Günaydın taze bahar çiçekleri
direk konuma girmek istiyorum . Dün malum sevgililer günü , hediyeni hazırlarsın buluşursun vs . Bu güne aslında o kadar çok inanan biri değilim ama adı sevgılıler günü işte o bahaneyle başbaşa vakit yaratırsınız gzel bir hediye alırsınız gönlü olsun diye . Buluşalım dedik nişanlımla . Aynı iş yerlerinde çalışıyoruz o avukat ben katibiyim . Bunu özellikle belirttim çünkü sürekli yan yana olmamıza rağmen hiç tartısmamız sorunumuz olmaz . Her neyse bi mekana gittik boyle herkesin ayrı odası oluuoe içerde masa tv , film üzerine bi yer . Ama nişanlımın surat beş karış . Biraz halasizliği vardı bılıyorum ama gün içinde iş konusunda ki sinirini bana belli etmesi benım yanımda da o sekılde olması cok bozdu moralimi . Anlayısla karsıladım üstüne gitmeyim dedim . Normalda cok kotu oldugu anlarda bile gelir sarılır ki iyi hissediyim unutuyum diye . Hiç bir şekilde bi yaklasımı olmadı . Ben kalktım hediyesini verdin heycanla aç bakalım beğenecek misin dedim . Bu ne biz sevgilimiyiz de dedi . Ama bunu cok kotu bir ifade ve sesle söyledi . Bi şeyler almamı masraf yapmamı istemiyordu ama bunu daha nazik bir dille dile getirebilirdi ne gerek var vs diyerek . Her neyse o an o ladae pişman oldum ki zaten göz yaşım iurda bekliyordu ağladım . Ağlamama dayanamaz kıyametler kopar . Sildim gözlerimi sonunu tahmın ettiğim için . Siniri arttı kalk gidiyoruz eve bırakıcam seni dedi gitmek istemediğimi erken gidersem annemlerin anlaacagını soylerım tartıstıgımızı . O arada bu sinirlendikçe sinirlendi kalk su monrunu giy vs hiç tanımadıgım bir dilde konustu benle resmen o melek adam gitti yerine bu geldi . O arada sinirle bi an elini yere vurdu eli incildi kalltım eve geldim . O saatten sonra da hiç yazmadım aramadım . Migrenim tuttu geceden bugün işe gitmedim . Böylesine saçma bir tartışma ve ben su an ne yapmam gerektiğini düşünemiyrum . İşe olan stresini benden çıkartması çok aaçma geliyor ama insan bu gün şen şakrak olacak diye de bir şey yok . Ne yapmam gerekiyor kızlar . Yazıp konuları açmak istemiyorum biraz da inat biri daha once hep yapmamam gerekenleri yaptım ben yazdım ben özür diledim şimdi tavsiyelerine ihtiyacım var . Hiç bir hatam yokken günümü böyle etmesini sindirmek istemiyorum bu defa .