yok canım ne kusuru aşk olsun allah kimseye göstermesin canım ben biliyorum ne demek istediğini opuyorumnanaktankumsal günaydın canım. ben kızları karıştırdım galiba ya kusura bakma. hani düşük filan yazdımya dün. allah göstermesin tabiki. kötü bir niyetle yazmadım.
hg cnm kumsalcım
yok canım ne kusuru aşk olsun allah kimseye göstermesin canım ben biliyorum ne demek istediğini opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım nasılsın
Kumsalcım hoşgeldin cnm.
Evdeyim halen yorgunluğumu üzerimden atamadım,eşimle kahvaltı yapıp öğleye doğru evden çıkacağız cnm.Diş dr da randevumuz var.
Sen nasılsın?
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür işbaşı yaptık yine işte:)
canım senin iyi bir tatile dinlenmeye ihtiyacın var bence o zaman toparlanırsın
tedavi devam ediyor galiba geçmiş olsun mısracım
Buse neyi bekliyorsun canem?
Fatoşcum bak bu benim msj ın sol alt köşesinde cevap yaz var gördün mü?
fatoşcum mısranın dediği yer toplam sayfa sayısı yazan yer varya onun soluna bak cevap yaz ona tıkalyınca cevaplıyacağın mesajlar çıkıyor
Kumsalcım hoşgeldin cnm.
Evdeyim halen yorgunluğumu üzerimden atamadım,eşimle kahvaltı yapıp öğleye doğru evden çıkacağız cnm.Diş dr da randevumuz var.
bana dişçi demeyin. bebiş için diş olayını en sona attım ama kötümü yaptım ne :enbuyukkk:
Sen nasılsın?
güle güle canımArkadaşlar ben çıkıyorum size iiiiii sohbetler çok öpüyorum
GÜNAYDIN kızlar bende geldimmm...yolun yarısına gelmesekte pek bişey kalmadı sanırım CADIARZU
bi kahvede ben alabilirim topiğinizde hayırlı olur inş. hepimiz için
günaydın canlarım maşallah hızınıza yetişemiyorum topik dün açıldı maşallah sayfalar dolmuş oku oku bitmiyor Allah muhabbetimizi bozmasın
serpilcim eşekkür ederim canım ben şka yapmıştım zaten öpüyorum seni
mısra iki dilim kek tamam anlaştık bak şincik oldu bu arada gitti benim rejim amaaaan açılışın şerefine olsun o kadar dimi ya:)))
fatosözel ve busecan sizler nasılsınız kızlar
yeni topiğin bütün müdavimleri hepinize merhaba nasılız bugün bakalım
GÜNAYDIN kızlar bende geldimmm...yolun yarısına gelmesekte pek bişey kalmadı sanırım CADIARZU
bi kahvede ben alabilirim topiğinizde hayırlı olur inş. hepimiz için
kızlar günaydın
hayırdır neden yeni topik?
Günaydın cnm.
Arkadaşların ortak bir sorunu vardı,benimde uzun süredir gözlemleyip tespit ettiğim.
Topik açılsın kararı alındı,bu işide benim yapmamı istediler.
Kısacası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?