- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
-
Hediyeye tepkisi cok kaba ama hadi onu siz is stresine baglamissiniz diye ustunde durmayacagim.
Ancak aglamama dayanamaz, sonunu biliyordum sildim gozlerimi, daha da kizdi gibi cumleleriniz beni rahatsiz etti.
Duygulariniza dahi hukmetmeye calisan bir adam ve diken ustunde bir iliskiniz varmis gibi hissettim.
Bu cok cirkin.
Aglamak da gulmek kadar normal.
Yaninda aglayamayacagim -sebebi tartismamiz dahi olsa- bir adami istemezdim, rahat edemezdim.
İş yerinde nasıl bir şey yaşadı ki böyle sinir küpü ?
İnsan hasta değilse neden durduk yere böyle davranır?
Buyuk bi felaket yasamis olmali kendi icinde. Yoksa hic mantikli degil bu tip davranislar sergilemesi. Daha once boyle degildi diyosunuz bence iyice gozlemleyin nisanlinizi icinden canavar cikmasin
Bende gün için de işyerinde geriliyorum tuvalete girip duvarı yumruklamışlığım da var.
Ama bu kapıdan çıkınca her şeyi burda bırakıyorum.
İşe gelirken de evimin kapısında bırakıyorum tüm sorunlarımı aynı şekilde.
Tüm sülalesini Allah korusun aynı anda kaybetmiş dahi olsa size bu tepkiyi vermesi gerekmez, onu da haklı çıkarmaz.
Sakın ama sakın aramayın, kuru bir özüre tamah etmeyin.
O günün telafisini yapması gerekiyor.
Anlık sinir patlamaları, otokontrolü sağlayamamak, ani ruh değişimi hayra alamet dğeil..
Kesinlikle kendinden taviz vermemelisin. Baktın bu hareketleri devam ediyor, düzeltemiyorsun üzgünüm ama kendi ruh sağlığın için bitirmen gerekebilir..Ani ruh değişimi veya sinir patlamaları için yapabileceğim bi şeyler varmı ya da nişanlımda boyle bir sorun varmı araştırsam iyi olucak galıba
Aman dikkatli olun size fiziksel bi zarari olmasin umarim ki soz ve davranislarini kontrol eder bundan sonra. Iyice olcun tartin tepkilerini ilerde basiniz agrimasin.Onun için biraz ağırdı bu dava hak vermeye çalışıyorum . Ama dün birazda ols moralini yükseltecek şeyler ypmaya çalıştm . Sonuç ; o canavara inanmaya başlıyorum .
Biz sevgili miyiz ne demek? Eşime hala sevgilim diye hitap ederim.
Bence kendisi hediye almamış omdan böyle davranmış. Her ne olursa olsun insanı mutlu eder bu yaptığınız bence.
Aman dikkatli olun size fiziksel bi zarari olmasin umarim ki soz ve davranislarini kontrol eder bundan sonra. Iyice olcun tartin tepkilerini ilerde basiniz agrimasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?