Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

3 hamişşşşşşşşşşşşş geliyor çekilin yoldan

kızlar ben kaçtım. mesai bitti. hepiniz allaha emanet olun. hepinizi öpüyorum.
serpil, mısra, nihal, gizem, kumsal açıksınız diye isminizi yazıyorum sizi seviyorum by
bende öperim şekerim

Ben bu ayın başında Haziran ayı içersinde 3 hamiş haberi alacağız demiştim inşallah maşallah aminnnnnnnnnnnnnn

hadi en az üç olsun bence :))))))

erpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................26
serpil.................21
çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............13
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............1
hpt_honey.............2
Toplam ...............80 bu aysini şerif hurmetine gizemmim müjdelesin bizi sonra sırasıyla tüm prensesler aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar size kötü bir haber veriyorum malesefffff geldi kırmızılar...

hımmmm tatlım canım hayırlsı olsun üzlme diyeceğim ama istresen ağla gizem ben bu yazı kendime ayırdım ama tabiii aklımın bir köşesinde olacak ne olur canım çok üzülme şükürki adet oluyoruz oda bir nimet ama ben senin hamile olmanı istiyordum neysee yaradana asi gelmeyelim

Serpilcim karnım tuhaf şiş ve ağrı var,kaç gündür üşüttüm ondan sanırım dedim ama bugün farklı hissediyorum.
Fazlada ümitlenmiyorum çünkü birkaç ay önce aklınıza gelebilecek her türlü belirti vardı,regl 18 gün geçmişti dr bile hamilesin büyük ihtimalle dedi fosss çıktı.

gizemm olsun biz bu akşam sana mesajlar yolayacağız o mesjalar seni muhakka anne yapıcak everene ne verirsek neyi çağırsak evrende bize onu veriyor sabır sabır sabır ablacım sabırrrrrr

mısra ben bu otlara güveniyorum canım senin olabilr yani ben olabileceğini düşünüyorum içimden öyle bir hiss var umutlarımız körelmesin biz hep umutla bakalım ben bile her ay umutla bakıyorum

Her konuda umutlar olmasa yaŞamın bır anlamı olmaz kuzum olacak bırgÜn vaktını beklıyor yaradan

kızlar garip birşey var benim sol göğsüm büyüdü ve ağrı var hayıtı kulandığımdan beriilk defa oldu dokunamıyorum bile acıyor bu bir belirtimiidr acaba çünkü 13 de çatladı yumurtam ve ben 13 de gündüz çalıştım

teşekkür ederim canlarım şimdi çıkıyorumgerçekten kötüyüm...Allah hayırlısını versin inşallah.biraz çıkıp dolaşacağım...öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…