Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Günaydın güzel dostlar,neşeli birgün geçirmenizi dilerim.
Ben bugün topikte çok az kalabileceğim işlerim var,akşamüzeri geleceğim gibi görünüyor.

Canım benim hoşgeldin,hemen kekini getireyim de hayıt suyuyla nasıl bir lezzet çıkar ortaya bilemiyorum:))))))))))

pil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................26
serpil.................25

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............1
hpt_honey.............2
toplam.................87

canım bilmiyorum ki dur kırmıızları çağırma akiam gizemmi düşünerek okudum sende öyulemi yaptın busecan canım şimdi çıkmalıyım öğlene gel,irimmm

zeytinim tatlı geyik fıkralarımızı müsait olduğunda ekleyelim şimdi kaçıyorum bebbeğim hepinizii öptüm huuzrlu bir gün sevgiş dolu saaatler geçirinn

saçmalama ya tatlım davet edilmemişim ne demek. dn çok ani oldu kimse bir şey anlamadıki. bugnden itibaren davetler başlayacaktı.

kızlar bir gün gelmedim buraya kaçış olmuş..:)
napalım gayri..hayırlısı olsun..öpüyorum hepinizi..
görüşürükk

Hoşgeldin cnm

Yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım ve de üzüldüm,çok yanlış düşündüğün noktalar var.
Şöyle ki;
Biz bu topiği açarken tüm arkadaşların diğer topikten rahatsız olduğunu iddia etmedik.
Kimseyi zorlada çağırmadık ,geç bir saatte topiği açtığımız içinde herkese mesaj gönderemedik,kaldı ki ben çılgın a sana iletmesini söylemiştim.

Diğer nokta kim demiş ki pire için yorgan yıkıldığını,öyle birşey olsa ben bu topiği açma görevini kesinlikle üstlenmem ,hayatta duruşuma aykırı bir davranış olur.
Uzun ve saygı çerçevesinde yapılan gözlemler neticesinde,kimseyi üzmemek ve kırmamak adına bu karar alınmıştır.Diğer türlü düşünülseydi ayrılma sebebi olan o şahıs o topikte yerden yere rahatca vurulabilir,bir şekildede uzaklaştırılabilirdi.O şahıs yüzünden daha önce topikten ayrılan arkadaşlarda sakin ve sessizce gittiler.
Bu arada dipnot benim o şahısla hiçbir diyaloğum yoktur.Sadece uzun süredir insanları yargılayan,aşağılayan ...vs tavırlarından çok rahatsız olmam vardır.

Her ne ise herkes elbette tercih hakkına sahip ,herkes mutlu olduğu yerde kalsın

ya busecan bunu nasıl yapıyorsun ben tek çerçevede böyle herkesin yazısının altına not düşemiyoruım.tek tek yazmak ta zaman alıyor. bir el atıverde öğret şunu bana. mikemmel olur wallaha
önce her konuşanın altında olan MQ var ona tıklıyosun okuduklarını cevap verceklerini sonra cevap yaz geldiğinde hepsi tek tek çıkıyor orda cnm

ayyy ne güzel ya keke ilk hamile sen olsan. zaten en yakın sensin galiba. hadi kızlar hep birlikte pozitif enerji yükleyelim kendimize ve bu enerjimizi gizemin hamile olması için duaya dönüştürelim.

bana neden yok pozitif enerji :gitme:benim de pzt günüm inş gelmezzzz

slm kızlar midem dönüyoo yine
serpoş ben salı günü yumurtlamıştım sanırım ve cumadan başladı benim göğüs ağrılarım
nasıl sızlıyodu inş. seninde hamişlik belirtisidir kuşum
mısra nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…