Yok yere tartıştık.

işle ilgili stres olur da sessiz sakin içine kapanırsın tutup nişanlına odun gibi davanmazsın. ilk olayı mı bu?

Bu kadar sinirli ilk olay , normalde tartışmayız çok , birbirimize bozulduğumuz zamanlarda da gelir ya o gönlümü alır ya ben , haklı haksız taraf gözetmeyiz

Bu kadar sinirli ilk olay , normalde tartışmayız çok , birbirimize bozulduğumuz zamanlarda da gelir ya o gönlümü alır ya ben , haklı haksız taraf gözetmeyiz

anladım. yani affedin tamam da bi anlasın hatasını önce bence. sonuçta karşısında çocuk yok.

Sonunda yine affedersiniz tamam ama kesinlikle ilk adımı siz atmayın. Soğuk davranın. İşle ilgili şeyler dışında konuşmayın bir süre. Herkesin işinde bir ton şey oluyor. Kimse bu kadar hanzo davranmıyor eve gelip. Benim eşim de işyerinde birilerine kızar, gelir bana anlatır, benimle paylaşır, o arada sarılıyor falan oluruz. Bana niye kızsın ki bu yüzden? Avukatlık üstelik %50 yani. Hakimlerin ne yapacağı belli mi, bir kazanırsa bir kaybeder. Her önemli davayı kaybettiğinde sinirini sizden mi çıkaracak. Davayı kaybeden o tazminatı ödeyen sizsiniz.
Barışacağınız zaman da söyleyin. Ben senin stresini çıkarmak için bir oyuncak değilim deyin.
Ki zaten resmen defetmiş sizi mekandan. Ağlamaya korkuyorsunuz yanında. Çok gergin bir ilişki. Çok sağlıklı bulmadım.

ya millet sevinmek için hediye bekler ama nezaketen evet ne gerek vardı zahmet etmeseydin falan denir. ne demek biz sevgilimiyiz? o zaman evlenince nolcak ne saçma bi mantık. bende eşime parfüm aldım. eşim dşye almamalımıyım? biz jestler yapmayalımmı evliler olarak. sevgimiz yokmu bizim. sevgili demek karşılıklı seven insanlar demek. sevgililik bir ömür. evet bir yanlış yüzünden iyiliklerini silme. ama sineye de çekme. tepkisinin nedenini sor ararsa..

Hiçbir hastalık,hiçbir olumsuz olay bu hareketini haklı göstermez.
Her canı sıkıldığında sana mı patlayacak

Bence kendisi hediye almamış diye üste çıkma çabası.hiç hoş degil.hem hediye al hem kalbin kırılsın.bence hiç arama yazma ezmesin seni değer veriyorsa kendisi arar

Belki beni eleştiren arkadaşlar olur ama bana gore avukat ve katibi ilişkisi hiçbir zaman sağlıklı bir ilişki olamaz
çünkü avukat egosu sizi kendiyle aynı seviyede görmez ve size hayatın her kademesinde patronu gibi davranır
ki öyle biri olduğu da görülüyor
bu sorunun çözümü olduğunu da düşünmüyorum

Her şey olabilir , kocan olacak kişi de olsa insan oğlu bu , ama sürekli onun yanında çalışmıycam , bir kaç aylığına başladım bir kaç ay sonra zaten çıkıcam yanından , kendisi çok çabaladı onunla birlikte çalışmam için , bir de o kadar iğrenç düşünecek kadar kötü biri olmadığına hatta öyle düşünmeyeceğine eminim , ben dışında çakışanlarda var büroda ve tek avukatta o değil zaten

Bence ilk neye bu kadar üzülüp kafaya taktigini öğrenin. Hem kızar diye gözlerimi sildim kafasından da çıkın lütfen. İster aglarsiniz ister güler o buna karışamaz.

Yasadigi hicbir sorun su davranisi hakli cikartmaz. Ben olsam bir daha yüzüne bile bakmam ama madem ilk olmus iyice surudur bari. Ahilik yapmis derdim ama ayilar bile dişisine boyle davranmiyor.

Kazanmayi bekledigi davayi kaybetmis demek. Ne kadar buyuk bir olay. Mesleki olarak kusuru yoksa normal degil bu kadar abartmasi. Davalari sahsilestirmesi de amatorluk gibi duruyor. 3 senedir suruyor dava demissiniz sasirdim. Yeni avukat degil demek. Size davranisi da anormal zaten. Degisik.

Bana is ile ilgili gelmedi..
Ne kadar gergin de olsa bütün gün haberi vardı..
davayı kaybettiğini de sizinle sevgililer gününü kutlayacagini da biliyordu..
Bana bahane gibi geldi.. terslemek istemiş..
Ciddi bir özür ya da açıklama yapması lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…