söyle seni sevmiyorum. seviyorum ama arkadaş gibi bundan öteye gidemedi. artık uzatmanın anlamı yok seni daha fazla kırmak istemiyorum. sana senin kadar ilgi göstericek senin kadar sevicek birini hakediyorsun de. zor biliyorum ama bunu yapmalısın. acaba sever miyim diye ilişkiye devam edilmez. herşeyi geçtim karşındakine haksızlık olur.

ama ayrılırsak mesala gitse bi kızla konuşsa çok kıskanırımm ve çok mutlu olduğumuz anlar oldu..onu sevdiğimi hissettiğim anlar oldu..onunla evlenmeleiyim çocuklarımın babası o olmalı dediğim anlar oldu...bunları nasıl yıkayyım:1no2:mafoldumben

canım bak bizim sevgilimle konuştuğumuz bişey var ki kıskançlık sevgi demek değil sevmediğin birini de kıskanabilirsin. ayrıca sevip sevmediğinin kararını sen vericeksin bunu sana ben söyleyemem ki. seviyorsan tabi ki devam etmelisin hatta evlen bile ama önce en önemli kararı ver. yapılacak şeyler belli tek iş kararını vermende bunu da burda biz söyleyemeyiz sana kalbine bakmalısın.

işte sorun burda canım bi sevdiğimi hissediyorum bide...ya onu mutlu etmek istiyorum onunla bişi yapmak hosuma gidiyo..ama bazen bunalıyo gibi oluyorum sorun burda başlıyo işte yamafoldumben

etkilenmiyosun ondan. bu kadar basit aslında ama sanırım onu kaybedersem neler yaşarım nasıl hissederim düşüncesi var. seni çok etkileyecek aşık olucağın başka biri olsa mesela, bence bu kadar düşünmezdin. demek ki onunla mutlu olabileceğini düşünmüyorsun bilinçaltında. tedirgin yaşamak çok zor olur, 1.5 yılda değişmediyse duyguların artık değişmez.

bilmiyorummmafoldumben yaşadıklarımız aklıma gelince gözlerim doluyo o kadar değerli şeyler yaşadık ki..bazen etkileniyorum ondan bazen etkilenmiyorum....lütfen dışardan bakan biri olarak yorumlarnızı yapın

Canim ayni seyleri hepimiz defalarca yasiyoruzz ..

Bir günde belki 40 kezz hem dee ...

Ben evliyim .. Esime de deliler gibi asigim ..

Benim hic erkek arkadasim olmadi bekarken ...

18 yasimda esimle evlenerek ilklerin hepsini onda yasadim ...

10 yila yaklasmakta olan evliligimde; kimi zaman cok mutlu anlarimiz oldu , kimi zaman firtinali günlerimiz ..

Hayatta hicbir zaman birseyler ayni derecede ilerlemezz ...

Biz insanizz .. Kizgin oldugumuz , mutlu oldugumuz , vahsi oldugumuz , hassas oldugumuz zamanlar oluyorr ...

Duygularimiza göre insanlara bakis acilarimiz da gün be gün farkli oluyorr ...

Dedigim gibi esimi cok seviyorum ...

Ama zaman zaman onunla AYRI dünyalarin insaniymis gibi hissettigim de olduu ...

Rabbim onu benim icin yaratmis dedigim dee ...

Bazen en ufacik bir hareketinden GICIK kaptigimda oldu ...

Bir bakisiylaa yüregimin yandigi da ...

Esime beni sorsalar :::

Yemeklerini cok seviyorum ... Tertipli düzenli olmasini seviyorum ..

Yanimda olmasini , destekcim olmasini seviyorum ..

Vs... Vs... derdii ... Ama beni sevdigini söyleyemezdii ...

Senin anlattiklarin da bua benzer birsey canim ...

Eger ki zaman zaman yüreginde ONA karsi olusan bütün olumsuz hislere ragmen yine de ONUN seninle olmasini istiyorsan ?

Bir baskasiyla oldugunu hayal dahi edemiyorsan ?

ONU seviyorsun demektir ... Ki cogu insan sevgisini kendine dahi itiraf edemezz ..

Onun sana yaptiklarini sevdigini söylüyorsun ...

Bence ONU sevdigin icin ONUN yaptiklarini da seviyorsun .. Yazilarindan anladigim kadariylaa ...

Istersen bir müddet uzak kalmayi ( AYRIL DEMIYORUM ! ) dene ...

Eminim kii hislerin daha net ortaya cikacaktirr ... :asigim:

Son düzenleme:
ozaman kendini sartlandirmadan, mutlulugun tadini cikar, zaten gun gelir suanki terredut ettigin duygularina isim takabilirsin.
yani gercek duygun ne onu er yada gec ogreneceksin..
madem mutlusun onu uzmek istemiyor ayrilmakta uzuntu veriyor diyeceksen, devam et..
aklina terredut lerin geldiginde cok fazla kafana takma ama onunla guzel seyleri yasadigindada tadini cikar.
inan bana bir gun bir sekilde, neyapman gerektigini sen Bulacaksin, bir sekilde gercek duygun neymis ogreneceksin..
zamana birak herseyi yeterki ve kendini kasma, bu neden su neden diye..
mutlu olmadigin yada gicik oldugun durum varsa olur, insanlik hali..
hemen acaba seviyormuyum onu diye kafani yorma,

çok tesekkür ederimm..sanırım biraz zaman bırakmak çok tesekürlerr...

sanırım dediğin gibi yapıcam canım zamana bırakp kendimi sıkmadan bulucam duygularımı yardımı olduğunuz için çok tesekkür ederimmmmm

duru aynı yere takılma canım biraz daha farklı yönlerden düşünmeye çalış. bi de yazdığın şu olay hani ayrılırsak başkalarıyla olur kıskanırım beraberken de sıkılıyorum filan. ne yardan geçerim ne serden olmuş. tabi ki biterse başka ilişkileriniz olucak, dediğim gibi sen bi başkasından hoşlanıyor fakat kendine dahi itiraf edemiyor olabilirsin.

bi başkası yok ki...

kızlarrr sizin olmuyo mu bazen sıkıldığınız??? ya da uzaklaşmak istediğinizz yadaa bazen onubeğenmediğiniz olmuyo muuuu

tabiki oldu, ve buda ona asik olmadigini sevmedigini gosterir zaten..
ama suda olabilr yani insanlik hali, herseyini begeneceksin diye birseyde yok, ama onunla mutluysan huzur doluysan neden acaba seviormuyum sum u bumu diye yoruyorsun kendini?

zaten net bir cevap veremiyorsun..

zaten cogu kisi dedi, asik degilsin ilgisine onla yasadigin mutluluga asiksin bi nevi..

sana sormus oldugum 'buraya yazma ama kendine sor'dedigim sey uzerinde dusun!
acaba ONUN sevgisinden ilgisinden mi mutlusun yoksa bunu herhangi bir hos yakisikli erkekte yapsa aynisini dusunurmusun! bunu kendine sorman zor belkisuan, belki yasaman gerek bunu..
enazindan ozaman anlayacaksindir..
sanirim ilk erkek arkadasin ve bu yuzden bu duygulardan kopman veadlandirman zor geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…