Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsal günaydın canım. ben kızları karıştırdım galiba ya kusura bakma. hani düşük filan yazdımya dün. allah göstermesin tabiki. kötü bir niyetle yazmadım.
yok canım ne kusuru aşk olsun allah kimseye göstermesin canım ben biliyorum ne demek istediğini opuyorumnanaktan
hg cnm kumsalcım

hoşbulduk canım nasılsın

Kumsalcım hoşgeldin cnm.
Evdeyim halen yorgunluğumu üzerimden atamadım,eşimle kahvaltı yapıp öğleye doğru evden çıkacağız cnm.Diş dr da randevumuz var.

Sen nasılsın?

Kumsalcım hoşgeldin cnm.
Evdeyim halen yorgunluğumu üzerimden atamadım,eşimle kahvaltı yapıp öğleye doğru evden çıkacağız cnm.Diş dr da randevumuz var.

Sen nasılsın?

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür işbaşı yaptık yine işte:)

canım senin iyi bir tatile dinlenmeye ihtiyacın var bence o zaman toparlanırsın
tedavi devam ediyor galiba geçmiş olsun mısracım

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür işbaşı yaptık yine işte:)

canım senin iyi bir tatile dinlenmeye ihtiyacın var bence o zaman toparlanırsın
tedavi devam ediyor galiba geçmiş olsun mısracım

Canım tatil çok zorrrr yaptığım işin koşulları çok ağır özellikle duygusal boyutu.Bu nedenle böyle çokca sarsılıyoruz.

Diş tedavisi eşimin sırayı ona verdim cnm,epeyce zor ve uzun bir tedaviye başladı

Fatoşcum bak bu benim msj ın sol alt köşesinde cevap yaz var gördün mü?

eveeeeeeeeeeeeet gördüm.guclubacismile

fatoşcum mısranın dediği yer toplam sayfa sayısı yazan yer varya onun soluna bak cevap yaz ona tıkalyınca cevaplıyacağın mesajlar çıkıyor

tama galiba kızlar. aman sabah sabah kafayı yiycektim ya. hani muhasebeci olmasan IQ testi yaptıracaktım kendime

günaydın canlarım maşallah hızınıza yetişemiyorum topik dün açıldı maşallah sayfalar dolmuş oku oku bitmiyor Allah muhabbetimizi bozmasın
serpilcim eşekkür ederim canım ben şka yapmıştım zaten öpüyorum seni
mısra iki dilim kek tamam anlaştık bak şincik oldu bu arada gitti benim rejim amaaaan açılışın şerefine olsun o kadar dimi ya:)))
fatosözel ve busecan sizler nasılsınız kızlar
yeni topiğin bütün müdavimleri hepinize merhaba nasılız bugün bakalım

GÜNAYDIN kızlar bende geldimmm...yolun yarısına gelmesekte pek bişey kalmadı sanırım CADIARZU

bi kahvede ben alabilirim topiğinizde hayırlı olur inş. hepimiz için

Canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın?
Açılışın şerefine kek yenir vallahi:))))))))

GÜNAYDIN kızlar bende geldimmm...yolun yarısına gelmesekte pek bişey kalmadı sanırım CADIARZU

bi kahvede ben alabilirim topiğinizde hayırlı olur inş. hepimiz için

Hoşgeldin cnm hemen kahveni hazirliyim.Nasıl içersin?
Biraz kendini tanıtır mısın ?Yaş,iş............vs

kızlar günaydın
hayırdır neden yeni topik?

Günaydın cnm.
Arkadaşların ortak bir sorunu vardı,benimde uzun süredir gözlemleyip tespit ettiğim.
Topik açılsın kararı alındı,bu işide benim yapmamı istediler.
Kısacası bu

kahvem fındıklı 3 ü bi arada olsun başkasını içemem de kaydirigubbakcemile3

kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 5 yıl bitti evleneli hiç korunmadık ilk yıl pek önemsemedikte sonra doktora gittiğimizde eşimde sperm sayısında sorun vardı tüp bebek dediler başka türlü olmaz dendi :gitme:
bir iki bitkisel kür filan uyguladık ama tüp bebk yaptırmadık hiç maddi ve manevi sebeplerden dolayı bi türlü nasip olmadı ...bu yazın sonunda inş. kısmet olurse yaptırmayı düşünüyoruz hayırlısı olsun artık ne diyelim dua edelim inş. birbirimize :Saruboceq:

Ebrar kahven hazır afiyet olsun cnm.

Umarım hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz.
Hangi şehirde yaşıyorsun,yaşın kaç cnm?

Günaydın cnm.
Arkadaşların ortak bir sorunu vardı,benimde uzun süredir gözlemleyip tespit ettiğim.
Topik açılsın kararı alındı,bu işide benim yapmamı istediler.
Kısacası bu

sorunu biliyorum canım, ben bi çözüm bulamamıştım, eferem size :)
hayırlı uğurlu ve huzurlu, stressiz olsun topiğimiz
herkese haber verdiniz mi?
neşecim falan alınmaz di mi bu işe,haberi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…