- Konu Sahibi fatos hanim
-
eşim beni işyerine götürmek istemez. onca yıllık evliyiz 1-2 kez ancak gitmişimdir, gittiğimde de beni kendi odasında ağırlamaz, başkalarının odasına götürür, kızları falanca abi bi görsün soruyordu diye.. gittiğimde de ilk o kadın geldi benimle tanışmak için. bu olay 1 sene önce falan oldu. hiç art niyet aramadım. kendim de çalıştım bir zamanlar, ben de onca hocanın içindeydim ama hiç bir zaman kimse ile bu denli bir samimiyet kurmadım......
kadını aramayacağım. aslında arayacaktım ama şuan sağlıklı düşünemiyorum o yüzden sizlere sordum..
teşekkür ederim hepinize gecenin bu saatinde sinirimden ölürken el uzattığınız için...
Hatirladigim bi detay daha
X hanim esime demiski
Gomlekleriniz cok güzel siz mi seciyosunuz
Oda esim demis
Calisan arkadaşlarım kac taneniz isyerindeki erkeklerin giyimlerine iltifat ettiniz
Esimin bana bunları anlatmis olmasi da garip
Ben asil bana anlatmadiklarinin merakı içindeyim
bu foruma hep farklı şeyler yazdım bu zamana kadar. bunu yazacağım aklıma gelmezdi..
10 yıllık evliyim. 4 yaşında iki kızım var. eşimle tanıştırılarak evlendik. onun etrafımdakilerden farklı birisi olduğunu düşünmüştüm....
yaşadığım rahatsızlıklar geçirdiğim ameliyatlar, kortizon tedavileri, bebek için aşılamalar ve tüp bebek tedavilerinde kg aldım. öyle çok aşırı kg lu da değilim aslında ve bence sorun kg da değil onu biliyorum. 40 beden giyiyorum. elim yüzüm düzgün, konuşmam iyi, insanlarla ilişkilerim hep iyidir, kimse ile bir kavgam problemim yoktur.
son 6 aydır evliğiliğimizde çatırdamalar var, ne kadar konuşmak istesem de konuşup çözdüğümü zannetsem de iki gün sonra herşey üzerime yıkılıyor...
ve herşeye tuz biber olan olayı anlatıyorum...
eşim kamuda çalışıyor, işyerinde bayan mimarlar, mühendisler var. işyerine hep ablasının aracı ile birlikte gidiyorlardı bu zamana kadar. ablası yıllık izine ayrıldı. geçtiğimiz cuma günü eşim bana dedi ki 1 ay boyunca beni X hanım götürüp getirecek.
X hanım eşimden 2 yaş büyük, evli bir kadın. pazartesiden bugüne kadar onunla gitti geldi işe, sabah 7,30 gibi arıyor eşimi evin önünden alıyor, sonra işe gidiyorlar, ben pencereden bakıp kalıyorum.. 4 gündür neden tepki vermedim bu olaya bilmiyorum inanın. Bugün evde akşam yemeğinde X hanımın adı 3 kez geçince bende şarteller attı. konuşmalarından anlıyorum ki eşim X hanımla işyerinde tüm gün yan yana ve tüm gün sohbet ediyorlar
eşimin maddi durumu başkalarının arabası ile gidip gelecek kadar kötü değil. hatta hiç kötü değil gayet iyi. kendi aracı var, evi var, borcu yok hiç bir yere, işyerinin servisi var, oda olmadı dolmuşu var tramvayı var...... neden bu kadınla gidiyor işe.
bu olayı ben abartıyor muyum sizce?
cinsel anlamda da problemlerimiz var. bana dokunmuyor. 2,5 ay boyunca dokunmadı hep ben atıyorum ilk adımı, çoğu kez uykum var, film izliyorum diye red ediliyorum...... o kadına aşık olduğunu düşünüyorum eşiminbunu yazmak ne acı (((
yarın X hanımı arayıp, bu durumun yakışık alıp almadığını, aynı hareketi kendi eşinin yaptığında normal karşılayıp karşılamayacağını soracağım. sizce sormalı mıyım?
dedim ki eşime yarın öğleden sonra gel, adliyeye gideceğim dava açacağım dedim. tamam gelirim dedi, davayı ben açamam sen aç ben uğraşamam dedi... Dul kadına kimse iyi gözle bakmazmış, çocuklara aylık 300 tl den fazla nafaka vermezmiş... bana bunları söyledi ve zıbardı......
kimseyle konuşulacak bir konu değil, ve o kadar garip bir durumdayım ki ben hiç bunu hak edecek birşey yapmadım((
okuduğunuz için ve yazacağınız cevaplar için şimdiden teşekkürler.
ayyy varya bı arkadasımın olayı uzerıne bu tavsıyen ccuk dıye oturmus...kendısı android samsung s kullanıyor.ayarlardan mı gırıcek.kusura bakma soru yagmuruna tuttum cnm senı ...bende ogreneyım ılerde neme lazım
Canim lutfen fevri davranma bende esimi kiskaniyorum esimin isyeri kadin dolu kimi güzel kimi cirkin hem bunun guzellikle cirkinlikle alakasi yok lutfen bosanmayi sil aklindan bende bosandim ve eski kocamla tekrar evlendim cocuguma ondan baskasi babalik yapamaz diye dusundum sevgide var tabi aramizda keske bosanalim demesydin sabretseydin biraz o nasil olsa sana yakinlasacakti baksana cocugun olsun diye nelere katlanmissin bence dur biraz olmayacak olursa ozaman git adliyeye cocuklarini dusun kardesim Rabbim yardimcin olsun dua et haaa bide Allah kocalarimizi azdiran kadinlari kahretsinbu foruma hep farklı şeyler yazdım bu zamana kadar. bunu yazacağım aklıma gelmezdi..
10 yıllık evliyim. 4 yaşında iki kızım var. eşimle tanıştırılarak evlendik. onun etrafımdakilerden farklı birisi olduğunu düşünmüştüm....
yaşadığım rahatsızlıklar geçirdiğim ameliyatlar, kortizon tedavileri, bebek için aşılamalar ve tüp bebek tedavilerinde kg aldım. öyle çok aşırı kg lu da değilim aslında ve bence sorun kg da değil onu biliyorum. 40 beden giyiyorum. elim yüzüm düzgün, konuşmam iyi, insanlarla ilişkilerim hep iyidir, kimse ile bir kavgam problemim yoktur.
son 6 aydır evliğiliğimizde çatırdamalar var, ne kadar konuşmak istesem de konuşup çözdüğümü zannetsem de iki gün sonra herşey üzerime yıkılıyor...
ve herşeye tuz biber olan olayı anlatıyorum...
eşim kamuda çalışıyor, işyerinde bayan mimarlar, mühendisler var. işyerine hep ablasının aracı ile birlikte gidiyorlardı bu zamana kadar. ablası yıllık izine ayrıldı. geçtiğimiz cuma günü eşim bana dedi ki 1 ay boyunca beni X hanım götürüp getirecek.
X hanım eşimden 2 yaş büyük, evli bir kadın. pazartesiden bugüne kadar onunla gitti geldi işe, sabah 7,30 gibi arıyor eşimi evin önünden alıyor, sonra işe gidiyorlar, ben pencereden bakıp kalıyorum.. 4 gündür neden tepki vermedim bu olaya bilmiyorum inanın. Bugün evde akşam yemeğinde X hanımın adı 3 kez geçince bende şarteller attı. konuşmalarından anlıyorum ki eşim X hanımla işyerinde tüm gün yan yana ve tüm gün sohbet ediyorlar
eşimin maddi durumu başkalarının arabası ile gidip gelecek kadar kötü değil. hatta hiç kötü değil gayet iyi. kendi aracı var, evi var, borcu yok hiç bir yere, işyerinin servisi var, oda olmadı dolmuşu var tramvayı var...... neden bu kadınla gidiyor işe.
bu olayı ben abartıyor muyum sizce?
cinsel anlamda da problemlerimiz var. bana dokunmuyor. 2,5 ay boyunca dokunmadı hep ben atıyorum ilk adımı, çoğu kez uykum var, film izliyorum diye red ediliyorum...... o kadına aşık olduğunu düşünüyorum eşiminbunu yazmak ne acı (((
yarın X hanımı arayıp, bu durumun yakışık alıp almadığını, aynı hareketi kendi eşinin yaptığında normal karşılayıp karşılamayacağını soracağım. sizce sormalı mıyım?
dedim ki eşime yarın öğleden sonra gel, adliyeye gideceğim dava açacağım dedim. tamam gelirim dedi, davayı ben açamam sen aç ben uğraşamam dedi... Dul kadına kimse iyi gözle bakmazmış, çocuklara aylık 300 tl den fazla nafaka vermezmiş... bana bunları söyledi ve zıbardı......
kimseyle konuşulacak bir konu değil, ve o kadar garip bir durumdayım ki ben hiç bunu hak edecek birşey yapmadım((
okuduğunuz için ve yazacağınız cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Canim lutfen fevri davranma bende esimi kiskaniyorum esimin isyeri kadin dolu kimi güzel kimi cirkin hem bunun guzellikle cirkinlikle alakasi yok lutfen bosanmayi sil aklindan bende bosandim ve eski kocamla tekrar evlendim cocuguma ondan baskasi babalik yapamaz diye dusundum sevgide var tabi aramizda keske bosanalim demesydin sabretseydin biraz o nasil olsa sana yakinlasacakti baksana cocugun olsun diye nelere katlanmissin bence dur biraz olmayacak olursa ozaman git adliyeye cocuklarini dusun kardesim Rabbim yardimcin olsun dua et haaa bide Allah kocalarimizi azdiran kadinlari kahretsin
Neee!!kuzeninlemi yat demiş orayi okumadim eger sadece kiskanclik varsa bosanmasin dedim evlilik Terapistleride yapici konusuyorlar hemen hurra hadi bosanin demiyolar ama isin icinde baska terbiyesizlik ler varsa bilemem tabi haklisiniz adamlar istemese kimse yakinlasamaz ama adamin evli olduğunu bile bile yaklasan ahlaksizlarida goz ardi edememAllah kocalarınızı azdıran kadınları kahrederken kocalarınıza da irade ve ahlak versin biraz hanımefendi. Kimse durup duruken azmaz kişide ahlak olsun biraz!
Fatoş Hanım'a boşanma demişssiniz yapıcı ve iyi niyetli bir yorum olduğu açık ama boşanmasın da eşinin kendisine "kuzeninle yatacaksın" "seni sevmiyorum" "şişmansın" "arzulamıyorum" laflarını da yutsun diyorsunuz sanırım.
Kadının hiçbir şeyi olmayabilir gururundan başka.. Onu ayaklar altına almasın yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?