- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi tedirginkz
-
Hayır sacmalamayin lutfennnnnn... Ne durumlara düşürüyorsunuz benli.. Kimseyle ilişkim olmadı benim
kızz onun koleyi çıktı.....dr randevusu dikiş derken ... bi de bakmışın kız oğlan kızsın...........tahmin edeyim. kızlık zarı mı?
Evet bende ciddiyim:)vallamı kız ciddiyim bak
Kızlar nasıl verdiniz kilolarına liste varsa atar misinizvallamı kız ciddiyim bak
Bende tekme aldım korktum bu yüzden ne biliyimya tatlım içeri bir şey girmediyse bozulmaz net
geri kalanı darbe etkisiyle vajen duvarı zedelenmesidir
annem bacak arasına tekme yemiş ilkokuldayken yine bir şey olmamış
hatta o zaman şakır şakır kanamış
ilk gece de..
kızz onun koleyi çıktı.....dr randevusu dikiş derken ... bi de bakmışın kız oğlan kızsın...........
22 kilo fazlam var kapsamlı bir mail atsana bana 87 kiloyum bendeEvet bende ciddiyim:)
Kimseyi kandırmak istemem kimseyle olmamaiskenkızz onun koleyi çıktı.....dr randevusu dikiş derken ... bi de bakmışın kız oğlan kızsın...........
Bende tekme aldım korktum bu yüzden ne biliyim
Benimde alin aramıza birlikte zayiflayalim22 kilo fazlam var kapsamlı bir mail atsana bana 87 kiloyum bende
Bende tekme aldım korktum bu yüzden ne biliyim
ha tekme mi bende bi şey sandım dı kulaklarını çekcektim di yok kız o kadar kolay bozulmuyo trablemlerden atladımdı yıllar yıllar önce çok sert bir düşüştü malum su beton ilişkisi evlendim kız oğlan kzdım yaBende tekme aldım korktum bu yüzden ne biliyim
Ya iste babada birşey olmadı gibi geliyoda bir vesvesemi ne o iste yaktıkça taktik yaş korkuttular beni bide k bakmayın ben zar kafalı değilim ama erkekler öyle olunca düşünüyorsunuz mecburbir şey olmaz işte tekme atanın ayağı, pabucu girmediyse hiçbişeycik olmaz
bu öyle elde tutulan balon gibi değilki darbe alınca hava alıp şişsin patlasın
kız konu kızlık zarıymış ya bi de sen deyince atarlanıyo hey allahımAynen bir tam anlat bakalım neymiş ne olmuş ona göre yorum yapalım
sürtündünüz mü yoksa
sen zarı hallet sonrası kolay gidiyosun devlet hastanesine kadın doğumcuya anlatıyosun böyle böyle söyler heralde durup durmadığını..Benimde alin aramıza birlikte zayiflayalim
Ya iste zamansalmiydi bilmiyorum 5 dk snra karnına sancı girdi ve 3 gün 3 pet adet gördüm normalde de adetim 3 gündürAfedersin canım ama tekme vajinandan 3-4 cm içeri giremez değil mi? Sen de biliyorsun bununla kızlık zar bozulmayacağını.
Ya iste babada birşey olmadı gibi geliyoda bir vesvesemi ne o iste yaktıkça taktik yaş korkuttular beni bide k bakmayın ben zar kafalı değilim ama erkekler öyle olunca düşünüyorsunuz mecbur
Devlet baksa çoktan gitmistimki terslerlerse onurum çok incilirsen zarı hallet sonrası kolay gidiyosun devlet hastanesine kadın doğumcuya anlatıyosun böyle böyle söyler heralde durup durmadığını..
hallederiz yarın konu açarım takip edersin ..Benimde alin aramıza birlikte zayiflayalim
sen zarı hallet sonrası kolay gidiyosun devlet hastanesine kadın doğumcuya anlatıyosun böyle böyle söyler heralde durup durmadığını..
kız konu kızlık zarıymış ya bi de sen deyince atarlanıyo hey allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?