Günaydın güzel dostlar,neşeli birgün geçirmenizi dilerim.
Ben bugün topikte çok az kalabileceğim işlerim var,akşamüzeri geleceğim gibi görünüyor.
canımmmmmmmm ben geldiiiii herkes kaçmş neyse yarın okursunuz herşeyin hayrlısı böleymiş hakkımızda dielimm ve sadece bu ay deil bütün ay umutlarımızı yitirmicez demi ama gizemcimmm bende reglinin ilk günü biraz üzülür regli bitincede kendimi tazelenmiş yenilenmiş hiseder tekrar umutlaanırım. inşşlh en yakın zamnda gelsin ............mısra güsel kekinden kaldıysa alabilirim ben kahve içmem ama hayt suyu alayım olurmu kuşşşşşşşşş
kumsalım mısram günaydın bend eşimdi tapuya gideceğim öğlen girereim
günaydın canlarımm nasılsınızzz??
ateşim yükselmeye başladı
16. gün 36.00
17 gün 36.00
18 gün 35,9
19 gün 36,1
20 gün 36,1
21 gün 36,00
22 gün 36,2
23 gün 36,2
24 gün 36,2
25gün 36,5
son 3 gün kala regl me regl gelcek ondan mı ısınıyomkı kaydirigubbakcemile3
saçmalama ya tatlım davet edilmemişim ne demek. dn çok ani oldu kimse bir şey anlamadıki. bugnden itibaren davetler başlayacaktı.ben eski topikten çok memnumdun çok keyif alıyordum. hiç bir olumsuzluk da hissetmedim..
e herkes böyle rahat ve mutuysa ne ala
boy keyifler size
iyi aksamlar
şaşkınım sadece
pireye kızıp yorganlar yatak dösekler yakılmıs..
zaten davet de edilmemisim..
kızlar bir gün gelmedim buraya kaçış olmuş..:)
napalım gayri..hayırlısı olsun..öpüyorum hepinizi..
görüşürükk
ben eski topikten çok memnumdun çok keyif alıyordum. hiç bir olumsuzluk da hissetmedim..
e herkes böyle rahat ve mutuysa ne ala
boy keyifler size
iyi aksamlar
şaşkınım sadece
pireye kızıp yorganlar yatak dösekler yakılmıs..
zaten davet de edilmemisim..
önce her konuşanın altında olan MQ var ona tıklıyosun okuduklarını cevap verceklerini sonra cevap yaz geldiğinde hepsi tek tek çıkıyor orda cnmya busecan bunu nasıl yapıyorsun ben tek çerçevede böyle herkesin yazısının altına not düşemiyoruım.tek tek yazmak ta zaman alıyor. bir el atıverde öğret şunu bana. mikemmel olur wallaha
ayyy ne güzel ya keke ilk hamile sen olsan. zaten en yakın sensin galiba. hadi kızlar hep birlikte pozitif enerji yükleyelim kendimize ve bu enerjimizi gizemin hamile olması için duaya dönüştürelim.
busecan, serpil, mısra, kumsal günaydın canlarım
tatlım sana pozitif enerji olmazmı hiç. sanada yollarız o enerjiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?