yolun sonuna mı geldik :(

Şimdi ise gitti.oglen gelmesini söyledim. Gelmezse kendim çocuklarin elinden tutup gideceğim adliyeye. Hic uyumadim bu sorunu cozene kadar uyku yok bana.

Kadini aramiycam
Benim dirdirimdan sikilip, mimar hanimin çocuklarınin okul taksitlerine, rimeline kadar gitmis Sohbetleri. .
Benim kendimde yapacagim degisiklik uc bes kg vermek olur ben zaten kendime bakıyorum. Adam olsaydı gorurdu....

Kadini aramiycam
Benim dirdirimdan sikilip, mimar hanimin çocuklarınin okul taksitlerine, rimeline kadar gitmis Sohbetleri. .
Benim kendimde yapacagim degisiklik uc bes kg vermek olur ben zaten kendime bakıyorum. Adam olsaydı gorurdu....
Canim ya ben butun konuyu simdi okudum. Cok uzuldum eger boşanmaya niyetliyseniz öncelikle ise girin ve kenara biraz para ayırın. Ve biraz bekleyin O'dan tszminat koparacak somut deliller Bul dönümü bile al o nankörün

2001 den bu yana tanisiyorlar. Tanisiklikliklari yeni degil. Aralarında ben bu zamana kadar ne gecti neler konuştular bilmiyorum. Iste olan herseyi anlatmaz esim bana. Ayni kurum bünyesinde sekiz yil calismis olmama rağmen sayili gittim onun is yerine. Kadinla birlikte çalıştılar proje cizdiler.bunca zaman aralarında ne gecti bilmeme imkan yok.
Kadınlar hisseder. Ve ben esimde son zamanlarda ki degisikligi normal bulmuyorum.
Ve bi kadin neden is yerine gelmek icin her türlü imkana sahip bi adami sabahin korunde arayip neden evinden alir. Hic dusunmez mi bunun yanlış mi dogru mu olup olmayacağını. ..

Pire için yorgan yakmışsınız derdim başkası olsa ama tüm mesajlarınızı okudum çok aklı başında ve mantıklı bir kadın resmi çizdiniz bana. Eşiniz o kadına aşık olmayabilir belki gereğinden fazla bir samimiyettir diyebilirdim ama sizin kilonuzu eleştirmesi, sizi beğenmemesi, size dokunmaması...... Bunlar kötü sinyaller. Nafaka konusu da çok çirkin. Bu adam sizi sevmekten vazgeçmiş o işteki kadın ya da başkası... Boşanın görsün hanyayı konyayı. Sizi mumla arar.

O kadinikn dusuncesizligi ozaman,keşke bosanmayi dile getirmeseydiniz hemen

Cnm üzülme ama benim hissettiğim aranizdakiler bitmiş sanirsam bu noktaya gelmiş evlilikler ya bitiyor yada Allah korusun büyük travmalar yasaniyor (cocugun hastalanmasi,birinin vefati falan)ve adam bu durumda birakip gidemem deyip kaliyor ama eskiye çokta dönüş olmuyor
Direk boşanmadan önce bi sure ayri yasayin bakalim o sizsiz çocuklar olmadan yapabiliyordu eğer yine soğuk duruşuna dvm ederse artik yapacak bise yok

Şimdi ise gitti.oglen gelmesini söyledim. Gelmezse kendim çocuklarin elinden tutup gideceğim adliyeye. Hic uyumadim bu sorunu cozene kadar uyku yok bana.
Kendinize o böyle yaparsa ya da yapmazsa diye şartlamalar koymayın. Duygusal olarak hazır olmadığınız bir adım atmayın. Çok boşanmak istiyorsa kendisi ayarlasın herseyı, siz duygusal olarak bu kadar yıpranmışken niye bütün yükleri üzer

Sabah tekrardan sordum nerden cikti seni evinden alma olayi, ne ara bu kadar samimi oldunuz dedim. Her gün kadin bizim evin önünden gecermis.bizim evin onu sokak yahu. Ise gidilen yol farkli.Neden bizim evin önünden geciyo. Iste buna sormus kimin arabasi ile geliyorsun. Ablamla demis. Izne ayrildi demis. Ben alayim istersen seni demis. Off iyi şeyler düşünemiyorum. ...

Belki o kadına yada başka kadinlara ilgi vardır ama bu hemen seni boşayip onları alacak kadar ilerlememistir sadece hayranlıktir yoksa boşanmaya çok meraklı olurdu sanada blöf yapıyor yoksa boşanmaya ikna ederdi seni sadece canın acısın diye böyle konuşuyordur.benim anlamadıgim bu evli kadınlar nasıl başka adamların arabasına biner yada alır çok ayıp

Sabah tekrardan sordum nerden cikti seni evinden alma olayi, ne ara bu kadar samimi oldunuz dedim. Her gün kadin bizim evin önünden gecermis.bizim evin onu sokak yahu. Ise gidilen yol farkli.Neden bizim evin önünden geciyo. Iste buna sormus kimin arabasi ile geliyorsun. Ablamla demis. Izne ayrilacak demis. Ben alayim istersen seni demis. Off iyi şeyler düşünemiyorum. ...

böyle tepki verdıgıne gore hemen gelirim demsıne bakılırsa benım fıkrım esınız hoslanıyor olabılır kı yıne benım fıkrıme ve aıle yapıma gore ters durum evlı baska bır bayanla her sabah işe bayanın arabası ıle bırlıkte gıdılmesı...ki dırek nafaka olayın falanda gırmıs ne acı sozler bunlar bır kadın bunları haketmek ıcın ne yapmıs olmalı durumunuz cok zor yanı yasadıgınızı bır sız bılırsınız...ben olsam fevrı davranıp kadınla konusurum kendımı ıyı tanıyorum..yakarım ortalıgı...ama esınızle konusun bi sıkıntın ne senın de cınsel prolemını soyle neden gerı duruyosun neden bır anda gelırım dedın ben sen gel dıye demedım duymak ıstedıgım sey bunlar degıl 10 yıllık evlıyız neden bunlar oluyor de

Benim derdim beni boşamasi degil
Zaten onu bosamak isteyen benim
Bana anlatmadigi seyler var bence.bunlar baya bi samimi olmuslar.
Kimse kusura bakmasin ama bi kadin bi adama telefonu verip sabahin koru arayip, ben geldim asagidayim bekliyorum gibi seyler söylüyor. Ve benden bu olaylara seyirci kalmam bekleniyor. Yillarca herseye tek basina gogus geren mücadele eden benim.bunlari hak edecek ne yaptim ben.. saatlerdir agliyorum. Dilerim Rabbim esim olacak adamdanda, o kadindanda gozyaslarimin hesabını sorsun....

Allah yardımcınız olsun, konuyla ilgili bir yorumum yok ama şunu söylemeden geçmek istemedim. Sevgi kiloya, boya, güzelliğe, makyaja vs. bakmaz. Neden manken gibi kadınların sevilip, kilolu, bakımsız vb. kadınların aldatılacağı yönünde bir inanca sahibiz anlamıyorum. Öyle olsa köy yerinde şalvarıyla, uzun donuyla, sabahtan akşama kadar tarlada çalışan kadınların kocaları onları hiç sevmiyor, cinsel yönden uzak duruyor olurdu. Bir çok tanıdığım var çok kilolu olan ve sevilen. Ya da çok güzel ve bakımlı bir arkadaşım var, hala yalnız. Sonuç olarak şunu diyorum, bir adamın karaktersizliğinin sebebi kadının dış görünüşü değildir, olamaz.

o bunu yapar ya da yapmazsa diye adimlar atmayin. duygusal olarak hazir oldugunuzu hissedin ilk once. hem siz niye her yuku uzerinize aliyorsunuz? birseyleri yoluna koymak istemeyen, evliligini bu noktaya tasiyan o olduguna gore birakin elini tasin altina koysun. islemleri kendi halletsin cok istiyorsa...

Inanin ben de kendimi zor tutuyorum aramamak icin.
Belki suan ona kosmus birlikte cay iciyolardir kim bilir
Ben de tum gün evde çocuklarıma iyi bi anne olucam.o isi yetistiricem bunda mukemmel olucam diye onca zaman didinmis durmusum....

kendi arabası varken neden başkaları ile gitmek ..

Inanin ben de kendimi zor tutuyorum aramamak icin.
Belki suan ona kosmus birlikte cay iciyolardir kim bilir
Ben de tum gün evde çocuklarıma iyi bi anne olucam.o isi yetistiricem bunda mukemmel olucam diye onca zaman didinmis durmusum....
cok üzüldüm gercekten cok zor bır durum Allah yardımcınız olsun ..Allahım eslerımızı sasırtmasın dogru yola ıletsın..

Kesinlikle katılıyorum
Hani bu tip olaylarda kadina bulunur suc
Bemde detaylari o yüzden yazdim
Seven insan her hali ile sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…