Yol geçen hanı !!

canım ablamında öyleydi anlayışsızlardı oda artık birşeyler yapmamaya başladı yemek v.s ilgilenmedi ondan sonra gelmediler daha karşılarında hizmetçi bulamayınca sende bu şekilde deneyebilirsin

Yapıyorlar devamlı konuşuyorlar arkalarından ,ama savunucuları var ailede onların ,cok yoğun çalışıyormuş kendisi de eside ,hem işi gereği her zaman evde olamiyormus o yuzden açamıyordur diyorlar. Herşey eşten geçiyor adam sabah işte çalışan karısının akşamda evde akrabalarına hizmet Edip yorulmasini istemiyor,bizimki de gelene gidene hayır denmez,misafir evin bereketedir mantığında.Gelsinler yeter ki.

bize de yazın gelişmeleri :)
ben size yazdıktan sonra son yorumu okudum bir rahatladım ki..
eşiniz ne derse dessin bozmayın çizgiyi
kendiniz ve evladınız mutluluğu için

Misafir evin bereketidir tabiki gelsin ama o kadar kişi kalmaya geliyorsa bir işin ucundan tutmaları gerekir. Aralarında genç olanda var diyorsunuz en azından sofrayı kurabilir, yemeğe yardım edebilir, bulaşıkları yıkayabilir. Öteki türlü herşeyi ayaklarına bekliyorlarsa otel de kalsinlar.

Zaten insanın eşi arkasında ise kimse birşey diyemez.

ohhh beeee rahatladım

bir miktarını bir kaç gün önce yatirmislar hesabimiza,kalanını da vereceklerini söylüyorlar . Ama o gün bugündür paragöz ve cimri diye lanse ediliyoruz herkese.
olsun sizi öyle lanse etsinler ne olacak ki, ne kadar iyilik yapsanız hiçbir zaman yaranamazsınız ki çünkü siz el kızısınız. hem işte çalışmıyorsunuz hem tek maaşa bakıyorsunuz hem de sizden para istiyorlar baya yüklü bir meblağaydı hatırladığım kadarıyla. size birşeyler söylerlerse akrabaları ''teyze/amca, görüyorsunuz ben çalışamıyorum çocuk yüzünden, tek maaşla hem ev gideri, kira, doğalgaz, mutfak-pazar, çocuk masrafı tek maaşla nasıl karşılanır kendimize zar zor yetiyoruz nasıl verelim olsa vermezmiyiz hiç. Ankarada yaşamak zor tek maaşla vs vs...'' onlar sizi akrabalarına şikayet ediyorsa siz de edin

Siz kurtulmussunuz en azindan bundan sonra gelenlerede boyle yaparsaniz yirtarsiniz ama Offf vallahi 1 ay sonra banada yatılı 4 kişi gelicek bende napcam bilmiyorum ve gelenler titiz insanlar ve eşinin yakın düzeyde akrabaları eşim git annene hasta de gelme diyo ama ben yokken de evimde kalan birilerinin olması beni rahatsıZ eder yemek bulaşık temizlik yatak döşek napcam bilmem tuvalet banyo temizlemekten gına geliyor suyla bitişik yaşıyorlar banyo hep dolu tuvalet iki dakika boş kalmıyor gece en erken yarış 3 sabah kalkış 8 uykusuzluktan ölücem bide alışverişte peşlerinden kosturucam offfff biri beni kurtarsınnnnnn

Sanki evimiz dinlenme tesisi neyse iyi yapmışsın anlamışlardır artık... oh cevabı da güzel.vermişsin içinde kalmamış

Sağol Canım,bizimkilerde yakındı valla amca teyze hala vs.. ama kullanıldığını farkedince insan artık sabredemiyor onlara bile.
Sizinkiler ne kadar kalacak,eşin ne kadar anlayisliymis ya annene git gelme diyor,benimki annemdeyken gelip beni alır apar topar birileri gelecek evde olman lazım diyemez açık açık çok özledim duramıyorum der ama eve gelince ertesi gün sürprizle karsilasirim.(yapmisligi var da daha önce ondan diyorum)
Sende kasma canım kendini,4 kişi az değil ne tuvalet banyo temizliğiyle baş ediceksin her giren çıkan temizlesin bı zahmet,hem çok titizlerse rahatsiz olup uzun süre kalmazlar belki.Sana da kolaylıklar diliyorum ,sorunsuz atlatirsin insallah

Ay böyle şeyler denmez ki onlara,desem değil beni haksız çıkarmak için ellerinden geleni yaparlar,hepsi aynı kafada insanlar.burda benim yüzüme gülüp,kayınvalidem le konuşurken de ona hak verirler ,demezler ki biz sulalecek gidip yiyip içip geliyoruz bu kızın evine,eli açık hizmeti iyi ..
Ama takmıyorum artık hiçbirini benden uzak olsunlar ,bişey beklemesinler yeter bana..

sizde rahat ettirmeyin. hizmet etmeyin az gezip az yesinler de kendilerine hizmetçi tutsunlar bi sefer olsa göz yumulur ama süregelen bişeyse dişinizi gösterin o ne öyle eşiniz yapsın işleri madem öyle

Eşinize iyi bir ders lazım.
7 kişi nasıl yatılı kalabilir ki bu kadar?
Ben olsam yemekle falan ugrasmam,söylerim dışardan,paraya falan acımam yani,eşimde o zaman anlar belki. Çocuk durmadı,yapamadim der geçerim.
Ayıp yani giderken uğra,dönerken uğra çok anlamsız. Gelenlerde iyi yüzsüzmüş,normal olsalar bu kadar kalabalık şekilde iki kez kalmaya gelmezler

sorun onların soyadı malesef herşeyi insanın yüzün e pat diye söyleyenlerden yemeği beğenmese güzel değil derler ve en az 1 hafta belki dahada fazla uçak biletleri alındı gidiş dönüş o yüzden imkanı yok erken gitmezler ve onlar geldiğinde kesintisiz her akşam 15 kişi oluyoruz ya yemek kahve cay toplaması hep benim üstümde düşündükçe daral geliyor

senden konu sahibinin yaptığı taktiği uygula, 1 hafta dolmadan kaçarlar

senden konu sahibinin yaptığı taktiği uygula, 1 hafta dolmadan kaçarlar
Kaçmazlar emin ol ama bir parça yapmaya calısıcam ya yatılı misafir çok zor ve bu gelenler boğazına çok düşkün hergun ne yedircem ben onlara beğenmezlerse yüzüme güzel değil derler bahçeye evde giydikleri terliklerle çıkıp içeri girerler tuvalet banyo hak getire sabah kahvaltı hazırlarım 8 de kalkıp sonra sırayla duşa ıslak havlular saçlar banyoda giyinip çıkıyorlar bütün is başıma kalıyor temizlik çamaşır bulaşık bende hep bide akşam yemeği derdi hazıra konuyorlar toplamaya bile zor yardım ediyorlar ve gelenler 50 yaşında ama kendi evlerinde herşeyi yaparlar diye kocası yüzüme sibel yengene is yaptırma evde çok yoruldu dinlensin tatil yapsın burda der

sizde rahat ettirmeyin. hizmet etmeyin az gezip az yesinler de kendilerine hizmetçi tutsunlar bi sefer olsa göz yumulur ama süregelen bişeyse dişinizi gösterin o ne öyle eşiniz yapsın işleri madem öyle
Öyle yaptım ,bu defa çok rahat ettirmeyip kosturmadim arkalarindan,pek memnun kalmamislar,.

2,5- 3 yıllık evliyim,en başından beri boyleydiler, halden hiç anlamazlar. Esimde o şekilde yetiştirildiği için ne zaman rahatsız olsam beni suclardi ki hala da öyle yapıyor.Bu kez biraz daha belli ettim rengini,bu gelenler anladılar rahatsız olduğumu ,artık darısı başka gelenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…