olmuyor herkesin konuşma penceresinin altındaki mo tıklıyorum ama cevap yaz filan gelmiyor busecan benmi anlamadım gülüm yaaaaa
bakalım şimdi olacakmıtşkler canımcım opuyorumnanaktan
bakalım şimdi olacakmı
deneme
hayır canım benim yine olmadı çünkü ben senin yazının dışında diğer arkadaşlarımızdan da alıntılar yapmaya çalıştım. yanlız seninki geldi.oldu galiba kaydirigubbakcemile3
yeni topiğiniz hayırlı olsun kızlar ama beni kimse çağırmıyo
istemiyosunuz sanırım bende okur çıkarım artık
umarım hepiniz hamile kalırsınız
kendinize iyi bakın
kızlarrr
buse olmuyor aşkım ben wazgeçtim
ben zerdala yazdım az önceArkadaşlar topiğimizde olmasını istediğiniz arkadaşlara lütfen msj yazın benim zamanım yok birazdan çıkacağım
inşallah canım inşallahcanım benim yarın görüşürüz bu gece gizemme sevgi yolluyoruz düşüncelerimizle bebek diliyoruzzzz mucuxxxxxxxxxxx bye
mısracım inşallah hissettiğin gibi bebişin seninledir canımmCanlar birkaç arkadaşamsj atıp geldim.
Valla Serpil cim benimki sadece bir his bakalım bekleyip göreceğiz.
Karnımın sol tarafında bir şişlik-sertlik batma var
yok canım ben hiç öyle bişey yaşamadım rabbim yaşatmasın karıştırdın galiba bitanemkumsal sen geçen ay bebeğini kaybetmiştin değilmi yanlış hatırlamıyorsam. eğer öyleyse düşük yaptıktan sonra ki ay hamile kalma şansı hep çok yüksek derler. hadi bakalım inşallah senin hassasiyetinde ondandır canım ya
inşallah hepimize uğurlu gelicek hayırlısıylayeni topik uğurlu mu gelicek ne kızlarrrrr
aminnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah 3 değil 5 olur :)Ben bu ayın başında Haziran ayı içersinde 3 hamiş haberi alacağız demiştim inşallah maşallah aminnnnnnnnnnnnnn
sağol serpilim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız:Saruboceq:ayyy inşallhh mısracım bu hayıt süper birşey vallhii kızlar tavsiye ederim sakinleştiriyor zaten mısra senin işinde stresli stres gebeliğe engel bu hayıt bunu denegleiyor rabbim inşallhhh
kumsalım inşallh en kısa zamabda hamiş kalırsın
nihal canım listeye adet tarihini yaz yada sen yaz ben listeye ekleyeyim güzel duygusal hasas fıstığım
hadi ya geçmiş olsun canım inşalalh birdahaki aya güzel haberler almak nasip olurkızlar size kötü bir haber veriyorum malesefffff geldi kırmızılar...
olabilir serpilcim inşallah güzel haberler alırız canım sendenkızlar garip birşey var benim sol göğsüm büyüdü ve ağrı var hayıtı kulandığımdan beriilk defa oldu dokunamıyorum bile acıyor bu bir belirtimiidr acaba çünkü 13 de çatladı yumurtam ve ben 13 de gündüz çalıştım
günaydın canım nasılsın bebişin nasılyeni topiğiniz hayırlı olsun kızlar ama beni kimse çağırmıyo
istemiyosunuz sanırım bende okur çıkarım artık
umarım hepiniz hamile kalırsınız
kendinize iyi bakın
kızlarrr
günaydın serpicim nasılsın canımgünaydın fıstıklarrr
çılgınım dün ani bir karala aldık mesajlaşmayı bugüne bırakmıştık vallhi kısa zamanda şaşkın şakın yazmaya başladık o yüzden çılgınım sensiz olurmu o senin heyecanın o senin zeki ve kıvrak zeka ve o olgunluğun o tattalığın beni bağlamıştı benim için çok ama çok değerllsin biz yeni bir oluşum oluşturalım dedik ve burada yeni yol alaım istedik canım hepsi bu
belanayım aşkolsun vallhii çağırma işini beceremedik bugüne bıraktık kızlar mesaj atacalktı ben pek beceremiyorum o yüzden
günaydın canım nasılsın inşallah gelmez kırmızılargünaydın canlarımm nasılsınızzz??
ateşim yükselmeye başladı
16. gün 36.00
17 gün 36.00
18 gün 35,9
19 gün 36,1
20 gün 36,1
21 gün 36,00
22 gün 36,2
23 gün 36,2
24 gün 36,2
25gün 36,5
son 3 gün kala regl me regl gelcek ondan mı ısınıyomkı kaydirigubbakcemile3
günaydın mısracım nasılsın canımGünaydın güzel dostlar,neşeli birgün geçirmenizi dilerim.
Ben bugün topikte çok az kalabileceğim işlerim var,akşamüzeri geleceğim gibi görünüyor.
günaydın bitanem tamam canım sana kolay gelsin görüşürzkumsalım mısram günaydın bend eşimdi tapuya gideceğim öğlen girereim
busecan, serpil, mısra, kumsal günaydın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?