Yok yere tartıştık.

Queenkingg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
290
380
53
Günaydın taze bahar çiçekleri direk konuma girmek istiyorum . Dün malum sevgililer günü , hediyeni hazırlarsın buluşursun vs . Bu güne aslında o kadar çok inanan biri değilim ama adı sevgılıler günü işte o bahaneyle başbaşa vakit yaratırsınız gzel bir hediye alırsınız gönlü olsun diye . Buluşalım dedik nişanlımla . Aynı iş yerlerinde çalışıyoruz o avukat ben katibiyim . Bunu özellikle belirttim çünkü sürekli yan yana olmamıza rağmen hiç tartısmamız sorunumuz olmaz . Her neyse bi mekana gittik boyle herkesin ayrı odası oluuoe içerde masa tv , film üzerine bi yer . Ama nişanlımın surat beş karış . Biraz halasizliği vardı bılıyorum ama gün içinde iş konusunda ki sinirini bana belli etmesi benım yanımda da o sekılde olması cok bozdu moralimi . Anlayısla karsıladım üstüne gitmeyim dedim . Normalda cok kotu oldugu anlarda bile gelir sarılır ki iyi hissediyim unutuyum diye . Hiç bir şekilde bi yaklasımı olmadı . Ben kalktım hediyesini verdin heycanla aç bakalım beğenecek misin dedim . Bu ne biz sevgilimiyiz de dedi . Ama bunu cok kotu bir ifade ve sesle söyledi . Bi şeyler almamı masraf yapmamı istemiyordu ama bunu daha nazik bir dille dile getirebilirdi ne gerek var vs diyerek . Her neyse o an o ladae pişman oldum ki zaten göz yaşım iurda bekliyordu ağladım . Ağlamama dayanamaz kıyametler kopar . Sildim gözlerimi sonunu tahmın ettiğim için . Siniri arttı kalk gidiyoruz eve bırakıcam seni dedi gitmek istemediğimi erken gidersem annemlerin anlaacagını soylerım tartıstıgımızı . O arada bu sinirlendikçe sinirlendi kalk su monrunu giy vs hiç tanımadıgım bir dilde konustu benle resmen o melek adam gitti yerine bu geldi . O arada sinirle bi an elini yere vurdu eli incildi kalltım eve geldim . O saatten sonra da hiç yazmadım aramadım . Migrenim tuttu geceden bugün işe gitmedim . Böylesine saçma bir tartışma ve ben su an ne yapmam gerektiğini düşünemiyrum . İşe olan stresini benden çıkartması çok aaçma geliyor ama insan bu gün şen şakrak olacak diye de bir şey yok . Ne yapmam gerekiyor kızlar . Yazıp konuları açmak istemiyorum biraz da inat biri daha once hep yapmamam gerekenleri yaptım ben yazdım ben özür diledim şimdi tavsiyelerine ihtiyacım var . Hiç bir hatam yokken günümü böyle etmesini sindirmek istemiyorum bu defa .

Buyuk bi felaket yasamis olmali kendi icinde. Yoksa hic mantikli degil bu tip davranislar sergilemesi. Daha once boyle degildi diyosunuz bence iyice gozlemleyin nisanlinizi icinden canavar cikmasin

İş yerinde nasıl bir şey yaşadı ki böyle sinir küpü ?

Hediyeye tepkisi cok kaba ama hadi onu siz is stresine baglamissiniz diye ustunde durmayacagim.
Ancak aglamama dayanamaz, sonunu biliyordum sildim gozlerimi, daha da kizdi gibi cumleleriniz beni rahatsiz etti.

Duygulariniza dahi hukmetmeye calisan bir adam ve diken ustunde bir iliskiniz varmis gibi hissettim.
Bu cok cirkin.

Aglamak da gulmek kadar normal.
Yaninda aglayamayacagim -sebebi tartismamiz dahi olsa- bir adami istemezdim, rahat edemezdim.

Gün içinde iş yerinde ona ağır gelecek bir şey yaşadı . Ama bu güne kadar ne olursa olsun gelip benimle iyi olup unutmaya çalışırdı . Dün aksi olunca bende anlam veremedim . Biraz sulu göz sayılırım artık ağlamamdan bılabikeleceğini düşünüyorum . Ama dediğiniz gibi ağlamakta gülmek kadar normal . Bilmiyorum yeni tanışan insanlar değiliz karakterini huyunu kendim gıbı iyi biliyorum . Ama şu an olumlu düşünmekte istemiyorum

Biz sevgili miyiz ne demek? Eşime hala sevgilim diye hitap ederim.
Bence kendisi hediye almamış omdan böyle davranmış. Her ne olursa olsun insanı mutlu eder bu yaptığınız bence.

Bende gün için de işyerinde geriliyorum tuvalete girip duvarı yumruklamışlığım da var.
Ama bu kapıdan çıkınca her şeyi burda bırakıyorum.
İşe gelirken de evimin kapısında bırakıyorum tüm sorunlarımı aynı şekilde.
Tüm sülalesini Allah korusun aynı anda kaybetmiş dahi olsa size bu tepkiyi vermesi gerekmez, onu da haklı çıkarmaz.
Sakın ama sakın aramayın, kuru bir özüre tamah etmeyin.
O günün telafisini yapması gerekiyor.
Anlık sinir patlamaları, otokontrolü sağlayamamak, ani ruh değişimi hayra alamet dğeil..

Buyuk bi felaket yasamis olmali kendi icinde. Yoksa hic mantikli degil bu tip davranislar sergilemesi. Daha once boyle degildi diyosunuz bence iyice gozlemleyin nisanlinizi icinden canavar cikmasin

Onun için biraz ağırdı bu dava hak vermeye çalışıyorum . Ama dün birazda ols moralini yükseltecek şeyler ypmaya çalıştm . Sonuç ; o canavara inanmaya başlıyorum .

Ani ruh değişimi veya sinir patlamaları için yapabileceğim bi şeyler varmı ya da nişanlımda boyle bir sorun varmı araştırsam iyi olucak galıba

İş hayatını özel hayatına taşımak tam bir amatörlük belirtisidir.
Hepimizin iş hayatında zor dönemleri, anları oluyor. Hepimiz "en sevdiklerimize" patlasak bu dünya nasıl bir yer olur?

Ani ruh değişimi veya sinir patlamaları için yapabileceğim bi şeyler varmı ya da nişanlımda boyle bir sorun varmı araştırsam iyi olucak galıba
Kesinlikle kendinden taviz vermemelisin. Baktın bu hareketleri devam ediyor, düzeltemiyorsun üzgünüm ama kendi ruh sağlığın için bitirmen gerekebilir..

Onun için biraz ağırdı bu dava hak vermeye çalışıyorum . Ama dün birazda ols moralini yükseltecek şeyler ypmaya çalıştm . Sonuç ; o canavara inanmaya başlıyorum .
Aman dikkatli olun size fiziksel bi zarari olmasin umarim ki soz ve davranislarini kontrol eder bundan sonra. Iyice olcun tartin tepkilerini ilerde basiniz agrimasin.

Biz sevgili miyiz ne demek? Eşime hala sevgilim diye hitap ederim.
Bence kendisi hediye almamış omdan böyle davranmış. Her ne olursa olsun insanı mutlu eder bu yaptığınız bence.

Sorduğumda , ne gerek vardı demek istedim yanlış ifade ettim dedi . Aynısını soyledım biz birbirimize sevgilim diye hitap ediyoruz dedim , özetle o an bütün sinirini benden aldı

Gün içinde çok kötü bir olay yaşadıysa bile, sizin hediye almanıza böyle bir tepki vermesi çok anlamsız ve kaba. Aksine, orda sizle vakit geçirip , gün içindeki o kötü olaydan sıyrılıp, yanınızda huzur bulması lazım. Bu kadar sinir neden anlamadım

Aman dikkatli olun size fiziksel bi zarari olmasin umarim ki soz ve davranislarini kontrol eder bundan sonra. Iyice olcun tartin tepkilerini ilerde basiniz agrimasin.

Yok o kadarını beklemem . Yani tanıdığım insan şiddetten nefret eder adına tahammülü yok . İşi gereği karşısında tonlarca örnek var . Ama bilmiyorum dün yaşattığının da bir çok örneği var . Ya gerçekten çileden çıktı ya da dedikleri gibi içinde bi canavar var

işle ilgili stres olur da sessiz sakin içine kapanırsın tutup nişanlına odun gibi davanmazsın. ilk olayı mı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…