Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

olmuyor herkesin konuşma penceresinin altındaki mo tıklıyorum ama cevap yaz filan gelmiyor busecan benmi anlamadım gülüm yaaaaa

olmuyor herkesin konuşma penceresinin altındaki mo tıklıyorum ama cevap yaz filan gelmiyor busecan benmi anlamadım gülüm yaaaaa

canımcım tüm okuyup istediklerini MQ YA bastıktan sonra en altta cevap yaz geldiğinde hepsi çıkıyor hepsini altına aralık boşluklar bırakarak gelceksin ki senin yazın ayrı görğnsün
ve bir kere bas MQ ya beyaz oluyo ok cnm

yeni topiğiniz hayırlı olsun kızlar ama beni kimse çağırmıyo
istemiyosunuz sanırım bende okur çıkarım artık
umarım hepiniz hamile kalırsınız
kendinize iyi bakın
kızlarrr

Tatlı hamişimiz gereken açıklamayı Serpil yapmış ama ben de yinelemek istedim.
Bugün arzu ettiğimiz arkadaşlara,müsait oldukça çağrı yapacaktık lütfen darılma,yeğenimizide bizden mahrum etme.

Bekliyoruz

Son düzenleme:
Fatoşcum toplu cevaplandırma işini bizde yeni öğrendik.
Bak şimdi mesajları okuyorsun ya cvp vermek isteğin mesajın sağ alt tarafında alıntı yapın yanında MO var,onu bir kez tıkla.
Mesajları okudukça cevap vermek istediklerini MO yu tıklayarak işaretlemeye devam et.
Sonra en son sayfaya gel,son mesajın altında sol tarafta cevap yaz var onu tıkla böylece tüm işaretlediğin mesajları göreceksin.
Her bir mesajın altına cevabını yaz.Hadi deneyelim

Arkadaşlar topiğimizde olmasını istediğiniz arkadaşlara lütfen msj yazın benim zamanım yok birazdan çıkacağım

mısracım dediklerini bir bir yapıyorum am en sol altta cevap yaz diye bir yer yok tatlım onu bulamıyorum. benim bilgisayarda konuşma pencerelerinin altında edt, alıntı yap, mQ hızlı yanıt seçenekleri var. MQ işaretliyorum sende ve diğer arkadaşlarda ama sonra cevap yaz bölümü filan yok. en alttaki mesaj yazma bölümüne geliyorum. normal yazıyor sizlerden alıntı yapmıyor. kafayı yiycemmmmmmmmmmmmmm

canım benim yarın görüşürüz bu gece gizemme sevgi yolluyoruz düşüncelerimizle bebek diliyoruzzzz mucuxxxxxxxxxxx bye
inşallah canım inşallah
Canlar birkaç arkadaşamsj atıp geldim.

Valla Serpil cim benimki sadece bir his bakalım bekleyip göreceğiz.
Karnımın sol tarafında bir şişlik-sertlik batma var
mısracım inşallah hissettiğin gibi bebişin seninledir canımm
yok canım ben hiç öyle bişey yaşamadım rabbim yaşatmasın karıştırdın galiba bitanem
yeni topik uğurlu mu gelicek ne kızlarrrrr
inşallah hepimize uğurlu gelicek hayırlısıyla
Ben bu ayın başında Haziran ayı içersinde 3 hamiş haberi alacağız demiştim inşallah maşallah aminnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah 3 değil 5 olur :)
sağol serpilim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız:Saruboceq:

kızlar size kötü bir haber veriyorum malesefffff geldi kırmızılar...
hadi ya geçmiş olsun canım inşalalh birdahaki aya güzel haberler almak nasip olur
gizecim unutma her ay dahada yaklaşıyorsun bebişine
olabilir serpilcim inşallah güzel haberler alırız canım senden
yeni topiğiniz hayırlı olsun kızlar ama beni kimse çağırmıyo
istemiyosunuz sanırım bende okur çıkarım artık
umarım hepiniz hamile kalırsınız
kendinize iyi bakın
kızlarrr
günaydın canım nasılsın bebişin nasıl
günaydın serpicim nasılsın canım
günaydın canım nasılsın inşallah gelmez kırmızılar
Günaydın güzel dostlar,neşeli birgün geçirmenizi dilerim.
Ben bugün topikte çok az kalabileceğim işlerim var,akşamüzeri geleceğim gibi görünüyor.
günaydın mısracım nasılsın canım
kumsalım mısram günaydın bend eşimdi tapuya gideceğim öğlen girereim
günaydın bitanem tamam canım sana kolay gelsin görüşürz
busecan, serpil, mısra, kumsal günaydın canlarım

günaydın fatoşcumm

kumsal günaydın canım. ben kızları karıştırdım galiba ya kusura bakma. hani düşük filan yazdımya dün. allah göstermesin tabiki. kötü bir niyetle yazmadım.

fatoşcum mısranın dediği yer toplam sayfa sayısı yazan yer varya onun soluna bak cevap yaz ona tıkalyınca cevaplıyacağın mesajlar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…