- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
- Konu Sahibi fatos hanim
-
Kadini aramiycam
Benim dirdirimdan sikilip, mimar hanimin çocuklarınin okul taksitlerine, rimeline kadar gitmis Sohbetleri. .
Benim kendimde yapacagim degisiklik uc bes kg vermek olur ben zaten kendime bakıyorum. Adam olsaydı gorurdu....
Canim ya ben butun konuyu simdi okudum. Cok uzuldumKadini aramiycam
Benim dirdirimdan sikilip, mimar hanimin çocuklarınin okul taksitlerine, rimeline kadar gitmis Sohbetleri. .
Benim kendimde yapacagim degisiklik uc bes kg vermek olur ben zaten kendime bakıyorum. Adam olsaydı gorurdu....
2001 den bu yana tanisiyorlar. Tanisiklikliklari yeni degil. Aralarında ben bu zamana kadar ne gecti neler konuştular bilmiyorum. Iste olan herseyi anlatmaz esim bana. Ayni kurum bünyesinde sekiz yil calismis olmama rağmen sayili gittim onun is yerine. Kadinla birlikte çalıştılar proje cizdiler.bunca zaman aralarında ne gecti bilmeme imkan yok.Ben ilk okudugumda esinizin o ksiye asik olmadigini ama sizin artik duymaktan bikip konusunu açarak ona yönlendirdiğini zi yonlendirdin derken esinizin daha çok düşünmesine sebep olduğunuzu düşündüm acikcasi.o yüzden diyorum birde bayan evli o kadar basit değildir ask olup sizden ayrilmasi iki haftadir ise gittiği bayan için
O kadinikn dusuncesizligi ozaman,keşke bosanmayi dile getirmeseydiniz hemen2001 den bu yana tanisiyorlar. Tanisiklikliklari yeni degil. Aralarında ben bu zamana kadar ne gecti neler konuştular bilmiyorum. Iste olan herseyi anlatmaz esim bana. Ayni kurum bünyesinde sekiz yil calismis olmama rağmen sayili gittim onun is yerine. Kadinla birlikte çalıştılar proje cizdiler.bunca zaman aralarında ne gecti bilmeme imkan yok.
Kadınlar hisseder. Ve ben esimde son zamanlarda ki degisikligi normal bulmuyorum.
Ve bi kadin neden is yerine gelmek icin her türlü imkana sahip bi adami sabahin korunde arayip neden evinden alir. Hic dusunmez mi bunun yanlış mi dogru mu olup olmayacağını. ..
Kendinize o böyle yaparsa ya da yapmazsa diye şartlamalar koymayın. Duygusal olarak hazır olmadığınız bir adım atmayın. Çok boşanmak istiyorsa kendisi ayarlasın herseyı, siz duygusal olarak bu kadar yıpranmışken niye bütün yükleri üzerŞimdi ise gitti.oglen gelmesini söyledim. Gelmezse kendim çocuklarin elinden tutup gideceğim adliyeye. Hic uyumadim bu sorunu cozene kadar uyku yok bana.
böyle tepki verdıgıne gore hemen gelirim demsıne bakılırsa benım fıkrım esınız hoslanıyor olabılır kı yıne benım fıkrıme ve aıle yapıma gore ters durum evlı baska bır bayanla her sabah işe bayanın arabası ıle bırlıkte gıdılmesı...ki dırek nafaka olayın falanda gırmıs ne acı sozler bunlar bır kadın bunları haketmek ıcın ne yapmıs olmalıbu foruma hep farklı şeyler yazdım bu zamana kadar. bunu yazacağım aklıma gelmezdi..
10 yıllık evliyim. 4 yaşında iki kızım var. eşimle tanıştırılarak evlendik. onun etrafımdakilerden farklı birisi olduğunu düşünmüştüm....
yaşadığım rahatsızlıklar geçirdiğim ameliyatlar, kortizon tedavileri, bebek için aşılamalar ve tüp bebek tedavilerinde kg aldım. öyle çok aşırı kg lu da değilim aslında ve bence sorun kg da değil onu biliyorum. 40 beden giyiyorum. elim yüzüm düzgün, konuşmam iyi, insanlarla ilişkilerim hep iyidir, kimse ile bir kavgam problemim yoktur.
son 6 aydır evliğiliğimizde çatırdamalar var, ne kadar konuşmak istesem de konuşup çözdüğümü zannetsem de iki gün sonra herşey üzerime yıkılıyor...
ve herşeye tuz biber olan olayı anlatıyorum...
eşim kamuda çalışıyor, işyerinde bayan mimarlar, mühendisler var. işyerine hep ablasının aracı ile birlikte gidiyorlardı bu zamana kadar. ablası yıllık izine ayrıldı. geçtiğimiz cuma günü eşim bana dedi ki 1 ay boyunca beni X hanım götürüp getirecek.
X hanım eşimden 2 yaş büyük, evli bir kadın. pazartesiden bugüne kadar onunla gitti geldi işe, sabah 7,30 gibi arıyor eşimi evin önünden alıyor, sonra işe gidiyorlar, ben pencereden bakıp kalıyorum.. 4 gündür neden tepki vermedim bu olaya bilmiyorum inanın. Bugün evde akşam yemeğinde X hanımın adı 3 kez geçince bende şarteller attı. konuşmalarından anlıyorum ki eşim X hanımla işyerinde tüm gün yan yana ve tüm gün sohbet ediyorlar
eşimin maddi durumu başkalarının arabası ile gidip gelecek kadar kötü değil. hatta hiç kötü değil gayet iyi. kendi aracı var, evi var, borcu yok hiç bir yere, işyerinin servisi var, oda olmadı dolmuşu var tramvayı var...... neden bu kadınla gidiyor işe.
bu olayı ben abartıyor muyum sizce?
cinsel anlamda da problemlerimiz var. bana dokunmuyor. 2,5 ay boyunca dokunmadı hep ben atıyorum ilk adımı, çoğu kez uykum var, film izliyorum diye red ediliyorum...... o kadına aşık olduğunu düşünüyorum eşiminbunu yazmak ne acı (((
yarın X hanımı arayıp, bu durumun yakışık alıp almadığını, aynı hareketi kendi eşinin yaptığında normal karşılayıp karşılamayacağını soracağım. sizce sormalı mıyım?
dedim ki eşime yarın öğleden sonra gel, adliyeye gideceğim dava açacağım dedim. tamam gelirim dedi, davayı ben açamam sen aç ben uğraşamam dedi... Dul kadına kimse iyi gözle bakmazmış, çocuklara aylık 300 tl den fazla nafaka vermezmiş... bana bunları söyledi ve zıbardı......
kimseyle konuşulacak bir konu değil, ve o kadar garip bir durumdayım ki ben hiç bunu hak edecek birşey yapmadım((
okuduğunuz için ve yazacağınız cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Benim derdim beni boşamasi degilBelki o kadına yada başka kadinlara ilgi vardır ama bu hemen seni boşayip onları alacak kadar ilerlememistir sadece hayranlıktir yoksa boşanmaya çok meraklı olurdu sanada blöf yapıyor yoksa boşanmaya ikna ederdi seni sadece canın acısın diye böyle konuşuyordur.benim anlamadıgim bu evli kadınlar nasıl başka adamların arabasına biner yada alır çok ayıp
o bunu yapar ya da yapmazsa diye adimlar atmayin. duygusal olarak hazir oldugunuzu hissedin ilk once. hem siz niye her yuku uzerinize aliyorsunuz? birseyleri yoluna koymak istemeyen, evliligini bu noktaya tasiyan o olduguna gore birakin elini tasin altina koysun. islemleri kendi halletsin cok istiyorsa...Şimdi ise gitti.oglen gelmesini söyledim. Gelmezse kendim çocuklarin elinden tutup gideceğim adliyeye. Hic uyumadim bu sorunu cozene kadar uyku yok bana.
Inanin ben de kendimi zor tutuyorum aramamak icin.böyle tepki verdıgıne gore hemen gelirim demsıne bakılırsa benım fıkrım esınız hoslanıyor olabılır kı yıne benım fıkrıme ve aıle yapıma gore ters durum evlı baska bır bayanla her sabah işe bayanın arabası ıle bırlıkte gıdılmesı...ki dırek nafaka olayın falanda gırmıs ne acı sozler bunlar bır kadın bunları haketmek ıcın ne yapmıs olmalıdurumunuz cok zor yanı yasadıgınızı bır sız bılırsınız...ben olsam fevrı davranıp kadınla konusurum kendımı ıyı tanıyorum..yakarım ortalıgı...ama esınızle konusun bi sıkıntın ne senın de cınsel prolemını soyle neden gerı duruyosun neden bır anda gelırım dedın ben sen gel dıye demedım duymak ıstedıgım sey bunlar degıl 10 yıllık evlıyız neden bunlar oluyor de
kendi arabası varken neden başkaları ile gitmek ..Benim derdim beni boşamasi degil
Zaten onu bosamak isteyen benim
Bana anlatmadigi seyler var bence.bunlar baya bi samimi olmuslar.
Kimse kusura bakmasin ama bi kadin bi adama telefonu verip sabahin koru arayip, ben geldim asagidayim bekliyorum gibi seyler söylüyor. Ve benden bu olaylara seyirci kalmam bekleniyor. Yillarca herseye tek basina gogus geren mücadele eden benim.bunlari hak edecek ne yaptim ben.. saatlerdir agliyorum. Dilerim Rabbim esim olacak adamdanda, o kadindanda gozyaslarimin hesabını sorsun....
cok üzüldüm gercekten cok zor bır durumInanin ben de kendimi zor tutuyorum aramamak icin.
Belki suan ona kosmus birlikte cay iciyolardir kim bilir
Ben de tum gün evde çocuklarıma iyi bi anne olucam.o isi yetistiricem bunda mukemmel olucam diye onca zaman didinmis durmusum....
Kesinlikle katılıyorumAllah yardımcınız olsun, konuyla ilgili bir yorumum yok ama şunu söylemeden geçmek istemedim. Sevgi kiloya, boya, güzelliğe, makyaja vs. bakmaz. Neden manken gibi kadınların sevilip, kilolu, bakımsız vb. kadınların aldatılacağı yönünde bir inanca sahibiz anlamıyorum. Öyle olsa köy yerinde şalvarıyla, uzun donuyla, sabahtan akşama kadar tarlada çalışan kadınların kocaları onları hiç sevmiyor, cinsel yönden uzak duruyor olurdu. Bir çok tanıdığım var çok kilolu olan ve sevilen. Ya da çok güzel ve bakımlı bir arkadaşım var, hala yalnız. Sonuç olarak şunu diyorum, bir adamın karaktersizliğinin sebebi kadının dış görünüşü değildir, olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?