- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
Şimdi aklıma geldi de yine sinirlerim zipladi,
biri de bugün benim mis gibi tereyagimi beğenmedi de bu köyün yağı değil dimi kokusu bı değişik geldi dedi, normalde ben buna hayatta umursayip cevap vermem olabilir der gecistirirdim ama bugün öyle olmadi her aklıma geleni söyledim ,her hafta köyden birisi geliyor ama gelenlerden birisi de al şu da köy yağı köy peyniri demiyor,Ankara da bu kadarını bulabildim dedim.
Tabi ki kocam da hemen evet Buradakilerin tadı tuzu olmuyor hiç yaylada yapılana benzer mı hala falan dedi ,ortamı yumuşatıyor kendince ..
Çok sağolun,Gerçekten katlanılacak bir yanı kalmamış. Senede 1 olur 2 olur hadi eyvallah dersin. Buyuk dersin yol uzun dersin vsvs idare edersin. Ama her ay 2 haftada bir bu nedir yahu? Bu insanlar her ay nasıl onca yolu gidiyor. Nasil canları istiyor. Acaba işleri güçleri yok mu?
Vallahi üzüldüm size. Allah kolaylık versin.
Vee bence bundan sonraki misafir gelisinde esiniz evde degiliz desin yada sen ac telefonu evde degiliz de.
Yani bu insanlara kapınızı aćmayın gerekirse gercekten 1 2 gun annenize falan gidin. Yeter ki gelmesinler.. Rahat ettikleri icin geliyorlarmış madem. Sizde rahat ettirmeyin.
Ayrıca gelip yardim etmeyen genc kadinlara uyuz oluyoruummmm.
Tabi canım daha neler neler..Bide begenmıyorlar he
DiyemeSnki.. Zten bızım ıyı nıyetımız yuzunden tüm olanlar. Dört dörtlük yemek hazr gderlermı hıc.. Otel sanki ewımız. Aman ben artk evde yokumTabi canım daha neler neler..
Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş demem lazımdı ama o an aklıma gelmedi iste
Şimdi aklıma geldi de yine sinirlerim zipladi,
biri de bugün benim mis gibi tereyagimi beğenmedi de bu köyün yağı değil dimi kokusu bı değişik geldi dedi, normalde ben buna hayatta umursayip cevap vermem olabilir der gecistirirdim ama bugün öyle olmadi her aklıma geleni söyledim ,her hafta köyden birisi geliyor ama gelenlerden birisi de al şu da köy yağı köy peyniri demiyor,Ankara da bu kadarını bulabildim dedim.
Tabi ki kocam da hemen evet Buradakilerin tadı tuzu olmuyor hiç yaylada yapılana benzer mı hala falan dedi ,ortamı yumuşatıyor kendince ..
Evet aynen ciddi olduğumu , soyledigimin lafta kalmadigini gormesi gerekli.Madem bu konusmalar zaten oldu. O zaman bu tehdit işe yarayabilir. Yine aynı şey olursa bebeğini de alıp gidersin. Nasil olsa geri getirecek seni o eve. En azından ne kadar ciddi olduğunu anlasın.
Keşke keske, o an gelmedi aklıma ilk geleni söyleyiverdim."Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş halacım yine de ben bunu yemem diyorsaniz gelirken en hasından getirin de birlikte yiyelim bari." deseydin keske.
Aynen,sen öyle çözmezsen,ben böyle çözerim de...Zaten normal akli melekelere sahip bir insan,kimseyi,ev sahibini,komşusunu vs bıktırmaz,o tepkileri kendisine yaptırmaz.Ve gider ayak yaptıkları şeyler de iyi olmuş,vicdan yapacak bir şey bırakmamışlar ev sahibine...Tebrik ederim canım. Eşinin böyle birşeye ihtiyacı vardı. Affedersin ama kudursun dursun sen hiç tepki verme. Sakince konuş. Sakın karı koca kavgasına dönüşmesine izin verme. Onlar gelip gitmedikçe sen huzurlu mutlu oldukça dank eder kafasına.
bir miktarını bir kaç gün önce yatirmislar hesabimiza,kalanını da vereceklerini söylüyorlar . Ama o gün bugündür paragöz ve cimri diye lanse ediliyoruz herkese.Eski konunuzda eşiniz tarafından verilen bir para vardı anne babasına, onu geri alabildiniz mi yoksa üzerine mi yattılar, merak ettim..
Herkes sizin kadar düşünceli olamıyor maalesef ,çocuk görmeye bile bana bu şekilde gelip gitti akrabaları.eşin onları almaya giderken sen de bir taksi çağır ve ailene ya da gidebileceğin bir yere git. hadi yılda bir falan olsa ya da 1 gün ziyaret edip geçseler neyse de bunların ki saçmalık yani. ben çocuklu kadına çaya gitmeye bile utanırım. görümcem aylardır çağırıyor sırf 2 bebeği var diye bekletiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?