kızlar ben kaçtım. mesai bitti. hepiniz allaha emanet olun. hepinizi öpüyorum.
serpil, mısra, nihal, gizem, kumsal açıksınız diye isminizi yazıyorum sizi seviyorum by
beklenmeyen adet günlerimiz
mısra......................23 haziran
serpil..................... Kaçtı cnm?
Busecan...............14 haziran
Gizem 79...............12 Haziran
kumsal.................12-14 haziran
Fotosozel.............27 Haziran
bende öperim şekerimkızlar ben kaçtım. mesai bitti. hepiniz allaha emanet olun. hepinizi öpüyorum.
serpil, mısra, nihal, gizem, kumsal açıksınız diye isminizi yazıyorum sizi seviyorum by
Ben bu ayın başında Haziran ayı içersinde 3 hamiş haberi alacağız demiştim inşallah maşallah aminnnnnnnnnnnnnn
canlarım bende çıkıyorum yarın görüşürüz çılgına da haber verin ya olumunekankayizsmile
canlarım bende çıkıyorum yarın görüşürüz çılgına da haber verin ya olumunekankayizsmile
erpil02507 kullanıcısından alıntı mesajı göster
serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
Bismillahirrhmanirrahim
allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
yasin suresini okumadan önce bu duanın okunmasının faziletli olacağı söylenir isteyen başlamadan okusun ben okudum
yasin-i şerif (500)adet
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
belenay...............4
nihal..................26
serpil.................21
çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............
Busecan..............13
efnanim.............. 8
aylint..............
Elifda...........
Masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............1
hpt_honey.............2
toplam ...............80 bu aysini şerif hurmetine gizemmim müjdelesin bizi sonra sırasıyla tüm prensesler aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eklenmeyen adet günlerimiz
mısra......................23 haziran
serpil..................... 21 haziran?
Busecan...............14 haziran
kumsal.................12-14 haziran
Nhlkpr...................25 HAZİRAN
Fotosozel.............27 Haziran
kızlar size kötü bir haber veriyorum malesefffff geldi kırmızılar...
Serpilcim karnım tuhaf şiş ve ağrı var,kaç gündür üşüttüm ondan sanırım dedim ama bugün farklı hissediyorum.
Fazlada ümitlenmiyorum çünkü birkaç ay önce aklınıza gelebilecek her türlü belirti vardı,regl 18 gün geçmişti dr bile hamilesin büyük ihtimalle dedi fosss çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?