yolun sonuna mı geldik :(

bak canım işe gidip gelirken iş arkadaşıyla gidip gelebilir belki masraf yapmak istemiyordur benzin için..

Ama rahatsızlığını dile getirebilirdin, hayatım sen onun arabasıyla gidip geliyorsun ama ben bundan rahatsız oluyorum ablanın izni bitene kadar kendi arabanla gidip gelsen olmaz mı?, diyebilirdin..

Direkt boşanmayı öne sürmüşsün bu çok yanlış...

Asla o kadınla da konuşmaya falan gitme çok yanlış olur..

Şunu da söleyim, bizim şirkette servis yok ulaşım ozr olduğu için başkalarının arabasıyla gdip gelen evli yada bekar insan çok asla bu niyetle kmse düşünmez...

yani bu senin hüsnü kuruntun gibi geldi bana.....

seni sevmemesini de anlayabilirim fakat 2 tane kız çocuğunu düşünmemesinin hiçbir mantıklı açıklaması yok. canım yazdıklarından belli aklı başında bi kadınsın. o kadını arama. boşanmadan önce de eşinle iyice otur konuş tekrar. 2 çocuk babasız mı büyüyecek? bu kadar kolay mı? hele de kız çocuğu, babaya ayrı bi düşkün olur.

cnm kesinlikle aralarında bişi yoktur emin ol. samimi oldukları için ilk kız gelmiştir hoşgeldine. ama arabayla gitmeyi bırakmaları doğru olur

kusura bakmayın ama sizin yolun sonuna gelmeniz , kuzenininzle ilgili size o çirkin sözü dediği günmüş..

ben hala eşinizin bayanla ilgili samimiyetinin iş arkadaşlığından ötede olmadığını düşünüyorum

ama sizinde eşinizle tüm bağınızın koptuğunu

ayyy varya bı arkadasımın olayı uzerıne bu tavsıyen ccuk dıye oturmus...kendısı android samsung s kullanıyor.ayarlardan mı gırıcek.kusura bakma soru yagmuruna tuttum cnm senı ...bende ogreneyım ılerde neme lazım

cnm ben ettim onlarda bana ettii bizim iş yerinde herkes birbirinin kıyafetine eder iltifat

eşin senin seçimlerinin güzel olduğunu vurgulamak istemiş

yaaa bu eşler bazen konuşurken pot kırıyor. benim eşim dün bir film anlatıyor ;oğlan bir bakmış kız çok güzel şöyle beğenmiş böyleymiş kız bildiğin afet hemen evlencem diyor dedi . yani afet demese anlamayacakmıymıydım filmdeki kızın güzel olduğunu . yani kızmakta haksızmıyım bilemedim

Fatoş hikayeni okurken aklıma hemen
İsabel Gillies'in Aşk Biterse
kitabı geldi, adına üzüldüm, dilerim her şey güzel olur senin için...
bu kitabı mutlaka okumanı tavsiye ediyorum, yazarın gerçek hikayesi, sana yol göstereceğini düşünüyorum
lütfen dikkate al... hoşçakal

öncelikle konunuzu okurken kalbime bir şey oturdu durumunuza çok üzüldüm bence eşiniz blöf yapıyor sizin eski halinizi istiyor siz de ona blöf yapın boşanalım diyin açın davayı o zaman size geri dönücektir

Bu kadın son nokta olmuş zaten problemler varmış evliliğinizde.
Ben olsam asla izin vermezdim o kadınla işe gitmesine. Beni her gün bir erkek işe götürse ne yaparsın deyin.
Ama dediğim gibi bu en son konu. Cinsel problemler de varmış. Kıskançlığı fazla uzatmadan diğer problemlere odaklanın kurtarılabilecek gibiyse evliliğinizi kurtarın.

Okuduklarıma gerçekten çok ama çok üzüldüm ben boşanma olaylarına hiç mi hiç sıcak bakamıyorum nedense benim anne babam 60 yaşında dahi boşanmak istediklerinde bunu kabullenemedim ki küçücük çocuklar nasıl kabullenebilir bilemiyorum.Boşanma raddesine nasıl geldiniz bu kadar anlamış değilim ama 2,5 ay gibi bir zamanda gerçekten çok uzun bir zaman hele ki erkek cinsi için.Ben eşinizle bu konuyu konuşmanızdan tarafım karşı tarafla görüşmekten çok olumlu sonuç alacağınızı zannetmiyorum zira sizin gibi ince düşünen biri değilse halinizden hiç anlamayacaktır.Öncelikle konuyu eşinizle konuşun derim bu kadar zamandır soğukluğunun sebebini sormak hakkınızdır diye düşünüyorum aynı evde iki yabancı gibi olmanız gerçekten çok üzüntü verici bir durum.Rabbim yardımcınız olsun gönlünüzü ferah tutun ve dua edin

bayanla aralarında bişey olduğunu düşünmüyorum.
eşiniz belki platonik takılıyordur ya da iş yerinde çalışan bayanları
görünce farklı bir eş profili oluşturmuştur kendine.
farklı arayışlar içinde olabilir,
soğumasının nedeni olarak bu aklıma geliyor.

Bende o kadını aramanizin mantıklı olmadığını düşünüyorum kocaniz duygusal birseyler hissetse bile somut şeyler yok ortada arabayla birlikte gitmeleri bir kanıt olamaz he sen biryerde onları arabada yakalasan başka ama hergün gözünün önünde arabayla eşini alması aldatmaya somut bir örnek olamaz bence en fazla gereksiz samimi bir iş arkadaşlığı olarak algılanır yani bunu sen dava vs açtığında karşıdan algılanacak durum olarak söylüyorum.o kadının o kadar aptal olacağını sanmıyorum böyle birşeyi kabullenir mi? Bana iftira atıyorlar diye ortalığı ayağa kaldirabilir hele ki gerçekten niyeti temizse daha oteyede gidebilir. Sen kocana söyle madem rahatsizsin gelmesin benle diyebilir daha da cirkinlesebilir kendi kocasının duyma ihtimalini göze alarak ulu orta böyle bişey yapacağını sanmam sen haksız konuma dusersin bence odaklanman gereken farklı sorunlar var ve bunu esinle cozmelisin

Fatoş Hanım, konunuzu bulandırdık, kusura bakmayın

Kendisinin değil, karşısındakinin telefonun ayarlarını değiştirecek handsfree özelliğini açarak (evet, ayarlarda vardır) sonrasında da telefona gelen tüm aramalar telefona dokunmaya gerek kalmadan açılıyor zaten. Ama o an o kişi telefona bakıyorsa, ne bileyim telefonu cebinde değil çantasında taşıyorsa vs. işe yaramaz

Canim lutfen fevri davranma bende esimi kiskaniyorum esimin isyeri kadin dolu kimi güzel kimi cirkin hem bunun guzellikle cirkinlikle alakasi yok lutfen bosanmayi sil aklindan bende bosandim ve eski kocamla tekrar evlendim cocuguma ondan baskasi babalik yapamaz diye dusundum sevgide var tabi aramizda keske bosanalim demesydin sabretseydin biraz o nasil olsa sana yakinlasacakti baksana cocugun olsun diye nelere katlanmissin bence dur biraz olmayacak olursa ozaman git adliyeye cocuklarini dusun kardesim Rabbim yardimcin olsun dua et haaa bide Allah kocalarimizi azdiran kadinlari kahretsin

kadını aramayın ya ne münasebet der sizin durduk yere kıskandığınızı söyler ki bu iş sizin paranoyak, hasta ruhlu vs olmanıza kadar gidebilir ya da çirkefleşir olanları kabul edip bir de üste çıkar hakaret küfür bile duyabilirsiniz. olgunlukla bir cevap alacağınızı sanmam.

ayrıca düşünüyorum belki de kadınla alakası bile yok sizin eşiniz kendince kadına hayranlık besliyor da olabilir kadın belki iyi niyetle götürüp getiriyordur eşinizi...

vereceği nafakayı belirlemek de kendi elinde değil beyefendinin hiç kusura bakmasın eşek gibi bakacak size de çocuklara da hatta evin arabanın yarısını da isteyin dava açarsanız.

ama bence bir hışımla dava açmayın söyleyin eşiniz evden ayrılsın bir süre, siz annenizi kardeşinizi falan da çağırabilirsiniz yalnız da kalabilirsiniz ama bir süre kafa dinleyin bakalım ne olacak sizi özleyip pişman olursa ala, yok adamın işine gelirse o zaman açarsınız davayı.

Allah kocalarınızı azdıran kadınları kahrederken kocalarınıza da irade ve ahlak versin biraz hanımefendi. Kimse durup duruken azmaz !

Fatoş Hanım'a boşanma demişssiniz yapıcı ve iyi niyetli bir yorum olduğu açık ama boşanmasın da eşinin kendisine "kuzeninle yatacaksın" "seni sevmiyorum" "şişmansın" "arzulamıyorum" laflarını da yutsun diyorsunuz sanırım.

Kadının hiçbir şeyi olmayabilir gururundan başka.. Onu ayaklar altına almasın yeter.

Neee!!kuzeninlemi yat demiş orayi okumadim eger sadece kiskanclik varsa bosanmasin dedim evlilik Terapistleride yapici konusuyorlar hemen hurra hadi bosanin demiyolar ama isin icinde baska terbiyesizlik ler varsa bilemem tabi haklisiniz adamlar istemese kimse yakinlasamaz ama adamin evli olduğunu bile bile yaklasan ahlaksizlarida goz ardi edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…